- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Sende daha 4. Gündesinn canım ki çatlamış bence şu an pik değilHenüz 2 ay da böyle bir sorun yaşıyorum pikin 3,4 sürmesi normal sayılıyor ondan fazlası işte çatlama sorunu demek
İlk iki gün önce leke geldi dün sarımsı geldi yok denecek kadar az bide bugün geldi sabah kahve şimdi de pembeye döndü ama biraz yoğundu sandı pembe lekeYerleşme kanamasida pembe ve kahverengi olur canim kırmızıya dönmediği surece sorun yok ama yerleşme 2 gün sürer en fazla işte senin kaç gün oldu
Verdim az önce sonuç çıktı negatif yalancı testmiş yani :)Benim de böyle çıkıyor kan vericek misin
Madem öyle ben progestorene başlayayımSende daha 4. Gündesinn canım ki çatlamış bence şu an pik değil
Kaç çıktı sonuççVerdim az önce sonuç çıktı negatif yalancı testmiş yani :)
O ne kız ay benim bu hiç bi şey bilmeyen hallerim nolacakMadem öyle ben progestorene başlayayım
Yukarıdaki mesajlarınızı okudum da geldim birikmiştir baya, premom uygulamasını indirdim yükledim fotoyu yüksek şans dşyor ama pik 14ü gösteriyor döngüm şaştı ya anlamadım hiçDevam et canım belki geç yumurtlama olacak
0,1Kaç çıktı sonuçç
Innovitiada benimkide aynı seninki gibi çıkmıştı bir sonraki gün dahada acilmisti catlamis asko seninkiSen bana söyle sence çatlama olmuş mu ay kimse mi bilmez ya aşk olsun valla ben çatladım
Bence o çok şey biliyoO ne kız ay benim bu hiç bi şey bilmeyen hallerim nolacak
Canım siz ne kadardır deniyordunuz0,1ya ben bu ay beklemiyordum da aslında kahverengi kırmızımsı leke olunca yerleşme kanaması sandım üstüne mide bulantısı yaşadım. Testte silik çıkınca artık bir beklenti oluşuyor demek ki bulantı falan psikolojik oldu :)
Belki birden koyulasmaya basliycakYukarıdaki mesajlarınızı okudum da geldim birikmiştir baya, premom uygulamasını indirdim yükledim fotoyu yüksek şans dşyor ama pik 14ü gösteriyor döngüm şaştı ya anlamadım hiç
Eşim 17sinde sperm vercek ben 18indr hsgye gireceğim sen gir banada nasıl olduğunu korkutmadan anlatırsın demi hadi bakalım bol şans canimA aydk gittin mi canim doktora? Ben bugun gittim ultrasonda her sey iyi gozukuyor pazartesi hsg cektiriyorum. Amh icin kan verdim 1.35 cikti yine gecen seneyle ayni. Dusus olmamasi iyi birseymis. Bakalim hsgden sonra esim de sperm testi verecek sonraki aylarda yukseliyomus sans hayirlisi, sen ne yaptin??
Bende de aynı belirtiler var adetime 2 gün var 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatiftiKızlar merhaba, bu ay çörekotu bal tarçın kürünü yapmıştım. Ovülasyon testim uzun zaman sonra koyu kırmızı çıktı 1 gün, ertesi gün silik çizgiydi. Bu iki günü değerlendirdik. Bat tarihi 18 temmuz, bu hafta kasık bölgemde ağrı, göğüslerimde dolgunluk var. Bugün normalden farklı adet ağrısı gibi ağrım var ama daha 1 hafta var, normalde bu tarz ağrı adete 1 gün kala olurdu. Acaba gebelik ihtimali var mıdır? Ne diyorsunuz?
Ohh iyi hsg de güzel çıktımı tamamdır bu işş sende hamişler arasına katışacaksın inşallahA aydk gittin mi canim doktora? Ben bugun gittim ultrasonda her sey iyi gozukuyor pazartesi hsg cektiriyorum. Amh icin kan verdim 1.35 cikti yine gecen seneyle ayni. Dusus olmamasi iyi birseymis. Bakalim hsgden sonra esim de sperm testi verecek sonraki aylarda yukseliyomus sans hayirlisi, sen ne yaptin??
Hsg için adetli mi olmak lazımEşim 17sinde sperm vercek ben 18indr hsgye gireceğim sen gir banada nasıl olduğunu korkutmadan anlatırsın demi hadi bakalım bol şans canim
Hayır canım adetin 8- 10.gunleri arası yapiliyomus benim tam 10.gunum oluyoHsg için adetli mi olmak lazım
Hemen adet bitiminde yaniHayır canım adetin 8- 10.gunleri arası yapiliyomus benim tam 10.gunum oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?