Son yarım saat bende yapacağım ovü az sonra inş çatlamıştır yaBende hep kaydediyorum ama icraata gelince kaliyo askim
Ah nerdeee. Bu kadar koyu çıksın inşallahBi an gebelik sandımeczanelerden alabilirsin 2 3 tane idarelik
Hele bi antikor sonucu çıksın modunu düşürme herşeyin bir çaresi var strese sokma kendiniKürtaj oldum ben işte kürtajdan sonra yapılması lazımmış yapmadılar
Gün aşırı gidiyorduk zaten. Bugünden itibaren mesai artıyor hahshahOoo süper bugunu hemen değerlendir geçen ay pikten ertesi gün direk catlamismiydi yoksa seninde 2 3 gün catlamada sıkıntımı oluyo benim direk catliyo mesela öyleyse yarında değerlendirirsin çok sukurki piki yakalamışsın öyle bitmis
İnşallahhhhhhhAh nerdeee. Bu kadar koyu çıksın inşallahEczanede bu marka var mıdır kuzum labaquick kullandığım
Hadi dualarımız seninleSon yarım saat bende yapacağım ovü az sonra inş çatlamıştır ya
Valla ona baktı mı bilmiyorum ki bakmadıysa pazartesi gider söylerimHele bi antikor sonucu çıksın modunu düşürme herşeyin bir çaresi var strese sokma kendini
1.52 boya çok yoksa 77 kilo çok bi kilo degil boyun 170 se meselaBende hayatımda hiç kendimi zayıf bilmedim çocukluğumdan beri hep kiloluyum. Hayatımda merak ettiğim tek şey acaba önümde kocaman bi göbek olmadan yaşamak nasıl bi duygu bilmiyorum bende bu boğaz olduğu sürece de öğrenemiycem. Geçen yıl spora başlamıştım boyum 152 kilom 78 lerdeydi 62 lere kadar düştüm tam ideal kilom olmasa da en azından normal insan gibi görünüyordum doktorumda çok memnun oldu bu durumdan gebe kalman kolaylaşır dedi gel gelelim o konuda hiç bi faydası olmadı. Şimdi yine 77 kilolara çıkmış durumdayım bi ama hiç diyet spor vs yapmak istemiyorum hayatım diyetle sporla geçiyor sürekli al ver bıktım artık ya çok dolmuşum bu konuda kusura bakmayın
Bu nasıl bir ihmal ya nasıl yapmaz. Test sonucun negatif çıkar inşallahGebelikten önce de kürtajdan sonra da yapmadılar şaka gibi
Evet bugünde dahil tempo artacak artık, çok şükür 30. günde pik gördümHergün yap bacım alana kadar yap
Havuç yiyorsun demiSon yarım saat bende yapacağım ovü az sonra inş çatlamıştır ya
MalesefBu nasıl bir ihmal ya nasıl yapmaz. Test sonucun negatif çıkar inşallah. İndirect coombs testi olmalı doktorun yaptığı. Ama nette şöyle birşey okumuştum bende de kan uyuşmazlığı olduğu için eğer 12 haftadan önce ise kürtaj, bazen doktor antikor oluşmadığını varsayıp yapmayabilir. Tabi yapılması gerekir her türlü bence.
Hadi bi kuvvetEvet bugünde dahil tempo artacak artık, çok şükür 30. günde pik gördüm
Biliyorum canım ama o kadar yoruldum ki sürekli diyet yapıp kilo vermekten ve sonra geri almaktan. Psikolojik olarak istemiyorum artık maddi durumum iyi olsa yeminle mide ameliyatı olcam o kadar bıktım1.52 boya çok yoksa 77 kilo çok bi kilo degil boyun 170 se mesela
Hormon için gitmiştim ben aslında orda öğrendim onuda istemiştir inşallahBu nasıl bir ihmal ya nasıl yapmaz. Test sonucun negatif çıkar inşallah. İndirect coombs testi olmalı doktorun yaptığı. Ama nette şöyle birşey okumuştum bende de kan uyuşmazlığı olduğu için eğer 12 haftadan önce ise kürtaj, bazen doktor antikor oluşmadığını varsayıp yapmayabilir. Tabi yapılması gerekir her türlü bence.
Cok üzücü birsey ama iyiki bu doktora denk gelmişsiniz bu istemis sormuş vs bundada vardır bi hayirHormon için gitmiştim ben aslında orda öğrendim onuda istemiştir inşallah
Her doktor herseyi bilmiyo malesef benim 8 yaşındaki oğlum kaç kez hastaneye götürdüm şikayetlerini dediğim halde ama 5 yaşındayken colyak olduğunu bilmediler sonra şans eseri bi doktor fark edip kan aldı öyle çıktı her doktor işini insan gibi yapmio makesefHormon için gitmiştim ben aslında orda öğrendim onuda istemiştir inşallah
Ay senin şansına da yaaa eczane kapanmadan koş git al 5li satıyorlarBugün ki ovülasyon testim çok şükür pik… Elimde kalan son testti nasıl takip edicem şimdiSipariş versem yetişmez 2 güne A aydk haifa Hayalim kizim @Civcivimmm @nryyy E esocannnnn
Amaan ben hic takmıyorum allaha şükür bi sağlık sorunum yok sadece boğazım var boğazımı tuttuğumda verebiliyorumBende hayatımda hiç kendimi zayıf bilmedim çocukluğumdan beri hep kiloluyum. Hayatımda merak ettiğim tek şey acaba önümde kocaman bi göbek olmadan yaşamak nasıl bi duygu bilmiyorum bende bu boğaz olduğu sürece de öğrenemiycem. Geçen yıl spora başlamıştım boyum 152 kilom 78 lerdeydi 62 lere kadar düştüm tam ideal kilom olmasa da en azından normal insan gibi görünüyordum doktorumda çok memnun oldu bu durumdan gebe kalman kolaylaşır dedi gel gelelim o konuda hiç bi faydası olmadı. Şimdi yine 77 kilolara çıkmış durumdayım bi ama hiç diyet spor vs yapmak istemiyorum hayatım diyetle sporla geçiyor sürekli al ver bıktım artık ya çok dolmuşum bu konuda kusura bakmayın
Ben 40.günde gördüm sen yine iyisin dkdkdkEvet bugünde dahil tempo artacak artık, çok şükür 30. günde pik gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?