Şu testlere hiç güven olmuyorİyiki de sabahı beklememişim çıkmayacakmış zaten. Ama ikinci çizgiden eser yoktu galiba yine negatif ya
Aynen canım sabah erkenden gidiyim bariŞu testlere hiç güven olmuyorSabah kan ver kurtul belirsizlikten bence
Yaa kıyamam ona ben benimde oğlum var 3 yaşında ona kardeş istiyoruz benımki de çok istiyorEvet canım hep söylüyor anne bebek kardeş ne zaman gelecek diyekürtaj olduğum zaman bebek kardeş hastalandı gitti yine gelecek demiştim hani gelecekti niye gelmiyor diyor
Canım benim inşallah en kısa zamanda kardeş gelirYaa kıyamam ona ben benimde oğlum var 3 yaşında ona kardeş istiyoruz benımki de çok istiyor
İnşallah canım benim allah tüm isteyen herkese bizede nasip eder inşallahCanım benim inşallah en kısa zamanda kardeş gelirbende test yaptım az önce ama saçma sapan bişey çıktı çok sinirim bozuldu testte yok başka elimde ama galiba negatifti bilmiyorum
Yakınımda nöbetçi eczane olsa valla gidip alcam ama yok ya uzaktalar hepİnşallah canım benim allah tüm isteyen herkese bizede nasip eder inşallah
Canım bozuk sanırım bi değişik çıkmış o sen yine de negatif diye düşünme bozuk belli çünkü ya testi tekrarla ya kan ver
Aynısı bende de var. 22-24 arası bat bekliyorumKızlar bir şey soracağım. Adetime 9 gün varken gecesinde kremsi bej renklerde akıntım olduğunu farkettim. Dışarıdaydık soğuk aldığımdan dolayı olabilir mi ?
Yerleşme öncesi bir akıntı olabilir mi?
Evet balım 5 gün klomen kullandım sonra iğne yapılmıştıÇok şükürBir kez mi iğne olmuştun sen canim
İnşallahAynısı bende de var. 22-24 arası bat bekliyorumyumurtlamayı gördüm bu ay belki de bizim de hamileliğe hazırlıyordur vücut kendiniii
Benim felaket bir adet düzensizliğim var. 40,42,50,60. Gün bile olduğu oluyordu. Canıma tak etti bir buçuk yıldır çocuk istiyoruz bide her ay gecikmede bekliyordumİnşallahBenimde BAT 22 Temmuz . SAT? Yumurtlama zamanın ne zamandı canım ? Akıntıyı ne zaman gördün tarif edebilir misin ?
Benimde genel döngüm 32 ama 40 lara çıktığı oluyor dönemsel stres sıkıntı vs. Sat benim 20 Haziran. Ateş takibi yaptım ovülasyon yapmıyorum. Adet döngüme göre yumurtlama 8 temmuzdu ve ben o gün şeffaf yumurtlama akıntısı gördüm ertesi günde akıntı beyaz kremsi yapıya dönüştü çatladığını düşündüm. 5-7-8-9 Temmuz ilişki oldu. Ateşimde yükseldi aynı seyirde devam ediyor. Dün gecede o akıntıyı farkettim sabahta devam etti yine dikkatimi çekti. Umarım gebelik vardır ikimizde deBenim felaket bir adet düzensizliğim var. 40,42,50,60. Gün bile olduğu oluyordu. Canıma tak etti bir buçuk yıldır çocuk istiyoruz bide her ay gecikmede bekliyordumneyse sorularına geleyim
Benim sat 10 Haziran, yumurtlama 9 Temmuz gördüm 10'u silikleşti biraz 11i tam silik oldu büyük ihtimalle 10 gecesi çatlama oldu. Yumurtlama döneminde 9 ve 11ini değerlendirdik. Tutar mı bilmiyorum ama tuttu gibi hissediyorum.akıntı bugün başladı yoğun değil enfeksiyon gibi falan da değil
Ay inşallah güzel haberlereBenimde genel döngüm 32 ama 40 lara çıktığı oluyor dönemsel stres sıkıntı vs. Sat benim 20 Haziran. Ateş takibi yaptım ovülasyon yapmıyorum. Adet döngüme göre yumurtlama 8 temmuzdu ve ben o gün şeffaf yumurtlama akıntısı gördüm ertesi günde akıntı beyaz kremsi yapıya dönüştü çatladığını düşündüm. 5-7-8-9 Temmuz ilişki oldu. Ateşimde yükseldi aynı seyirde devam ediyor. Dün gecede o akıntıyı farkettim sabahta devam etti yine dikkatimi çekti. Umarım gebelik vardır ikimizde de
AminnnAy inşallah güzel haberlere
Çok güzel olurAminnnFarklı bir belirti yaşarsak haberleşelim, adet tarihimizde aynı sayılır
Uyumaya çalış canım az kaldı sabret yarın sabah yaparsın alıp daha net çıkar hemYakınımda nöbetçi eczane olsa valla gidip alcam ama yok ya uzaktalar hep
Direk kan vercem canım uğraşmıycam idrarla. Negatifse emin olayım en azından yoksa kafayı yicemUyumaya çalış canım az kaldı sabret yarın sabah yaparsın alıp daha net çıkar hem
Aynen öyle Yap canım kafandan atmış olursun sonucun neyse emin olursun inşallah güzel sonuc alırsınDirek kan vercem canım uğraşmıycam idrarla. Negatifse emin olayım en azından yoksa kafayı yicem
İnşallah canım uyuyamıyorum stresten yaAynen öyle Yap canım kafandan atmış olursun sonucun neyse emin olursun inşallah güzel sonuc alırsın
Kan verebildin mi canım.. Hepimiz heyecanla seni bekliyoruz :)İnşallah canım uyuyamıyorum stresten ya
Verdim canım ama çok umutlu değilim yine de çok stres oldum mideme ağrılar giriyor sonuç çıkana kadar bayılmazsam iyiKan verebildin mi canım.. Hepimiz heyecanla seni bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?