Canım siz ne kadardır deniyordunuz
Canım benim ilk çocuğum 20 aylık. İkinci düşünüyoruz arayı biraz az tutalım diye. Allah isteyen herkese versin tabi. Daha o yüzden ikinci için yeni başladık yani. Ben de çok beklenti içinde değildim de yerleşme kanaması gibi leke görünce mide bulantısı da olunca bi şaşırıp acaba mı dedim yokmuş zaten

haifa ya çıkan sonuçları attım hepsi normal dedi ama çıkmayan ya da bakılmayan da var. Cuma öğleden sonra gitmiştim pazartesi sonuca gidicem. Ama başıma ne geldi
Senin belirti vs var mı ?
Ay evet kızlar yazmış yolda olunca çok dikkat edemedim ama kan uyuşmazlığı mı varmış ya belirti falan yok aşkım hamile olmadığıma eminim yani

haifa ya çıkan sonuçları attım hepsi normal dedi ama çıkmayan ya da bakılmayan da var. Cuma öğleden sonra gitmiştim pazartesi sonuca gidicem. Ama başıma ne geldi
Senin belirti vs var mı ?
Koz yine ne geldi başına ?
Yok ne belirtisi aşkım bu ay bence benden gebelik çıkmaz belki bu piller menopozdan dolayı yalancı piller bile olabilir

Koz yine ne geldi başına ?
Yok ne belirtisi aşkım bu ay bence benden gebelik çıkmaz belki bu piller menopozdan dolayı yalancı piller bile olabilir
Şuan belirti için erken canım yeni öatladı yumurta döllenecekte rahime gidecek daha kaç gün var

Ay evet kızlar yazmış yolda olunca çok dikkat edemedim ama kan uyuşmazlığı mı varmış ya belirti falan yok aşkım hamile olmadığıma eminim yani
Aşkım kan uyuşmazlığı olduğunu biliyordum da kürtajdan sonra iğne yapılması lazımmış yapmamışlar bana
Belli olmaz o işlerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…