Çok doğru söylüyorsun tamamen aynı durumdayızBiraz kafayı rahat tutmak gerek sanırım. Biz de bir buçuk senedir deniyoruz eşimle dra gittik onun sonuçları çok iyi geldi, benim de hormonlar iyiydi sadece alttan muayenede polikistik görünüm var dedi (adet düzensizliği oluyor bazı aylar çok fazla) ama büyük bir sıkıntı çıkmadı benim de. Bu ay ovulasyon testi kullandım en azından yumurtlamayı görünce kafam çok rahatladı tutar tutmaz bilemiyorum ama bu ay şunu anladım gerçekten özellikle biz kadınların kafayı rahat tutması gerekiyor. Çok var düşünmüyorken bebişi olan arkadaşım, düşündükçe zorlaşabiliyor sanırım
Sende aynı benim gibiymişsin benimde hormonlar iyi sadece ultrasonda pco var. Ben genelde yumurtlamayı kasıktaki ağrıdan ve akıntıdan anlayabiliyorum oyüzden hiç kullanmadım şimdiye kadar ovu testi. En zoru da bu işte kafayı rahatlatmak her seferinde yapmayacağım diyorum ama adete bir hafta kala test yaparken buluyorum kendimiBiraz kafayı rahat tutmak gerek sanırım. Biz de bir buçuk senedir deniyoruz eşimle dra gittik onun sonuçları çok iyi geldi, benim de hormonlar iyiydi sadece alttan muayenede polikistik görünüm var dedi (adet düzensizliği oluyor bazı aylar çok fazla) ama büyük bir sıkıntı çıkmadı benim de. Bu ay ovulasyon testi kullandım en azından yumurtlamayı görünce kafam çok rahatladı tutar tutmaz bilemiyorum ama bu ay şunu anladım gerçekten özellikle biz kadınların kafayı rahat tutması gerekiyor. Çok var düşünmüyorken bebişi olan arkadaşım, düşündükçe zorlaşabiliyor sanırım
Biraz kafayı rahat tutmak gerek sanırım. Biz de bir buçuk senedir deniyoruz eşimle dra gittik onun sonuçları çok iyi geldi, benim de hormonlar iyiydi sadece alttan muayenede polikistik görünüm var dedi (adet düzensizliği oluyor bazı aylar çok fazla) ama büyük bir sıkıntı çıkmadı benim de. Bu ay ovulasyon testi kullandım en azından yumurtlamayı görünce kafam çok rahatladı tutar tutmaz bilemiyorum ama bu ay şunu anladım gerçekten özellikle biz kadınların kafayı rahat tutması gerekiyor. Çok var düşünmüyorken bebişi olan arkadaşım, düşündükçe zorHerkes öyle diyor ama işte uzun süredir deniyorum olmuyor Rabbimin nasip ettiği vakit vardır elbet
Ama tabi düşünmemek elde mi mümkün değilÇok doğru söylüyorsun tamamen aynı durumdayız
Kan sonucun çıkmış mıydı bebekKızlar ben dünden beri çok kötüydüm moral olarak şimdi biraz toparladım. Bat 11 ağustos. Nolur dua edin de bu ay kalayım artık. 28 ağustos evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz yapmak istiyorum
Ben de onu anlayamıyorum hiç. Yani hormonda sıkıntı yok işte ne görünümü deliricemSende aynı benim gibiymişsin benimde hormonlar iyi sadece ultrasonda pco var. Ben genelde yumurtlamayı kasıktaki ağrıdan ve akıntıdan anlayabiliyorum oyüzden hiç kullanmadım şimdiye kadar ovu testi. En zoru da bu işte kafayı rahatlatmak her seferinde yapmayacağım diyorum ama adete bir hafta kala test yaparken buluyorum kendimi
Jsjsjsj Bencede test hatalı nasıl olmazŞimdi şöyleee adet öncesi de olabiliyor benim bir kere olmuştu hatta hamile olduğuma emindim kan vermiştim direk çıkmayınca test yanlış demiştimama benim bir kere oldu sadece. Bir arkadaşım var o adet olana kadar o hafta akıntısı olmuştu sonra adet günü pozitif görmüştü kremsi jel kokusuz bir akıntı demişti sorduğumdaaaa ay İnşallah senin de ondandırrr
Benim hiç bej akıntım olmadı valla kızHahah canım dün ben gelemedim buralara benim bir kaç gündür midem bulanıyor gibi oluyor ama sıcaktan olduğunu düşünüyorum bendeAma bugün yaşadığım şey gün boyu bej kremsi akıntım oldu yine adete 1 hafta kaldı acaba adete yaklaşınca da oluyor muydu hiç aklıma gelmiyor gebeliğe yorasım var Sizce kızlar ? A aydk nryyy @ElizabethBennettt @Hayalim kizim @haifa ve etiketleyemediklerimm
Güzel kalbinizde çiçekler açsınKızlar ben dünden beri çok kötüydüm moral olarak şimdi biraz toparladım. Bat 11 ağustos. Nolur dua edin de bu ay kalayım artık. 28 ağustos evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz yapmak istiyorum
Aynen canım yemin ederim stres o kadar engel ki anlatamam. Tecrübeyle sabit. Ben ilk oğluma gebe kaldığımda tatildeydim çocuk fikrini eşimde bende kafamızdan tam olmasada atmıştık ve o ay gebe kaldım ikincide de işe başlamıştım işe başladığım ay gebe kaldım yani hem düşünmediğim zamanlarda. Şimdi de çok takıyorum farkındayım zaten büyük ihtimal bu yüzden kalamıyorum yineBende bir tek pco görümümü var ultrasonda ama hormonlarım falan hepsi iyi eşimde bir sorun yok çok şükür. Mayıs ayında tüp bebek bile yaptık negatif oldu. Doktor doğal yolla olur sadece çok istediğin için stres yapıyorsun diyor
Yok canım ya çıkmadı hala. Demek adetim gelmese meraktan kurdeşen dökücektim yarına kadarKan sonucun çıkmış mıydı bebek
Canım yani sarıya çalan bir bej ama sarı değil ve kokusuz yani idrar yollarımda bir sıkıntı da yok mantar falan. Senin daha önce gebeliğin olmuş muydu yoksa adetten dolayı mı dedin olmadı diyeBenim hiç bej akıntım olmadı valla kız
Dimi ne görünümüBen de onu anlayamıyorum hiç. Yani hormonda sıkıntı yok işte ne görünümü deliricemadet düzenin nasıl peki?
