Hakkında hayırlısı olsun canım..stres yapma sonuç çıkana kadar bir şeylerle oyalan yoksa zaman geçmez :)Verdim canım ama çok umutlu değilim yine de çok stres oldum mideme ağrılar giriyor sonuç çıkana kadar bayılmazsam iyi
Kayınvalideme geldim canım oğlumun yüzme kursu var bi kaç işim daha var öyle zaman geçircem artıkHakkında hayırlısı olsun canım..stres yapma sonuç çıkana kadar bir şeylerle oyalan yoksa zaman geçmez :)
Ayyyy inşallah buraya hamileyim yazarsın canım benimKayınvalideme geldim canım oğlumun yüzme kursu var bi kaç işim daha var öyle zaman geçircem artık
İnşallah canım dünkü testi doktora da gösterdim bugün saçma sapan bişey çıkmış ben buna var da diyemem yokta diyemem dedi. Şimdiki testlerin çoğu Çin malı güven olmuyor dediAyyyy inşallah buraya hamileyim yazarsın canım benim
Ben görmedim testiiiİnşallah canım dünkü testi doktora da gösterdim bugün saçma sapan bişey çıkmış ben buna var da diyemem yokta diyemem dedi. Şimdiki testlerin çoğu Çin malı güven olmuyor dedi
1 2 sayfa geride canım konu da açtım bununla ilgiliBen görmedim testiii
Gördüm şimdi evet bozuk duruyor test1 2 sayfa geride canım konu da açtım bununla ilgili
Yaptıktan sonra suya tuttum sadece ortadaki kırmızı leke kaldı sonra tırnağımla kazıdım komple soyuldu zatenGördüm şimdi evet bozuk duruyor testönemli olan kan inşallah vardır
Öncelikle merhaba buyrun tabihaifa sana bir konuda danışmak istiyorum
Merhaba ben divina kullanıyordum yumurtlamayi canlandırmak ve adet süresini uzatmak için cuma günü mavi tablete yeni geçtim 1 tane aldım cumartesi baktım sabah lh pik olmuş o gün ve pazar divinaya devam etmedim mavi içinde 2 mg ostrojen 10 mg sentetik pregesteron varmis şuan yanlış mı yaptım bilemedim dr yurt dışındaymis biran kanama başlarsa diye tedirgin oldumÖncelikle merhaba buyrun tabi
Kusura bakma hiç selamsız sabahsiz başlamam ama az önce çok çok açık renk 1 damla bile olmayan bir pembelik gördüm korkuyla direk yazdımMerhaba ben divina kullanıyordum yumurtlamayi canlandırmak ve adet süresini uzatmak için cuma günü mavi tablete yeni geçtim 1 tane aldım cumartesi baktım sabah lh pik olmuş o gün ve pazar divinaya devam etmedim mavi içinde 2 mg ostrojen 10 mg sentetik pregesteron varmis şuan yanlış mı yaptım bilemedim dr yurt dışındaymis biran kanama başlarsa diye tedirgin oldum
Ay inşallah yaaÇok güzel olurbelirtilerle başlayıp pozitifle devam ederiz inşallah öyle hissediyorum
Güzel haberlerini bekliyorummKayınvalideme geldim canım oğlumun yüzme kursu var bi kaç işim daha var öyle zaman geçircem artık
İnşallah canım ama içimdeki hissiyat beni korkutuyor ya hiç çıkıcak gibi hissetmiyorum ne biliyim olsa o erken gebelik testinde çıkmaz mıydı 5 gün önce yaptığımdaGüzel haberlerini bekliyorumm
Geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir. Canını sıkma şimdiden her şey olacağına varacakİnşallah canım ama içimdeki hissiyat beni korkutuyor ya hiç çıkıcak gibi hissetmiyorum ne biliyim olsa o erken gebelik testinde çıkmaz mıydı 5 gün önce yaptığımda
Ay o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam stresten döne döne uçucam şimdiGeç döllenme olmuşsa çıkmayabilir. Canını sıkma şimdiden her şey olacağına varacak
Kız sakin olAy o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam stresten döne döne uçucam şimdi
Bilmiyorum ki canım doktor enabızdan takip et bugün çıkar dedi yine 3 ü 4 ü bulur sanırım. Kanı alan hemşire bugüne yetişmeye bilir dedi çıkana kadar dokuz doğurcam galibaKız sakin olne zaman çıkacak sonuç
Oyy devletse kalabilir evet inşallah hemen çıkar bizde meraktayızBilmiyorum ki canım doktor enabızdan takip et bugün çıkar dedi yine 3 ü 4 ü bulur sanırım. Kanı alan hemşire bugüne yetişmeye bilir dedi çıkana kadar dokuz doğurcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?