Yerleşme kanamasida pembe ve kahverengi olur canim kırmızıya dönmediği surece sorun yok ama yerleşme 2 gün sürer en fazla işte senin kaç gün oldu
İlk iki gün önce leke geldi dün sarımsı geldi yok denecek kadar az bide bugün geldi sabah kahve şimdi de pembeye döndü ama biraz yoğundu sandı pembe leke

Kaç çıktı sonuçç
0,1 ya ben bu ay beklemiyordum da aslında kahverengi kırmızımsı leke olunca yerleşme kanaması sandım üstüne mide bulantısı yaşadım. Testte silik çıkınca artık bir beklenti oluşuyor demek ki bulantı falan psikolojik oldu :)

Canım siz ne kadardır deniyordunuz

A aydk gittin mi canim doktora? Ben bugun gittim ultrasonda her sey iyi gozukuyor pazartesi hsg cektiriyorum. Amh icin kan verdim 1.35 cikti yine gecen seneyle ayni. Dusus olmamasi iyi birseymis. Bakalim hsgden sonra esim de sperm testi verecek sonraki aylarda yukseliyomus sans hayirlisi, sen ne yaptin??

Eşim 17sinde sperm vercek ben 18indr hsgye gireceğim sen gir banada nasıl olduğunu korkutmadan anlatırsın demi hadi bakalım bol şans canim

Bende de aynı belirtiler var adetime 2 gün var 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti

Ohh iyi hsg de güzel çıktımı tamamdır bu işş sende hamişler arasına katışacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…