Yarında 15 temmuz işin kötüsü çarşambaya kalırsa çıldırırımOyy devletse kalabilir evet inşallah hemen çıkar bizde meraktayız
18inde değil miydi kız onun kiElizabethBennettt canim naptin girdinmi hsg ye nasıl geçti ağrın sizin varmi
Yok benim 18i bugün onundu18inde değil miydi kız onun ki
Kafalar karışıkYok benim 18i bugün onundu
Çok msj oluncaKafalar karışık
Öyle bebem yaÇok msj olunca
Çok şükür canim çıkmaması güzel birsey bide farkli doktorami gitsenki DevletteBu arada hormonlarımda bi sıkıntı çıkmadı
Benim şu iğne meselesi vardı ya o sıkıntı heralde ya özeldeki doktorlar bir sonraki gebelikte sıkıntı oluşturur diyor devlettekiler bir şey söylemiyor ne yapcam ben
Hafta içi öyle yapayım diyorum valla kafam karıştı hayırlısı olsun inşallahÇok şükür canim çıkmaması güzel birsey bide farkli doktorami gitsenki Devlette
Aa o niye yani bebis için gidicek mecbur yapacak birsey yok sonuçta bazı erkekler o konuda hassasmi yoksa hastane işlerini mi sevmiyo ondanmi bilmiyorumHafta içi öyle yapayım diyorum valla kafam karıştı hayırlısı olsun inşallaheşim kaldı geriye oda doktora gitmiyor
Genel olarak hastaneye gitmez o ilaç da içmezAa o niye yani bebis için gidicek mecbur yapacak birsey yok sonuçta bazı erkekler o konuda hassasmi yoksa hastane işlerini mi sevmiyo ondanmi bilmiyorum
Benim eşimde öyle asla gitmez ama bebek için mecbur kaldı ve perşembe randevusu varGenel olarak hastaneye gitmez o ilaç da içmez
Çok iyi inşallah bende ikna ederimBenim eşimde öyle asla gitmez ama bebek için mecbur kaldı ve perşembe randevusu var
Doktorun sana pik görünce mi bırak dedi yoksa afet görene kadar mı kullan dedi kuzum ?Merhaba ben divina kullanıyordum yumurtlamayi canlandırmak ve adet süresini uzatmak için cuma günü mavi tablete yeni geçtim 1 tane aldım cumartesi baktım sabah lh pik olmuş o gün ve pazar divinaya devam etmedim mavi içinde 2 mg ostrojen 10 mg sentetik pregesteron varmis şuan yanlış mı yaptım bilemedim dr yurt dışındaymis biran kanama başlarsa diye tedirgin oldum
Bitene kadar kullan demistiDoktorun sana pik görünce mi bırak dedi yoksa afet görene kadar mı kullan dedi kuzum ?
Yani divina mavi yerine Progestan 100 mg alsam aynı amaç olmuyormu acabaBitene kadar kullan demisti
Canım iyi düşün iyi olsunVerdim canım ama çok umutlu değilim yine de çok stres oldum mideme ağrılar giriyor sonuç çıkana kadar bayılmazsam iyi
Bitene kadar kullanman lazım bu tarz ilaçlar yarım bırakılırsa düzeni bozar canım sadece bir gin içmediysen içmeye devam etBitene kadar kullan demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?