- 30 Haziran 2025
- 463
- 288
- 18
- 25
Kırıp atsana daha net görünürBuraya atınca gözükmüyor çıldırıcam
Canım benim ilk çocuğum 20 aylık. İkinci düşünüyoruz arayı biraz az tutalım diye. Allah isteyen herkese versin tabi. Daha o yüzden ikinci için yeni başladık yani. Ben de çok beklenti içinde değildim de yerleşme kanaması gibi leke görünce mide bulantısı da olunca bi şaşırıp acaba mı dedim yokmuş zatenCanım siz ne kadardır deniyordunuz
Ay evet kızlar yazmış yolda olunca çok dikkat edemedim ama kan uyuşmazlığı mı varmış yahaifa ya çıkan sonuçları attım hepsi normal dedi ama çıkmayan ya da bakılmayan da var. Cuma öğleden sonra gitmiştim pazartesi sonuca gidicem. Ama başıma ne geldi
Senin belirti vs var mı ?
Koz yine ne geldi başına ?haifa ya çıkan sonuçları attım hepsi normal dedi ama çıkmayan ya da bakılmayan da var. Cuma öğleden sonra gitmiştim pazartesi sonuca gidicem. Ama başıma ne geldi
Senin belirti vs var mı ?
Insta keşfettimiz böyle şeylerle doluAyy benimde az önce çıktı karşıma size söyleyecektim bak sen söylemişsin
Şuan belirti için erken canım yeni öatladı yumurta döllenecekte rahime gidecek daha kaç gün varKoz yine ne geldi başına ?
Yok ne belirtisi aşkım bu ay bence benden gebelik çıkmaz belki bu piller menopozdan dolayı yalancı piller bile olabilir
Var gibi yeniden kan ver canım sen 2 gün geçtiyseKalite çok düşüyor ama şu şekil 3 gündür bu 2 test bugün aynı testler değil ikisi de
Aşkım kan uyuşmazlığı olduğunu biliyordum da kürtajdan sonra iğne yapılması lazımmış yapmamışlar banaAy evet kızlar yazmış yolda olunca çok dikkat edemedim ama kan uyuşmazlığı mı varmış yabelirti falan yok aşkım hamile olmadığıma eminim yani
Kesin çatladı demiiii yaptın mı bugündeKoz yine ne geldi başına ?
Yok ne belirtisi aşkım bu ay bence benden gebelik çıkmaz belki bu piller menopozdan dolayı yalancı piller bile olabilir
Şimdi yaptımKesin çatladı demiiii yaptın mı bugünde
Allah allahhhh kız çatlamıştı dünŞimdi yaptım
Umarım iyi geçer ağrısız, meraklanmaPazartesi hsg ye gidiyorum ben de canim merakliyim nasil gececek anestezisiz
Testlerde bi sıkıntı olabilir mi acaba hangi markaŞimdi yaptım
Aynı gündeymişiz. Her birimizden hayırlı haberler gelsinHadi hayırlısı olur inşallah canım benimde 18inde hsg randevum
Sanırım yalancı pik yaşıyorumAllah allahhhh kız çatlamıştı dün
Valla test yaptım az önce yokAşkım kan uyuşmazlığı olduğunu biliyordum da kürtajdan sonra iğne yapılması lazımmış yapmamışlar bana
Belli olmaz o işlerrrrrr
Aşkım ama bu tam pik gibi değil sanki c ye göre silikŞimdi yaptım
Sen buna da bi çözüm bulursun inanıyorum sanaSanırım yalancı pik yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?