Hiç çocuk car mı yaş kaç Korkma folükül varsa yumurta olışur umut vardır
2021 de tup bebek 2. Deneme ile kızım oldu yas 39 2 adet oncesi dr kontrolü yumurtladim ama tutmadı adetim çok düzensizlesti 18. Gunde kanama oldu şimdi onun ovu takipteyim koyulasma başladı ama hala pik olmuyor bugün 14. Günüm hafif adet sancıları var sizi şeklinde oda uzaninca hissediyorum şuan gogus uçlarım fena şekilde ağrıyor oda bugün başladı. Divina ve agnucaston kullaniyorum

Surekli kontrol halindeyim dün olacak gibiydi olmadi bugün de böyle en alttakiler

Eklentiler

• 1000240207.webp
    103,1 KB · Görüntüleme: 28
Ben hiç doğal afet yaşamıyorum ama bakın 2 aydır ilk defa pik oldu yani mecburen takip edeceğiz bitkisel destekler vitaminlerle

Surekli kontrol halindeyim dün olacak gibiydi olmadi bugün de böyle en alttakiler
Olur olur merak etmeyin ne diyorum size geçen ay ve bu ay ilk defa pik yakaladım şimdide çatladı mı çatlamadı mı delieiyorum

Kızlar merhaba, bu ay çörekotu bal tarçın kürünü yapmıştım. Ovülasyon testim uzun zaman sonra koyu kırmızı çıktı 1 gün, ertesi gün silik çizgiydi. Bu iki günü değerlendirdik. Bat tarihi 18 temmuz, bu hafta kasık bölgemde ağrı, göğüslerimde dolgunluk var. Bugün normalden farklı adet ağrısı gibi ağrım var ama daha 1 hafta var, normalde bu tarz ağrı adete 1 gün kala olurdu. Acaba gebelik ihtimali var mıdır? Ne diyorsunuz?

Dogal adet yaşamıyorum derken nasıl adet görüyorsunuz birde yaşınız kacti
İlaçla adet görüyorum canım kav mantarı içiyorum hergün kaynatıp d3k2 folik asit selenyum omega 3 magnezyum Q10 demir b12 hayıt civan perçemli kırmızı yonca içiyorum

Her zaman ihtimal vardır elbetteki degerlendirmşşsinşz

Merhaba kızlar bir sorum var ya laboquick ovülasyon testi aldım 11i reglden sonraki 14. Güne denk geliyor yani bugün, yapıyorum hala silik dün de yaptım yine silikti ben anlamadım uzayan akıntı vs de yok geçen ayki gibi, sadece adetim bittikten 2.3. Gün beyaz kremsi akıntım vardı. En son salmayı düşünüyorum demiştim yine burdayım hahah kararlılık deyince de ben

Pembeye döndü canım leke yarına kırmızı olur kesin bu ay elendim sanırım
Yerleşme kanamasida pembe ve kahverengi olur canim kırmızıya dönmediği surece sorun yok ama yerleşme 2 gün sürer en fazla işte senin kaç gün oldu

Devam et canım belki geç yumurtlama olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…