Gün aşırı gidiyorduk zaten. Bugünden itibaren mesai artıyor hahshah

Ah nerdeee. Bu kadar koyu çıksın inşallah Eczanede bu marka var mıdır kuzum labaquick kullandığım
İnşallahhhhhhh valla onu bilmiyorum bebek sormak lazım son çare aklıma bu geldi daha pahalı satıyorlar pislikler ama iş başa düştü

1.52 boya çok yoksa 77 kilo çok bi kilo degil boyun 170 se mesela

Gebelikten önce de kürtajdan sonra da yapmadılar şaka gibi
Bu nasıl bir ihmal ya nasıl yapmaz. Test sonucun negatif çıkar inşallah . İndirect coombs testi olmalı doktorun yaptığı. Ama nette şöyle birşey okumuştum bende de kan uyuşmazlığı olduğu için eğer 12 haftadan önce ise kürtaj, bazen doktor antikor oluşmadığını varsayıp yapmayabilir. Tabi yapılması gerekir her türlü bence.

Malesef 25 martta oldum çok zaman geçti

1.52 boya çok yoksa 77 kilo çok bi kilo degil boyun 170 se mesela
Biliyorum canım ama o kadar yoruldum ki sürekli diyet yapıp kilo vermekten ve sonra geri almaktan. Psikolojik olarak istemiyorum artık maddi durumum iyi olsa yeminle mide ameliyatı olcam o kadar bıktım

Hormon için gitmiştim ben aslında orda öğrendim onuda istemiştir inşallah

Hormon için gitmiştim ben aslında orda öğrendim onuda istemiştir inşallah
Her doktor herseyi bilmiyo malesef benim 8 yaşındaki oğlum kaç kez hastaneye götürdüm şikayetlerini dediğim halde ama 5 yaşındayken colyak olduğunu bilmediler sonra şans eseri bi doktor fark edip kan aldı öyle çıktı her doktor işini insan gibi yapmio makesef

Amaan ben hic takmıyorum allaha şükür bi sağlık sorunum yok sadece boğazım var boğazımı tuttuğumda verebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…