Bugün akşamüstü bulantım oldu of çok erken sıcaktan sıcaktan diyip geçmek istiyorum bir de çok yiyorum varya hamile değilsem Allah affetsin verdiğim tüm kilomu geri aldım
Hahah canım dün ben gelemedim buralara benim bir kaç gündür midem bulanıyor gibi oluyor ama sıcaktan olduğunu düşünüyorum bende Ama bugün yaşadığım şey gün boyu bej kremsi akıntım oldu yine adete 1 hafta kaldı acaba adete yaklaşınca da oluyor muydu hiç aklıma gelmiyor gebeliğe yorasım var Sizce kızlar ? A aydk nryyy ElizabethBennettt Hayalim kizim haifa ve etiketleyemediklerimm

Ayyy gebelik de olabilir inşallah öyledir yarın bir test yapsana erken gebelik

Yaa geçmiş olsun ben anlamıyorum daha önce hamile kalıp tekrar neden olmuyor seconder infertiliteyi anlamıyorum gerçekten
Ben de anlayamıyorum neden almıyor ben hiç kalamadım ya valla ruhum daralıyor nasıl bir his kim bilir çok merak ediyorum ya

Ben de anlayamıyorum neden almıyor ben hiç kalamadım ya valla ruhum daralıyor nasıl bir his kim bilir çok merak ediyorum ya
Dimi oysa herşey olması gerektiği gibi yumurtlama var sperm var yolu biliyorlar eee daha ne. Ben şey diye düşünüyorum bazen acaba ilişkiye girerken yalnış mı yapıyorum? Öyle olsa tek gecelik ilişkilerde nasıl hamile kalırlardı diyorum offff kafam çorba. Olur inşallah harika bir şey hele hareketlerini hissetmek bambaşka Rabbim hepimize nasip etsin

Yaa geçmiş olsun ben anlamıyorum daha önce hamile kalıp tekrar neden olmuyor seconder infertiliteyi anlamıyorum gerçekten
Zamanla yumurta rezervleri azaldıkça ihtimal düşüyor işte oğluma hamile kaldığımda 27 yaşındaydım diğerine kaldığımda 32. En son hormon testi verdiğimde amh 0.93 tü ama geçen yılki değerimdi bu. Aslında tekrar baktırmak istiyorum ama doktoruma randevu bulamıyorum bi de adet zamanı vermek lazım o kan testini

Aşkım yani neyini yanlış yapıcaz

Amh için adetli olman şart değil diye biliyorum. Ben ilk gebeliğimde 22 yaşımdaydım iki ay sonra 24 olucam amh 5.4 yinede olmuyor

Amh için adetli olman şart değil diye biliyorum. Ben ilk gebeliğimde 22 yaşımdaydım iki ay sonra 24 olucam amh 5.4 yinede olmuyor
Baktırmışken hepsine baktırmak istiyorum bazıları için adetliyken vermek gerekiyormuş bilemiyorum. Sizin yaş gençmiş daha ihtimaliniz çok yüksek inşallah olur. Benim bazı sorunlarım ve yaşım olmasına rağmen doktor bana bile hamile kalırsın sadece zorlanabilirsin hemen olmayabilir demişti o bile bana umut oldu

Herkes öyle diyor ama işte uzun süredir deniyorum olmuyor Rabbimin nasip ettiği vakit vardır elbet

Şimdi şöyleee adet öncesi de olabiliyor benim bir kere olmuştu hatta hamile olduğuma emindim kan vermiştim direk çıkmayınca test yanlış demiştim ama benim bir kere oldu sadece. Bir arkadaşım var o adet olana kadar o hafta akıntısı olmuştu sonra adet günü pozitif görmüştü kremsi jel kokusuz bir akıntı demişti sorduğumdaaaa ay İnşallah senin de ondandırrr

Herkes öyle diyor ama işte uzun süredir deniyorum olmuyor Rabbimin nasip ettiği vakit vardır elbet
Biraz kafayı rahat tutmak gerek sanırım. Biz de bir buçuk senedir deniyoruz eşimle dra gittik onun sonuçları çok iyi geldi, benim de hormonlar iyiydi sadece alttan muayenede polikistik görünüm var dedi (adet düzensizliği oluyor bazı aylar çok fazla) ama büyük bir sıkıntı çıkmadı benim de. Bu ay ovulasyon testi kullandım en azından yumurtlamayı görünce kafam çok rahatladı tutar tutmaz bilemiyorum ama bu ay şunu anladım gerçekten özellikle biz kadınların kafayı rahat tutması gerekiyor. Çok var düşünmüyorken bebişi olan arkadaşım, düşündükçe zorlaşabiliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…