Neyse napalım belki bu ay olur
Eşimin bu ay dört gün nöbeti var yumurtlama haftama geliyor yine hayattaki şansımNeyse napalım belki bu ay olur
Aşkım ama çok hafif açılma belli belirsiz yani hala solmaması bariz normal degil yaAşkım ama bu tam pik gibi değil sanki c ye göre silik
Evet senin çatlama geç oluyor galiba biraAşkım ama çok hafif açılma belli belirsiz yani hala solmaması bariz normal degil ya
Olacak oldu mu her halükarda oluyor aşkım ya ilk gece hamile kalanları hepsi mi yumurtlama haftasındaEşimin bu ay dört gün nöbeti var yumurtlama haftama geliyor yine hayattaki şansım
Çatlama sorunumu var canim sendeŞimdi yaptım
Belkide menopozdan dolayı diyorum hep koyu gösteriyorÇatlama sorunumu var canim sende
Olsun vücudun, psikolojin dinlenmiştir birazAşkım biz memlekete gittik baya 18 gündür oradaydık değerlendiremedik de pek o yüzden bu ay es geçtik
Evet evet iyi geldi inşallah bu ay olurOlsun vücudun, psikolojin dinlenmiştir biraz
AynenInsta keşfettimiz böyle şeylerle dolu
Nasıl yaa dün daha silikti buuuŞimdi yaptım
Bugünde aynı dünkü gibi aslında düşüş daha çok olmalıydı yok moralim 0 bok gibiyimNasıl yaa dün daha silikti buuu
Kaçıncı gündesin moraliniz bozmaBugünde aynı dünkü gibi aslında düşüş daha çok olmalıydı yok moralim 0 bok gibiyim
Valla o dediğin imkansız ben bi tatile çıksam iyi olacak hiç iyi değilim çünkü akşam eşim gelsin söylim yoksa kafayı yiyeceğim belkide kabullenmem lazım zaten imkansızı zorluyordumKaçıncı gündesin moraliniz bozma
Canım full günaşırı denedin mi hiçNeyse napalım belki bu ay olur
Canım menopozdan olsa tam tersi olması gerekmez mi? Yani daha silik çıkması hiç pik olmaması gerekmez miBelkide menopozdan dolayı diyorum hep koyu gösteriyor
Öyle de biz yapılması gereken zamanda da beceremedikOlacak oldu mu her halükarda oluyor aşkım ya ilk gece hamile kalanları hepsi mi yumurtlama haftasındabiz her güm denedik de noldu
Sen bi kafanı dağıt istersen ama bunada çözüm bulacağını düşünüyorumValla o dediğin imkansız ben bi tatile çıksam iyi olacak hiç iyi değilim çünkü akşam eşim gelsin söylim yoksa kafayı yiyeceğim belkide kabullenmem lazım zaten imkansızı zorluyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?