Genopeptyl benimki. İğne ilk ay genelde tutmaz diyorlar. Siz tutmayınca naptınız sonraki süreçte doktora gittiniz miBen de bundan üç ay önce ovitrelle oldum fakat tutmadı
Bugün olmam gerekiyodu olmadım normalde saati saatine olurdum hiç şaşmazdı. O yüzden biraz şaşırdımKaç gün geçti peki adetin
Hayır ben hastaneden çok yoruldum gitmiyorum biraz akışına bırakıyorumGenopeptyl benimki. İğne ilk ay genelde tutmaz diyorlar. Siz tutmayınca naptınız sonraki süreçte doktora gittiniz mi
Olmazsan yarın yine yapBugün olmam gerekiyodu olmadım normalde saati saatine olurdum hiç şaşmazdı. O yüzden biraz şaşırdım
Bakalım niyetim öyle. Evde bi tane testim var sabah kalkınca yapcam ama içimden bi his yine negatif görcem diyoOlmazsan yarın yine yap
En güzeli, ruhuna hangisi iyi gelecekseHayır ben hastaneden çok yoruldum gitmiyorum biraz akışına bırakıyorum
Dur sabah ola hayrolaBakalım niyetim öyle. Evde bi tane testim var sabah kalkınca yapcam ama içimden bi his yine negatif görcem diyo
Doktor olmaması için bir sebep görünmüyor kendin deneyebilirisin demişti sonuçlarım da kötü olmayınca bıraktımEn güzeli, ruhuna hangisi iyi gelecekseben de bir daha gideyim bakalım ne diyecek neticeye nasıl bir çare önerecek.
Şu an reglim ama ben bile yarın test yapicam Bahar sen de yapBakalım niyetim öyle. Evde bi tane testim var sabah kalkınca yapcam ama içimden bi his yine negatif görcem diyo
Çok şükürDoktor olmaması için bir sebep görünmüyor kendin deneyebilirisin demişti sonuçlarım da kötü olmayınca bıraktım
Dur sabah ola hayrola
Evet o arkadaşı bende gördüm az önce ve çok şaşırdım. Bildiğin adet olmuş yerleşme kanaması diyeŞu an reglim ama ben bile yarın test yapicam Bahar sen de yapReglim normalden az geliyor da. İçimde kalmasın Az önce bir arkadaşın dolu dolu regl gibi yerleşme kanaması yaşadiğini gorunce böyle bir karar aldım kendimce
Sakin ol sabah daha doğru sonuç çıkıyor ilk idrarla biliyorsun, bunun için sabahı beklemeye değerEvet o arkadaşı bende gördüm az önce ve çok şaşırdım. Bildiğin adet olmuş yerleşme kanaması diyeay durun bakalım çok sıvı almasaydım akşam da yapardım sabredemiyorum ama çok sıvo aldım son bi kaç saatte mecbur sabahı beklicem. Bu gece uyuyamam da ben şimdi
Bu kadar heyecanla bekleyip negatif görmek daha yıkıcı oluyor malesefSakin ol sabah daha doğru sonuç çıkıyor ilk idrarla biliyorsun, bunun için sabahı beklemeye değerYanıltıcı olmasın
Evet çok iyi anlıyorum. Cuma günü ben silik çizgi gördüm birkaç saat sonra regl oldum çok kötüydü. Önemli olan neyse onu görüp yola öyle devam etmek bence. Bu yüzden en sağlıklısı kan vermekBu kadar heyecanla bekleyip negatif görmek daha yıkıcı oluyor malesef4 gün önce de öyle oldu bütün gece uyuyamadım sabah ilk iş kalktım erken gebelik testi yaptım koca bi hayal kırıklığı inşallah yine aynı şey olmaz ya inşallah o test yanlış çıkmıştır
Evet canım bakalım sabahki test sonucuna göre hareket edicem artık çizgi görürsem hemen kan vermeye giderim sağlık ocağı yakın Allah'tan. Görmezsem de 1 2 gün daha beklerim adetim yine gelmezse yine test yaparımEvet çok iyi anlıyorum. Cuma günü ben silik çizgi gördüm birkaç saat sonra regl oldum çok kötüydü. Önemli olan neyse onu görüp yola öyle devam etmek bence. Bu yüzden en sağlıklısı kan vermek
İdrar yollarını üşütmüşte olabilirsin canım idrarında yanma falan var mı yada koku falanKızlar bir şey soracağım. Adetime 9 gün varken gecesinde kremsi bej renklerde akıntım olduğunu farkettim. Dışarıdaydık soğuk aldığımdan dolayı olabilir mi ?
Yerleşme öncesi bir akıntı olabilir mi?
Ben de böyle yapardımEvet canım bakalım sabahki test sonucuna göre hareket edicem artık çizgi görürsem hemen kan vermeye giderim sağlık ocağı yakın Allah'tan. Görmezsem de 1 2 gün daha beklerim adetim yine gelmezse yine test yaparım
İnşallah canım ya dua edin nolur o kadar uzun zamandır bekliyorum kiBen de böyle yapardımSabah güzel haberlerini bekliyoruz
Rabbim sana güzeller güzeli sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah en kısa zamanda kucağına al. İsteyen herkese nasip etsinİnşallah canım ya dua edin nolur o kadar uzun zamandır bekliyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?