Hiç çocuk car mı yaş kaç Korkma folükül varsa yumurta olışur umut vardır1 tupumde bağlandı tek tuple deniyorum
2021 de tup bebek 2. Deneme ile kızım oldu yas 39 2 adet oncesi dr kontrolü yumurtladim ama tutmadı adetim çok düzensizlesti 18. Gunde kanama oldu şimdi onun ovu takipteyim koyulasma başladı ama hala pik olmuyor bugün 14. Günüm hafif adet sancıları var sizi şeklinde oda uzaninca hissediyorum şuan gogus uçlarım fena şekilde ağrıyor oda bugün başladı. Divina ve agnucaston kullaniyorumHiç çocuk car mı yaş kaç Korkma folükül varsa yumurta olışur umut vardır
Surekli kontrol halindeyim dün olacak gibiydi olmadi bugün de böyle en alttakiler2021 de tup bebek 2. Deneme ile kızım oldu yas 39 2 adet oncesi dr kontrolü yumurtladim ama tutmadı adetim çok düzensizlesti 18. Gunde kanama oldu şimdi onun ovu takipteyim koyulasma başladı ama hala pik olmuyor bugün 14. Günüm hafif adet sancıları var sizi şeklinde oda uzaninca hissediyorum şuan gogus uçlarım fena şekilde ağrıyor oda bugün başladı. Divina ve agnucaston kullaniyorum
Ben hiç doğal afet yaşamıyorum ama bakın 2 aydır ilk defa pik oldu yani mecburen takip edeceğiz bitkisel destekler vitaminlerle2021 de tup bebek 2. Deneme ile kızım oldu yas 39 2 adet oncesi dr kontrolü yumurtladim ama tutmadı adetim çok düzensizlesti 18. Gunde kanama oldu şimdi onun ovu takipteyim koyulasma başladı ama hala pik olmuyor bugün 14. Günüm hafif adet sancıları var sizi şeklinde oda uzaninca hissediyorum şuan gogus uçlarım fena şekilde ağrıyor oda bugün başladı. Divina ve agnucaston kullaniyorum
Olur olur merak etmeyin ne diyorum size geçen ay ve bu ay ilk defa pik yakaladım şimdide çatladı mı çatlamadı mı delieiyorumSurekli kontrol halindeyim dün olacak gibiydi olmadi bugün de böyle en alttakiler
Evet proceive f alıyorum d vitamini kürler sasirdim daha ne yapayimBen hiç doğal afet yaşamıyorum ama bakın 2 aydır ilk defa pik oldu yani mecburen takip edeceğiz bitkisel destekler vitaminlerle
Bol bol havuc tüket aklına geldikçe ye birde yere çömel iyice bacaklarını açarakOlur olur merak etmeyin ne diyorum size geçen ay ve bu ay ilk defa pik yakaladım şimdide çatladı mı çatlamadı mı delieiyorum
Dogal adet yaşamıyorum derken nasıl adet görüyorsunuz birde yaşınız kactiBen hiç doğal afet yaşamıyorum ama bakın 2 aydır ilk defa pik oldu yani mecburen takip edeceğiz bitkisel destekler vitaminlerle
Benim de böyle çıkıyor kan vericek misinBu testte bişey gören var mı silik çizgi görüyorum ben de yanlış mı test acaba ya. 4 gün önce de kahvemsi leke oldu yerleşme kanamasına benzettim adetime 4 gün var. Birde testi buraya atayım dedim
İlaçla adet görüyorum canım kav mantarı içiyorum hergün kaynatıp d3k2 folik asit selenyum omega 3 magnezyum Q10 demir b12 hayıt civan perçemli kırmızı yonca içiyorumDogal adet yaşamıyorum derken nasıl adet görüyorsunuz birde yaşınız kacti
Her zaman ihtimal vardır elbetteki degerlendirmşşsinşzKızlar merhaba, bu ay çörekotu bal tarçın kürünü yapmıştım. Ovülasyon testim uzun zaman sonra koyu kırmızı çıktı 1 gün, ertesi gün silik çizgiydi. Bu iki günü değerlendirdik. Bat tarihi 18 temmuz, bu hafta kasık bölgemde ağrı, göğüslerimde dolgunluk var. Bugün normalden farklı adet ağrısı gibi ağrım var ama daha 1 hafta var, normalde bu tarz ağrı adete 1 gün kala olurdu. Acaba gebelik ihtimali var mıdır? Ne diyorsunuz?
Sifa olsun herbiri inşallahİlaçla adet görüyorum canım kav mantarı içiyorum hergün kaynatıp d3k2 folik asit selenyum omega 3 magnezyum Q10 demir b12 hayıt civan perçemli kırmızı yonca içiyorum
İnşallah birde çaylarımı anlasam progestorene başlayacağım deli oldumSifa olsun herbiri inşallah
Ben de gördüm koydum hemenKızlar şimdi ne gördüm bunuda deneyim bari
Pembeye döndü canım leke yarına kırmızı olur kesin bu ay elendim sanırımAyy hadi inşallah olmaz
Yerleşme kanamasida pembe ve kahverengi olur canim kırmızıya dönmediği surece sorun yok ama yerleşme 2 gün sürer en fazla işte senin kaç gün olduPembeye döndü canım leke yarına kırmızı olur kesin bu ay elendim sanırım
Devam et canım belki geç yumurtlama olacakMerhaba kızlar bir sorum var ya laboquick ovülasyon testi aldım 11i reglden sonraki 14. Güne denk geliyor yani bugün, yapıyorum hala silik dün de yaptım yine silikti ben anlamadım uzayan akıntı vs de yok geçen ayki gibi, sadece adetim bittikten 2.3. Gün beyaz kremsi akıntım vardı. En son salmayı düşünüyorum demiştim yine burdayım hahah kararlılık deyince de benEki Görüntüle 3616539
Sen bana söyle sence çatlama olmuş mu ay kimse mi bilmez ya aşk olsun valla ben çatladımDevam et canım belki geç yumurtlama olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?