Kızlar şimdi ne gördüm bunuda deneyim bari

Eklentiler

• 1000238193.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar şimdi ne gördüm bunuda deneyim bari
Saygınduyuyorum inanana ama kendi fikrimi söylemeden edemeyeceğim hayatım boyunca en dikkat ettiğim şey alma verme dengesi oldu bunun bereketine çok inanıyorum şöyle örnekleyeyim istediğim birşey olursa hiç tanımadığım insanlara hediye alırım veririm dağıtırım yani alma verme dengesi sadaka diyelim biz ona çözemeyecegi şey yoktur ama bu şekilde manifestlere inanmıyorum

Sadakayi bende inanırım süreklidir yaparım ama dualara da inanırım bunuda ne bilim deniycem ne cikarki

Evlendiğinde turkiyedemi yoksa yurtdisindamiydin canim evlenmeden önce kan uyuşmazlığı na bakılıyor ve çıkarsa iğne vuruluyor sen vurulmusmuydun gebe kalmadan once
Benim de kanım negatif eşimin pozitif. Kan uyuşmazlığı olduğu için 28. haftada iğne vurulur. Doğumdan sonra da eğer çocuğun kanı negatifse bir daha vurulmaz ama pozitif olursa bir daha iğne vurulur anneye. Benim öyle oldu çocuğumun kanı pozitif olduğu için iki kere vurulmuş oldum ve bu iğneler çok önemlidir. İkinci çocuk için tabiki

Ooo süper bugunu hemen değerlendir geçen ay pikten ertesi gün direk catlamismiydi yoksa seninde 2 3 gün catlamada sıkıntımı oluyo benim direk catliyo mesela öyleyse yarında değerlendirirsin çok sukurki piki yakalamışsın öyle bitmis

Kürtaj oldum ben işte kürtajdan sonra yapılması lazımmış yapmadılar

Bende hayatımda hiç kendimi zayıf bilmedim çocukluğumdan beri hep kiloluyum. Hayatımda merak ettiğim tek şey acaba önümde kocaman bi göbek olmadan yaşamak nasıl bi duygu bilmiyorum bende bu boğaz olduğu sürece de öğrenemiycem. Geçen yıl spora başlamıştım boyum 152 kilom 78 lerdeydi 62 lere kadar düştüm tam ideal kilom olmasa da en azından normal insan gibi görünüyordum doktorumda çok memnun oldu bu durumdan gebe kalman kolaylaşır dedi gel gelelim o konuda hiç bi faydası olmadı. Şimdi yine 77 kilolara çıkmış durumdayım bi ama hiç diyet spor vs yapmak istemiyorum hayatım diyetle sporla geçiyor sürekli al ver bıktım artık ya çok dolmuşum bu konuda kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…