Bakalım beklemedeyim canım eğer bişey çikarsa çıldırırım sevinçten yeminleCanım iyi düşün iyi olsun
Her gün yapanlar ne yapsınKuzum gün aşırı da Buda can be
Valla Allah yardımcınız olsun çok sıkıntıHer gün yapanlar ne yapsın
En alttaki dünkü kuzumhaifa canım iyice silikleştimi testin ne durumda
SağolValla Allah yardımcınız olsun çok sıkıntı
İlaca devam etmelisin bence canımMerhaba ben divina kullanıyordum yumurtlamayi canlandırmak ve adet süresini uzatmak için cuma günü mavi tablete yeni geçtim 1 tane aldım cumartesi baktım sabah lh pik olmuş o gün ve pazar divinaya devam etmedim mavi içinde 2 mg ostrojen 10 mg sentetik pregesteron varmis şuan yanlış mı yaptım bilemedim dr yurt dışındaymis biran kanama başlarsa diye tedirgin oldum
3 gun almamış oldum kaldığım yerden debmvam edebilirmiyim. Birde gebelige engel olurmukiBitene kadar kullanman lazım bu tarz ilaçlar yarım bırakılırsa düzeni bozar canım sadece bir gin içmediysen içmeye devam et
Bence artık kesin çatladı yaniEn alttaki dünkü kuzum
MaşallahHer gün yapanlar ne yapsın
Yanlış hatirlamisim 2 gun almadımİlaca devam etmelisin bence canım
2 günden birşeymolmaz bugün ikitane birden alın devam edin gebelik oluşursa zaten adet görmezsiniz ama doktorunuza sormanız en doğrusu ben şimdi size cevap veriyorum ama ben doktor değilim ve hayır progesteron ile ne alaka nası devam edeceksiniz bir protokole başlamışsınız bu bir mix devamında progesterone geçiş olmaz devam edin doktorunuz gebe kalmak istediğinizi biliyor zaten bu sebeple vermemiş mi ? Gebelik oluşursa zaten adet görmeyeceksiniz döngü sonundaYanlış hatirlamisim 2 gun almadım
Peki progesteron 100 mg ile bor alsam sıkıntı olurmu
He bacım inşallah eğer yalancı pik durumu yaşamadıysam çatladı sonundaBence artık kesin çatladı yani
Ayy canım benim inşallah yaa çok sevinirim senin adına ayy bende heyecan yaptım allahım inşallah vardırBakalım beklemedeyim canım eğer bişey çikarsa çıldırırım sevinçten yeminle
Tamamdır cok tesekkur ederim. Ulaşamayınca tedirgin oldum2 günden birşeymolmaz bugün ikitane birden alın devam edin gebelik oluşursa zaten adet görmezsiniz ama doktorunuza sormanız en doğrusu ben şimdi size cevap veriyorum ama ben doktor değilim ve hayır progesteron ile ne alaka nası devam edeceksiniz bir protokole başlamışsınız bu bir mix devamında progesterone geçiş olmaz devam edin doktorunuz gebe kalmak istediğinizi biliyor zaten bu sebeple vermemiş mi ? Gebelik oluşursa zaten adet görmeyeceksiniz döngü sonunda
İnşallah gerçektir ve o mucize gerçekleşmiştirHe bacım inşallah eğer yalancı pik durumu yaşamadıysam çatladı sonunda
Ayy hala çıkmadı ya yeminle meraktan yumurtlıcam şimdi hahahahAyy canım benim inşallah yaa çok sevinirim senin adına ayy bende heyecan yaptım allahım inşallah vardır
Oh çok şükür şimdi ne zamann test yapıckasın kendimden çok seni düşünüyorum vallahi şu ann inşallah pozitifi görürsün çiçeğimHe bacım inşallah eğer yalancı pik durumu yaşamadıysam çatladı sonunda
Gebelik testiOh çok şükür şimdi ne zamann test yapıckasın kendimden çok seni düşünüyorum vallahi şu ann inşallah pozitifi görürsün çiçeğim
AhahahahAyy hala çıkmadı ya yeminle meraktan yumurtlıcam şimdi hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?