İnşallah canım Rabbim önce olmayanlara versin hep bunu söylemişimdir. Evlat kokusunu herkes içine çeksin inşallahRabbim sana güzeller güzeli sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah en kısa zamanda kucağına al. İsteyen herkese nasip etsin
Yaa ne güzel yavrun varmış, kardeş istiyoruz demekİnşallah canım Rabbim önce olmayanlara versin hep bunu söylemişimdir. Evlat kokusunu herkes içine çeksin inşallah
Evet canım hep söylüyor anne bebek kardeş ne zaman gelecek diyeYaa ne güzel yavrun varmış, kardeş istiyoruz demek
Yaa yavrum benim kiyamam ona kardeşine kavuşsun bie an önce inşallahEvet canım hep söylüyor anne bebek kardeş ne zaman gelecek diyekürtaj olduğum zaman bebek kardeş hastalandı gitti yine gelecek demiştim hani gelecekti niye gelmiyor diyor
İnşallah canım ya o sordukça içim parçalanıyor valla heyecandan kalbim çıkıcak gibi ya ay nasıl sabah olcak bugünYaa yavrum benim kiyamam ona kardeşine kavuşsun bie an önce inşallah
Hayır enfeksiyonel olduğunu düşünmüyorum kokulu değil akıntı idrar yaparken de sorunum yok kaşıntım yok. O gece dışarıdaydım gecesine bu akıntıyı gördüm yani. Progesteron sebebiyle olabilirmiş olası döllenmede rahmi hazırlamak için. Veya korumak amaçlı salgılama olabilirmiş vajinal akıntı. Hangisi bilemedim beklemek zorİdrar yollarını üşütmüşte olabilirsin canım idrarında yanma falan var mı yada koku falan
Anladım canım benim hiç başıma gelmedi o yüzden bişey diyemiyorumHayır enfeksiyonel olduğunu düşünmüyorum kokulu değil akıntı idrar yaparken de sorunum yok kaşıntım yok. O gece dışarıdaydım gecesine bu akıntıyı gördüm yani. Progesteron sebebiyle olabilirmiş olası döllenmede rahmi hazırlamak için. Veya korumak amaçlı salgılama olabilirmiş vajinal akıntı. Hangisi bilemedim beklemek zor
Ben de senin dediğin gibi duydum ama hangisidir bilmemiz zor, beklemek daha zorHayır enfeksiyonel olduğunu düşünmüyorum kokulu değil akıntı idrar yaparken de sorunum yok kaşıntım yok. O gece dışarıdaydım gecesine bu akıntıyı gördüm yani. Progesteron sebebiyle olabilirmiş olası döllenmede rahmi hazırlamak için. Veya korumak amaçlı salgılama olabilirmiş vajinal akıntı. Hangisi bilemedim beklemek zor
Bekledin mi devam edecek gibi görünüyorKızlar bu test bozuk mu ya saçma sapan bişey çıktı idrarı çok damlatmadım
aa yapmişsın, bence bir kez daha yap bu değişik çıkmış..Kızlar bu test bozuk mu ya saçma sapan bişey çıktı idrarı çok damlatmadım
Bekledin mi devam edecek gibi görünüyor
Bekledim baya ama geçmedi suya tuttum bende ikinci çizgi yoktu c şeklinde saçma sapan bi leke vardı tırnağımla kazıdım gitti galiba gebelik yok yaaa yapmişsın, bence bir kez daha yap bu değişik çıkmış..
Beklentiye girmeyeyim en iyi çok belirti arayınca da çıkmıyor zatenBen de senin dediğin gibi duydum ama hangisidir bilmemiz zor, beklemek daha zor
Acaba test geçersiz mi sayılıyorBekledim baya ama geçmedi suya tuttum bende ikinci çizgi yoktu c şeklinde saçma sapan bi leke vardı tırnağımla kazıdım gitti galiba gebelik yok ya
Bilmiyorum ki ya elimde başka testte yokAcaba test geçersiz mi sayılıyor
Ozaman adeti bekle canım gecikmeye devam ediyorsa test alırsın tekrarBilmiyorum ki ya elimde başka testte yok
Yarın gider kan veririm olmadı yaOzaman adeti bekle canım gecikmeye devam ediyorsa test alırsın tekrar
Bence bu teste güvenme yapmamışsın gibi düşünBekledim baya ama geçmedi suya tuttum bende ikinci çizgi yoktu c şeklinde saçma sapan bi leke vardı tırnağımla kazıdım gitti galiba gebelik yok ya
İyiki de sabahı beklememişim çıkmayacakmış zaten. Ama ikinci çizgiden eser yoktu galiba yine negatif yaBence bu teste güvenme yapmamışsın gibi düşün
Kesin sonuç çıkar canım verebilirsen daha iyi olurYarın gider kan veririm olmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?