Ben de yapmayacağım artık eğer adet geçerse öyle erkenden yapıp gel üzülmek hem de boşa para vermek istemiyorumCanım senle batlarımız aynı galiba pazar günü bekliyorum bende. Gerçi pek umudum yok 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif. Onda çıkmadıysa daha da yoktur diye düşünüyorum. Tekrar test yapmaya da cesaretim yok adetimi bekliyorum artık
Demek ki biraz açıldığında bile yeterli canımBariz açılma var şimdi
Tek kurşuna gitmişsindir inşallah bacımAşkım ama ben bu ay valla 18 gündür memleketteydim toplasan 3 ilişki olmuştur onlar da zamanında mı bilmiyorum yani koşturmadanolsa gerçekten şok olurum
Bende bu ay ovülasyon almadım aka awox sipariş ettim inşallah adetim gelmeden başlamam yapmayaBen de yapmayacağım artık eğer adet geçerse öyle erkenden yapıp gel üzülmek hem de boşa para vermek istemiyorum
Belki önemsemediniz stresine girmeden yaşandı ilişkilerondan tutscsk belli mimolur hayatımAşkım ama ben bu ay valla 18 gündür memleketteydim toplasan 3 ilişki olmuştur onlar da zamanında mı bilmiyorum yani koşturmadanolsa gerçekten şok olurum
Öyleymiş demekki inşallah dua edin bana bir mucize olsun hamile kalayımDemek ki biraz açıldığında bile yeterli canım
Eşim 17sinde sperm vercek ben 18indr hsgye gireceğim sen gir banada nasıl olduğunu korkutmadan anlatırsın demi hadi bakalım bol şans canim
Allah’ın kudreti çok büyük inşallah sana da bu güzelliği yaşatacak çokça dua edeceğim tüm kalbimle[QUOTE="haifa, post: 79865613, member:
Öyleymiş demekki inşallah dua edin bana bir mucize olsun hamile kalayım
]Allah’ın kudreti çok büyük inşallah sana da bu güzelliği yaşatacak çokça dua edeceğim tüm kalbimle
Bu arada bugün 15. GunumKızlar gunaydin gece çok sık wc olayım olduğu için sabah nasılsa yoğundur diye yaptım bu sekilde çıktılar. Daha önce yazmıştım innovita pike yakındı laboquick çok silikti sanırım bugün laboquick de pike yakın inşallah açık tup tarafimdandir yumurtlama gerçi daha catladigini takip edicem. Ama şu sonuca vardım innovita sanırım 16 mm den sonra pik ama laboquick 19 mm de oluyor geçen aylarda laboquick 17.5 civarı iken dr kontrolünde pik gostermemisti. Dolayısıyla sanırım iki markada dogru çalışıyor
Yapmamaya çalış balımBende bu ay ovülasyon almadım aka awox sipariş ettim inşallah adetim gelmeden başlamam yapmaya
İnşallah balımBelki önemsemediniz stresine girmeden yaşandı ilişkilerondan tutscsk belli mimolur hayatım
En az iki kat artması gerekiyor seninki gayet güzel yükselmiş canımKızlar ben tekrar test yaptırdım tam 48 saat sonra ilki 9,41di şimdi 32,52 normalde 2 kat artması gerekmiyor muydu
Hepimizden inşallah]
Allah razı olsun canım
Çok güzel örnek sundun bize canım. Demek ki laboquick pike yakınken yapmaya başlamak lazım 3 gün üst üste ilişki doğru olur bence kaçırılmamış olurKızlar gunaydin gece çok sık wc olayım olduğu için sabah nasılsa yoğundur diye yaptım bu sekilde çıktılar. Daha önce yazmıştım innovita pike yakındı laboquick çok silikti sanırım bugün laboquick de pike yakın inşallah açık tup tarafimdandir yumurtlama gerçi daha catladigini takip edicem. Ama şu sonuca vardım innovita sanırım 16 mm den sonra pik ama laboquick 19 mm de oluyor geçen aylarda laboquick 17.5 civarı iken dr kontrolünde pik gostermemisti. Dolayısıyla sanırım iki markada dogru çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?