haifa bizim için heyecanlı bekleyiş başladı ben şimdiden dayanamıyorum acaba döllendi mi rahime yerleşmesi ne zaman Chatgpt sağ olsun sürekli dinliyor ve cevaplıyor beni

Kızlar bir şey soracağım bu gebelik testini söylenen saniyeden fazla idrara batırırsak sonucun yanlış çıkma ihtimali var mı? Yani pozitifken negatif çıkması gibi. Ben idrarda biraz fazla tutmuşum galiba yada kendimi böyle kandırmak istiyorum bilmiyorum kafayı yedim iyice

Kuzum erken değilse gebelik testi ilk on dk da gerçeği söylüyor çogunlukla

Kuzum erken değilse gebelik testi ilk on dk da gerçeği söylüyor çogunlukla
Erken mi değil mi bilmiyorum ki canım sen bu konuda baya kendini geliştirmişsin sana kısaca anlatıyım belki bir fikrin olur. Ben 9 aydır gebelik deniyorum ilk başta bilinçli ilerlemek için doktora gittim sadece alttan muayene ve ultrasonla baktı birde genel kan testlerine baktı (hormonlara bakmadı) temiz denemeye başka dedi inositol verdi gönderdi. 4 ay olmadı gittim yine hormon testlerine bakmadı duphaston verdi inositole devam dedi gönderdi. Nisan ayında adetim bittikten 5 gün sonra tekrar adet oldum ara kanama yaşadım döngüm ve yumurtlamam şaşırdı ama o ay kimyasal gebelik geçirdim doktor yine devam dedi. Mayıs ayında son kutu duphastonu içtikten sonra adet oldum bitti 5 gün sonra yine ara kanama yaşadım yine yumurtlama ve döngüm şaştı ben yinede değerlendirdim. Normalde döngüm 24 gün ama duphastonla 27 güne çıkıyordu. Şimdi duphastonu bıraktıktan sonra döngüm eskiye mi döner yoksa 27 gün olarak mı güncellenir bilmiyorum bu yüzden de duphastonu bıraktıktan sonraki ilk ayım olduğu için adetim ne zaman gelir onuda bilmiyorum. Şuan test yapıyorum ama erken mi değil mi onuda bilmiyorum negatif çıkıyor zaten. Anlayacağın kafam yanmış durumda ve 9 ay oldu hala hormon testlerime bakılmadı çıldırmak üzereyim

Kızlar selam, giremedim kaç gündür. Nasılsınız iyimisiniz?? Yeni haberlerden neler var? Ben ayın 18ine HSG için randevu aldım. Galiba başkaları da vardı HSG çektirecek, ElizabethBennettt sen randevu aldınmı?

Bu arada, adetim tam hız devam ederken bal+tarçın+çörekotu kürüne başladım, birde rezene çayına. Bakalım.

Canım aynı doktora ısrarla gitmekle sen hata yapmışsın git tüm hormon tahlillerini yaptır ve başka bir doktora git sonrasında konuşalım belliki birşeyler eksik ki sen bu kısır döngüdesin basit çözümleri olan şeyler için şu zaman kaybına ne gerek var

Zaten adetimi bekliyorum gelsin başka doktora gidicem canım ısrar kıyamette olsa hormon testi hsg ne gerekiyorsa yaptırıcam artık çünkü psikolojim bozuldu. Peki sence bu duphaston ara kanama yapar mı normal mi yani adet bittikten 5-6 gün sonra tekrar adet olmak 2 defa böyle bir şey yaşamak

Kaç gün pik oldu kaçı çatladı hiç belirti var mı ?
Canım ben ateş ile takip ettim birde akıntılarım ile yani 7 veya 8 Temmuz yumurtlama akıntısı 9 temmuzda da çatlama akıntısı gördüm. 5-7-8-9 Temmuz değerlendirdim. Ovülasyon yapmadığım için bu şekilde takip ettim

Sen adet mi göremiyorsun neden içiyorsun doktor enden verdi

Ben bir gün şeffaf akıntı yaşadım pilin 2. Günü oda çok hafif belli belirsizid başka da belirtim olmadı

haifa birde ateşim 36.6 iken 36.8 36.9 37 diye yükseldi devam ediyor yani yumurtlama olmuş progesteron salgılanmaya başladığı içinde ateş artıyormuş. Adetten önce düşerse gebelik yok anlamına geliyor maalesef

Sen adet mi göremiyorsun neden içiyorsun doktor enden verdi
Adet görüyorum canım hiç düzensizliğim yoktu şu son birkaç aya kadar. doktorun duphaston vermesindeki amaç iki adetimin arası çok kısa diye yani bir adetimin ilk günüyle diğer adetimin ilk günü arasında 24 gün vardı. Süre kısa bebek tutunamaz diye verdi herhalde

Ben bir gün şeffaf akıntı yaşadım pilin 2. Günü oda çok hafif belli belirsizid başka da belirtim olmadı
Tamam canım onun öncesi ve o gün değerlendirdin diye biliyorum yakaladın inşallah öyle düşünüyorum ikimiz içinde inşallah sonucu güzel olur

Pazartesi hsg ye gidiyorum ben de canim merakliyim nasil gececek anestezisiz

Kızlar 26 haziranda adet oldum 2 hafta sürdü nerdeyse ya leke leke neyse geçen gün doktora gittim bişey yok dedi adetin 3. Günü gel hormon bakalım dedi 5.9 çıktı rahim kalınlığı test yaptım bugün negatif çıktı erken mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…