- 3 Şubat 2025
- 463
- 818
- 18
Haa tamam sezeryande yapışıklık olabiliyormuş hani sebep o olabilir mi acaba dedimYok canım normal doğum yapmıştım
Anladım canım tahmin ettim zatenHaa tamam sezeryande yapışıklık olabiliyormuş hani sebep o olabilir mi acaba dedim
Hahah canım dün ben gelemedim buralara benim bir kaç gündür midem bulanıyor gibi oluyor ama sıcaktan olduğunu düşünüyorum bendeBugün akşamüstü bulantım olduof çok erken sıcaktan sıcaktan diyip geçmek istiyorum bir de çok yiyorum varya hamile değilsem Allah affetsin verdiğim tüm kilomu geri aldım
Yaa geçmiş olsun ben anlamıyorum daha önce hamile kalıp tekrar neden olmuyor seconder infertiliteyi anlamıyorum gerçektenAnladım canım tahmin ettim zatenben oğlum 4 buçuk yaşındayken yine kaldım zor bela ama kaybettim ondan sonra da hiç olmadı işte
Ayyy gebelik de olabilirHahah canım dün ben gelemedim buralara benim bir kaç gündür midem bulanıyor gibi oluyor ama sıcaktan olduğunu düşünüyorum bendeAma bugün yaşadığım şey gün boyu bej kremsi akıntım oldu yine adete 1 hafta kaldı acaba adete yaklaşınca da oluyor muydu hiç aklıma gelmiyor gebeliğe yorasım var Sizce kızlar ? A aydk nryyy ElizabethBennettt Hayalim kizim haifa ve etiketleyemediklerimm
Ben de anlayamıyorum neden almıyor ben hiç kalamadım ya valla ruhum daralıyor nasıl bir his kim bilir çok merak ediyorum yaYaa geçmiş olsun ben anlamıyorum daha önce hamile kalıp tekrar neden olmuyor seconder infertiliteyi anlamıyorum gerçekten
Dimi oysa herşey olması gerektiği gibi yumurtlama var sperm var yolu biliyorlar eee daha ne. Ben şey diye düşünüyorum bazen acaba ilişkiye girerken yalnış mı yapıyorum? Öyle olsa tek gecelik ilişkilerde nasıl hamile kalırlardı diyorum offff kafam çorba. Olur inşallah harika bir şey hele hareketlerini hissetmek bambaşka Rabbim hepimize nasip etsinBen de anlayamıyorum neden almıyor ben hiç kalamadım ya valla ruhum daralıyor nasıl bir his kim bilir çok merak ediyorum ya
Zamanla yumurta rezervleri azaldıkça ihtimal düşüyor işte oğluma hamile kaldığımda 27 yaşındaydım diğerine kaldığımda 32. En son hormon testi verdiğimde amh 0.93 tü ama geçen yılki değerimdi bu. Aslında tekrar baktırmak istiyorum ama doktoruma randevu bulamıyorum bi de adet zamanı vermek lazım o kan testiniYaa geçmiş olsun ben anlamıyorum daha önce hamile kalıp tekrar neden olmuyor seconder infertiliteyi anlamıyorum gerçekten
Aşkım yani neyini yanlış yapıcazDimi oysa herşey olması gerektiği gibi yumurtlama var sperm var yolu biliyorlar eee daha ne. Ben şey diye düşünüyorum bazen acaba ilişkiye girerken yalnış mı yapıyorum? Öyle olsa tek gecelik ilişkilerde nasıl hamile kalırlardı diyorum offff kafam çorba. Olur inşallah harika bir şey hele hareketlerini hissetmek bambaşka Rabbim hepimize nasip etsin
Aşkım varsa henüz çıkmaz çünkü yarın DPO 8. Gün oluyor hesaplamalarıma göre henüz yerleşmeye çalışıyor gibi yani idrara geçmeşsine daha çok varAyyy gebelik de olabilirinşallah öyledir yarın bir test yapsana erken gebelik