Benim 3çen erken 36 en geç 61 oldu geçen ayama genelde 32-46 arası gidiyordu
Bu ay da ovülasyon testine göre 45. Gün olcak (umarım adet yerine bebiş olur da)
Canım benim teşekkür ederimGüzel kalbinizde çiçekler açsınovü testi kullanın bence bu ay bir de incir+havuç yerseniz daha sağlıklı ilerler süreç diye düşünüyorum
Bir fayda gördüm mü bilmiyorum şuan ama siz yine de riske atmamış olursunuz
Ay ama sana bir şey diyimmmm burda bir yerde okumuştum ben bu ay başı anne olduğunu öğrenen biri yazmıştı. Yumurtlama sonrası akıntı+bulantı+kasık ağrısı yaşamış biz gbi konuşuyorlardı tüm mesajları okudum işte kız diyordu değildir falan diye düşünüyorum erken daha falan ama yumurtlamadan 10 gün sonra negatif çıkmış idrarda 12de silik 14te baya belliydi baya sevinmiştiiiJsjsjsj Bencede test hatalı nasıl olmazAy inşallah hepimizinn Canım benimde bir kaç gündür yani dün değil ondan önceki gece gelmişti demiştim sanki ve bugün oldu gün boyu az az geldi. Birde sanki kasıklarım âdetmişim gibi hareketli yanma mı ağrı mı desem bir değişik ve mide bulantısı dediğinden beri şiddetli bir bulandı hissetmeye başladım Yediğimdendir diye yorumladım ksjs
Benim bi kürtajım var canım gebelik zamanı da gelmemişti ama genel adet düzenimde de gelmedi hiç. Gebeyken su gibi geliyordu altıma kaçırdım sanıyordumCanım yani sarıya çalan bir bej ama sarı değil ve kokusuz yani idrar yollarımda bir sıkıntı da yok mantar falan. Senin daha önce gebeliğin olmuş muydu yoksa adetten dolayı mı dedin olmadı diye
Moral bozmak yokCanım benim teşekkür ederimmalesef hepsini denedim havuç incir soğan hayıt ovülasyonla da takip ettim hatta döllenmeye yardımcı jel de kullandım bütün tuşlara bastım valla klomen femara çatlatma iğnesi hiç biri bana fayda etmedi
Güzel haberler alınacak bu grupta hissediyorumDimi ne görünümübenim genelde 40 geçmiyor bazen 30 bazen 35 bazen 28 belli bir düzen yok. Benim adetin 20.gününe kadar yumurtlama oldu oldu olmazsa 20.günden sonra olmuyor direk adet hazırlığına başlıyor
İnşallah canım ya bu ay çok istiyorum öyle güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi olurdu ki eşimle banaMoral bozmak yokgelecekleri zamanı bekliyorlar benim kuzenimin bebiş 9 sene sonunda gelmişti doğal yolla. İşte çok zor ama sadece ana odaklanıp bu süreçte doğal şeylerin hepsini yapmaya da devam etmek stresten uzak kalmak lazım umuyorum ki bebişin de seni mutlu eder en çok istediğin zamanda gelip
Benimde ultrasonda görünüm vardı ama mr çekildi başka bir nedenle orda hiç bir şey çıkmadı her ikisi içinde normal denmiş. Kan testleri iyi gayet. Bence çok takılmamak lazım sonuçta gebeliğe engel değil ki.Sende aynı benim gibiymişsin benimde hormonlar iyi sadece ultrasonda pco var. Ben genelde yumurtlamayı kasıktaki ağrıdan ve akıntıdan anlayabiliyorum oyüzden hiç kullanmadım şimdiye kadar ovu testi. En zoru da bu işte kafayı rahatlatmak her seferinde yapmayacağım diyorum ama adete bir hafta kala test yaparken buluyorum kendimi
Ayy duygulanmaya başladım ben hatta ağlıyorum şuan salak gibiAy ama sana bir şey diyimmmm burda bir yerde okumuştum ben bu ay başı anne olduğunu öğrenen biri yazmıştı. Yumurtlama sonrası akıntı+bulantı+kasık ağrısı yaşamış biz gbi konuşuyorlardı tüm mesajları okudum işte kız diyordu değildir falan diye düşünüyorum erken daha falan ama yumurtlamadan 10 gün sonra negatif çıkmış idrarda 12de silik 14te baya belliydi baya sevinmiştiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?