- 29 Aralık 2024
- 2.034
- 1.079
- 48
Hadi hayırlısı olur inşallah canım benimde 18inde hsg randevumKızlar selam, giremedim kaç gündür. Nasılsınız iyimisiniz?? Yeni haberlerden neler var? Ben ayın 18ine HSG için randevu aldım. Galiba başkaları da vardı HSG çektirecek, @ElizabethBennettt sen randevu aldınmı?
Bu arada, adetim tam hız devam ederken bal+tarçın+çörekotu kürüne başladım, birde rezene çayına. Bakalım.
Özelde mi yaptırıyorsun canımHadi hayırlısı olur inşallah canım benimde 18inde hsg randevum
DevletteÖzelde mi yaptırıyorsun canım
Ya 2 kattan fazla artmış ya onu merak ettim ben deÇok iyi kuzum
Tekrar kan ver benceKızlar 3 sabahtır 3 ü de farklı marka test yapıyorum çok koyu olmamakla beraber hep az silik çıkıyor bu kadar tesadüf olamaz ama koyulmada olmuyor perşembe kan vermiştim 2.30 du bir sıkıntı var gibi hissediyorum gecikmemin 5. Günü
Geç yumurtlama olduysa yeni kana geçiyordu belki tekrar kan ver istersen canım. Birde görüntüsü varmı testlerinKızlar 3 sabahtır 3 ü de farklı marka test yapıyorum çok koyu olmamakla beraber hep az silik çıkıyor bu kadar tesadüf olamaz ama koyulmada olmuyor perşembe kan vermiştim 2.30 du bir sıkıntı var gibi hissediyorum gecikmemin 5. Günü
Ayy benimde az önce çıktı karşıma size söyleyecektim bak sen söylemişsinEvet 16 da yumurtlama olmuştu iki önceki yumurtlamada yine öyle olacak galiba. Bir de bişey okudum dün yumurtlamadan önceki foliküler faz cok daha önemliymiş yani regl bittikten sonraki yumurtlamaya kadarki zamanda güzel beslenip desteklersek yumurtlama daha sağlıklı oluyormuş
İlk 5 bilemedin 10 dakika içindeki geçerli canım. Kurudukça bir tık koyulaşıyor onu baz alma. Yaptıktan max. 10 dakika sonrasına göre değerlendir.
Tam canım teşkkür ederimİlk 5 bilemedin 10 dakika içindeki geçerli canım. Kurudukça bir tık koyulaşıyor onu baz alma. Yaptıktan max. 10 dakika sonrasına göre değerlendir.
Tabi bu söylediğim kaset testler için geçerli, benimkiler kaset test bendede bekledikçe koyulaşıyor. Ben testi yapınca saate bakıyorum 5-10 dakika sonra gelip sonuca bakıyorum. Çubuk testler için bişey diyemem onu hiç denemedim kuzum M masideeİlk 5 bilemedin 10 dakika içindeki geçerli canım. Kurudukça bir tık koyulaşıyor onu baz alma. Yaptıktan max. 10 dakika sonrasına göre değerlendir.
Ay görmedim çiçeğim ya sonuçlar nasıl , ben de adeti bekliyorumKız 10 temmuzda oldum yazdım da görmemişsin dün de doktora gittim
Nerelerdesin yahu, inşallah regl olmaz da pozitifleri görürsünAy görmedim çiçeğim ya sonuçlar nasıl , ben de adeti bekliyorum
Kalite çok düşüyor ama şu şekil 3 gündür bu 2 test bugün aynı testler değil ikisi deGeç yumurtlama olduysa yeni kana geçiyordu belki tekrar kan ver istersen canım. Birde görüntüsü varmı testlerin
Buraya atınca gözükmüyor çıldırıcamKalite çok düşüyor ama şu şekil 3 gündür bu 2 test bugün aynı testler değil ikisi de
Canım kan versene en garanti sonucu alırsın kendini strese sokmaKalite çok düşüyor ama şu şekil 3 gündür bu 2 test bugün aynı testler değil ikisi de
Aşkım biz memlekete gittik baya 18 gündür oradaydık değerlendiremedik de pek o yüzden bu ay es geçtikNerelerdesin yahu, inşallah regl olmaz da pozitifleri görürsün
Ay görmedim çiçeğim ya sonuçlar nasıl , ben de adeti bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?