Ay inşallah doğru çıkar rüyasııı cumartesi ben de düşünüyorum ama tutucam kendimi salı yapayım en azından diyorum sen de tut kendini pozitfise bile negatif görüp üzülmeyelim

Kaybın için üzgünüm İnşallah en kısa zamanda mucizene kavuşursun Benim akıntı gelirken rahatsız oluyorum bende hissediyorum dediğin gibi altıma yapar gibi ıslanıyor. İnşallah dediğin gibi oluyordur çiçeğim

ladycharlotte olabilir mi? Kendisi de geç öğrenmişti

Ay inşallah doğru çıkar rüyasııı cumartesi ben de düşünüyorum ama tutucam kendimi salı yapayım en azından diyorum sen de tut kendini pozitfise bile negatif görüp üzülmeyelim
Aminnn Aşkım beklenen adet 22si zaten Salıyı biraz zor beklerim ben çünkü elimde testler var hahahaha

İnşallahhhh bence bu ay çok kişi gebe kalacak inşallah emeklerimiz boşa gitmez biride sensin bebek

Kızlar size birşey söylim mi nasipte varsa pcos polikistk over miyom kist menopoz hepsi nasip olmamasının bahanesidir sebebi olamaz Allah yeterki ol desin o yüzden olacağı varsa zaten olacak biz bilemeyiz rabbim bilir bazen diyorum ki belki o bebekleri doğursaydım sağlıkla ilerde hayırsız karakteri bozuk olacaklardı bir belaya sebep olacaklardı Allah kuluna bela vermezmiş biz görmüyoruz benden gitmesinde de bir hayır vardı yeterki rabbim başedecek güç versin bizlere geresi tevekkül allahtan

Valla şahsen ben herseyi en ufak şeyi bile gebelige yoruyorumreglim yeni bitti az önce diyorumki eşime basim bikac gündür yine acayip dönüyo diye oda miden de bulaniyomu diyo yok artık daha yeni bitti imkansız dedim

Aynen öyle kuzum her şerde bi hayır vardır diye boşuna dememişler ne kadar güzel düşünüyorsun seni birkez daha taktir ettim vallahi biz şer olarak görüyoruz ama aslında bizim için hayırlısı öyle bizden daha iyi bilen bizim için daha güzelini vericek bi rabbimiz var elhamdülillah

Valla şahsen ben herseyi en ufak şeyi bile gebelige yoruyorumreglim yeni bitti az önce diyorumki eşime basim bikac gündür yine acayip dönüyo diye oda miden de bulaniyomu diyo yok artık daha yeni bitti imkansız dedim
Ay kız günah benimde eşim öyle o herşeyi hamileliğe yoruyor rabbim onun gönlüne göre versin öyle çok hakediyorki bu duyguyu tatmayı

Oğlum da gün aşırı yapiyoduk sonraları sırf yapmak için yapiyoduk en son ay aman be yeter olursa olur dedim o ay sadece 2 kez ilişkiye girdik ve onlardan birinde tuttu ben bu sayfaya girmeden önce günün geçince test yapiyodum şimdi ise burdan okuduklarım gaza getiriyo reglden 1 hafta önce başlıyorum yapmaya

Neden olmasin canimm ama 3-4 gun bekle en az test yapmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…