Yaa kıyamam ona ben benimde oğlum var 3 yaşında ona kardeş istiyoruz benımki de çok istiyor
Canım benim inşallah en kısa zamanda kardeş gelir bende test yaptım az önce ama saçma sapan bişey çıktı çok sinirim bozuldu testte yok başka elimde ama galiba negatifti bilmiyorum

Canım benim inşallah en kısa zamanda kardeş gelir bende test yaptım az önce ama saçma sapan bişey çıktı çok sinirim bozuldu testte yok başka elimde ama galiba negatifti bilmiyorum
İnşallah canım benim allah tüm isteyen herkese bizede nasip eder inşallah
Canım bozuk sanırım bi değişik çıkmış o sen yine de negatif diye düşünme bozuk belli çünkü ya testi tekrarla ya kan ver

Yakınımda nöbetçi eczane olsa valla gidip alcam ama yok ya uzaktalar hep

Aynısı bende de var. 22-24 arası bat bekliyorum yumurtlamayı gördüm bu ay belki de bizim de hamileliğe hazırlıyordur vücut kendiniii

Aynısı bende de var. 22-24 arası bat bekliyorum yumurtlamayı gördüm bu ay belki de bizim de hamileliğe hazırlıyordur vücut kendiniii
İnşallah Benimde BAT 22 Temmuz . SAT? Yumurtlama zamanın ne zamandı canım ? Akıntıyı ne zaman gördün tarif edebilir misin ?

İnşallah Benimde BAT 22 Temmuz . SAT? Yumurtlama zamanın ne zamandı canım ? Akıntıyı ne zaman gördün tarif edebilir misin ?
Benim felaket bir adet düzensizliğim var. 40,42,50,60. Gün bile olduğu oluyordu. Canıma tak etti bir buçuk yıldır çocuk istiyoruz bide her ay gecikmede bekliyordum neyse sorularına geleyim
Benim sat 10 Haziran, yumurtlama 9 Temmuz gördüm 10'u silikleşti biraz 11i tam silik oldu büyük ihtimalle 10 gecesi çatlama oldu. Yumurtlama döneminde 9 ve 11ini değerlendirdik. Tutar mı bilmiyorum ama tuttu gibi hissediyorum. akıntı bugün başladı yoğun değil enfeksiyon gibi falan da değil

Benimde genel döngüm 32 ama 40 lara çıktığı oluyor dönemsel stres sıkıntı vs. Sat benim 20 Haziran. Ateş takibi yaptım ovülasyon yapmıyorum. Adet döngüme göre yumurtlama 8 temmuzdu ve ben o gün şeffaf yumurtlama akıntısı gördüm ertesi günde akıntı beyaz kremsi yapıya dönüştü çatladığını düşündüm. 5-7-8-9 Temmuz ilişki oldu. Ateşimde yükseldi aynı seyirde devam ediyor. Dün gecede o akıntıyı farkettim sabahta devam etti yine dikkatimi çekti. Umarım gebelik vardır ikimizde de

Ay inşallah güzel haberlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…