Amh için adetli olman şart değil diye biliyorum. Ben ilk gebeliğimde 22 yaşımdaydım iki ay sonra 24 olucam amh 5.4 yinede olmuyorZamanla yumurta rezervleri azaldıkça ihtimal düşüyor işte oğluma hamile kaldığımda 27 yaşındaydım diğerine kaldığımda 32. En son hormon testi verdiğimde amh 0.93 tü ama geçen yılki değerimdi bu. Aslında tekrar baktırmak istiyorum ama doktoruma randevu bulamıyorum bi de adet zamanı vermek lazım o kan testini
Ahahaha ay bilmiyorum herşey olması gerektiği gibi de bu mu yalnış acaba diyorumAşkım yani neyini yanlış yapıcaz
Baktırmışken hepsine baktırmak istiyorum bazıları için adetliyken vermek gerekiyormuş bilemiyorum. Sizin yaş gençmiş daha ihtimaliniz çok yüksek inşallah olur. Benim bazı sorunlarım ve yaşım olmasına rağmen doktor bana bile hamile kalırsın sadece zorlanabilirsin hemen olmayabilir demişti o bile bana umut olduAmh için adetli olman şart değil diye biliyorum. Ben ilk gebeliğimde 22 yaşımdaydım iki ay sonra 24 olucam amh 5.4 yinede olmuyor
Herkes öyle diyor ama işte uzun süredir deniyorum olmuyor Rabbimin nasip ettiği vakit vardır elbetBaktırmışken hepsine baktırmak istiyorum bazıları için adetliyken vermek gerekiyormuş bilemiyorum. Sizin yaş gençmiş daha ihtimaliniz çok yüksek inşallah olur. Benim bazı sorunlarım ve yaşım olmasına rağmen doktor bana bile hamile kalırsın sadece zorlanabilirsin hemen olmayabilir demişti o bile bana umut oldu
Şimdi şöyleee adet öncesi de olabiliyor benim bir kere olmuştu hatta hamile olduğuma emindim kan vermiştim direk çıkmayınca test yanlış demiştimHahah canım dün ben gelemedim buralara benim bir kaç gündür midem bulanıyor gibi oluyor ama sıcaktan olduğunu düşünüyorum bendeAma bugün yaşadığım şey gün boyu bej kremsi akıntım oldu yine adete 1 hafta kaldı acaba adete yaklaşınca da oluyor muydu hiç aklıma gelmiyor gebeliğe yorasım var Sizce kızlar ? A aydk nryyy ElizabethBennettt Hayalim kizim haifa ve etiketleyemediklerimm
Peki sorun var mı sizde ya da eşiniz de doktor ne söylediHerkes öyle diyor ama işte uzun süredir deniyorum olmuyor Rabbimin nasip ettiği vakit vardır elbet
Bende bir tek pco görümümü var ultrasonda ama hormonlarım falan hepsi iyi eşimde bir sorun yok çok şükür. Mayıs ayında tüp bebek bile yaptık negatif oldu. Doktor doğal yolla olur sadece çok istediğin için stres yapıyorsun diyorPeki sorun var mı sizde ya da eşiniz de doktor ne söyledi
Biraz kafayı rahat tutmak gerek sanırım. Biz de bir buçuk senedir deniyoruz eşimle dra gittik onun sonuçları çok iyi geldi, benim de hormonlar iyiydi sadece alttan muayenede polikistik görünüm var dedi (adet düzensizliği oluyor bazı aylar çok fazla) ama büyük bir sıkıntı çıkmadı benim de. Bu ay ovulasyon testi kullandım en azından yumurtlamayı görünce kafam çok rahatladı tutar tutmaz bilemiyorum ama bu ay şunu anladım gerçekten özellikle biz kadınların kafayı rahat tutması gerekiyor. Çok var düşünmüyorken bebişi olan arkadaşım, düşündükçe zorlaşabiliyor sanırımHerkes öyle diyor ama işte uzun süredir deniyorum olmuyor Rabbimin nasip ettiği vakit vardır elbet
İnşallah doğrudur ne diyimAhahaha ay bilmiyorum herşey olması gerektiği gibi de bu mu yalnış acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?