Ay inşallah doğru çıkar rüyasıııAyy duygulanmaya başladım ben hatta ağlıyorum şuan salak gibiBenimde test için daha beklemem gerekiyor cumartesi falan anca erken gebelik yaparsam varsa belki çıkar ama sabırsızlanıyorumm Adete 1 hafta varkende bu kadar kasıklarımın hareketli olması dikkatimi çekti yani. Dediğin gibi birisi daha demişti akıntısı olduğunu sürekli ıslaklık hissetmiş yani. Çok moda girmeye başladım umarım üzülmeyiz ve güzel haberleriz alırız bizlerde En önemlisi annem bugün beni ve bir bebek görmüş rüyasında uyandığında acaba hamilemiyim diye düşünmüş
Kaybın için üzgünümBenim bi kürtajım var canım gebelik zamanı da gelmemişti ama genel adet düzenimde de gelmedi hiç. Gebeyken su gibi geliyordu altıma kaçırdım sanıyordumama burda gebelik başlarında bej akıntıyı çok duydum inşşallah fındık yerleşiyordur
Ay ama sana bir şey diyimmmm burda bir yerde okumuştum ben bu ay başı anne olduğunu öğrenen biri yazmıştı. Yumurtlama sonrası akıntı+bulantı+kasık ağrısı yaşamış biz gbi konuşuyorlardı tüm mesajları okudum işte kız diyordu değildir falan diye düşünüyorum erken daha falan ama yumurtlamadan 10 gün sonra negatif çıkmış idrarda 12de silik 14te baya belliydi baya sevinmiştiii
AminnnAy inşallah doğru çıkar rüyasıııcumartesi ben de düşünüyorum ama tutucam kendimi salı yapayım en azından diyorum sen de tut kendini pozitfise bile negatif görüp üzülmeyelim
İnşallahhhhKaybın için üzgünümİnşallah en kısa zamanda mucizene kavuşursun Benim akıntı gelirken rahatsız oluyorum bende hissediyorum dediğin gibi altıma yapar gibi ıslanıyor. İnşallah dediğin gibi oluyordur çiçeğim
Olabilir tanıdık geliyor çünkü öyle bir mucize bize de lütfen ya
Ay o zaman sen bekleme cumartesi yap hemenAminnnAşkım beklenen adet 22si zaten Salıyı biraz zor beklerim ben çünkü elimde testler var hahahaha
Ağzını bal yesinnn Aminn çok Aminnnİnşallahhhhbence bu ay çok kişi gebe kalacak inşallah emeklerimiz boşa gitmez biride sensin bebek
Tamam canım beraber didikleriz çizgi varmı diye ahshahAy o zaman sen bekleme cumartesi yap hemen
Evet bizde onlardan oluruz umarımAğzını bal yesinnn Aminn çok AminnnÇok kişi için sevindik bu ay gerçekten bereketli geldii maşallahhh
Aşkım senin de ilk bebeğin dimi
Evet bebeğim ilk geceliğim biliyorsun nasıl sonuçlandı….Aşkım senin de ilk bebeğin dimi
Evet biliyorumEvet bebeğim ilk geceliğim biliyorsun nasıl sonuçlandı….bir daha da olmadı…..
Kız bu değer yüksek degil bununla gebe kalın yüzbinlerce kadın var millet 25 fsh ile gebe kalıyor yeterki yumurtan olsunEn son 8.6 ydı canım
Valla şahsen ben herseyi en ufak şeyi bile gebelige yoruyorumHahah canım dün ben gelemedim buralara benim bir kaç gündür midem bulanıyor gibi oluyor ama sıcaktan olduğunu düşünüyorum bendeAma bugün yaşadığım şey gün boyu bej kremsi akıntım oldu yine adete 1 hafta kaldı acaba adete yaklaşınca da oluyor muydu hiç aklıma gelmiyor gebeliğe yorasım var Sizce kızlar ? A aydk nryyy ElizabethBennettt Hayalim kizim haifa ve etiketleyemediklerimm
Aynen öyle kuzum her şerde bi hayır vardır diye boşuna dememişler ne kadar güzel düşünüyorsun seni birkez daha taktir ettim vallahi biz şer olarak görüyoruz ama aslında bizim için hayırlısı öyle bizden daha iyi bilen bizim için daha güzelini vericek bi rabbimiz var elhamdülillahKızlar size birşey söylim mi nasipte varsa pcos polikistk over miyom kist menopoz hepsi nasip olmamasının bahanesidir sebebi olamaz Allah yeterki ol desin o yüzden olacağı varsa zaten olacak biz bilemeyiz rabbim bilir bazen diyorum ki belki o bebekleri doğursaydım sağlıkla ilerde hayırsız karakteri bozuk olacaklardı bir belaya sebep olacaklardı Allah kuluna bela vermezmiş biz görmüyoruz benden gitmesinde de bir hayır vardı yeterki rabbim başedecek güç versin bizlere geresi tevekkül allahtan
Ay kız günah benimde eşim öyle o herşeyi hamileliğe yoruyor rabbim onun gönlüne göre versin öyle çok hakediyorki bu duyguyu tatmayıValla şahsen ben herseyi en ufak şeyi bile gebelige yoruyorumreglim yeni bitti az önce diyorumki eşime basim bikac gündür yine acayip dönüyo diye oda miden de bulaniyomu diyo yok artık daha yeni bitti imkansız dedim
Oğlum da gün aşırı yapiyoduk sonraları sırf yapmak için yapiyoduk en son ay aman be yeter olursa olur dedim o ay sadece 2 kez ilişkiye girdik ve onlardan birinde tuttuBiraz kafayı rahat tutmak gerek sanırım. Biz de bir buçuk senedir deniyoruz eşimle dra gittik onun sonuçları çok iyi geldi, benim de hormonlar iyiydi sadece alttan muayenede polikistik görünüm var dedi (adet düzensizliği oluyor bazı aylar çok fazla) ama büyük bir sıkıntı çıkmadı benim de. Bu ay ovulasyon testi kullandım en azından yumurtlamayı görünce kafam çok rahatladı tutar tutmaz bilemiyorum ama bu ay şunu anladım gerçekten özellikle biz kadınların kafayı rahat tutması gerekiyor. Çok var düşünmüyorken bebişi olan arkadaşım, düşündükçe zor
Ama tabi düşünmemek elde mi mümkün değil
Bende kuruyorum yaniValla şahsen ben herseyi en ufak şeyi bile gebelige yoruyorumreglim yeni bitti az önce diyorumki eşime basim bikac gündür yine acayip dönüyo diye oda miden de bulaniyomu diyo yok artık daha yeni bitti imkansız dedim
Hahah canım dün ben gelemedim buralara benim bir kaç gündür midem bulanıyor gibi oluyor ama sıcaktan olduğunu düşünüyorum bendeAma bugün yaşadığım şey gün boyu bej kremsi akıntım oldu yine adete 1 hafta kaldı acaba adete yaklaşınca da oluyor muydu hiç aklıma gelmiyor gebeliğe yorasım var Sizce kızlar ? A aydk nryyy ElizabethBennettt Hayalim kizim haifa ve etiketleyemediklerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?