Hadi canım ya bunu ilk defâ duydum bende pcos var adet görmüyorüm ilaç falan kullanıyorum birde prolaktin yükseliyormuş onun için dostines kullandım bklm bugün kontrolüm var
Belki sendeki sebep o değildir doktoruna bir danış istersen bugün gidiyormuşsun zaten

Belki sendeki sebep o değildir doktoruna bir danış istersen bugün gidiyormuşsun zaten
Benim ikinci oğlumu doğum yaparken seferinde doktor organların yapışmış tuplerini bağlayalım demjsti bende ona yoruyorum büyük ihtimal tüylerim yakıştığı için olmuyo cuma günü belli olur artik

Evett bende duymuştum progesteron sebebiyle oluyormuş umarım dediğin gibi olur ya

Neden olmasın ki canımm bende bir ümitlendim yani dediğim gibi birde ekstra âdetmişim gibi karnım yoksa da büyük patlarım

Aynı şekilde canım adet öncesi de olabilirmiş ama gebelik şüpheside olabilirmiş yani muallak. Senin bat ne zaman

Aynı şekilde canım adet öncesi de olabilirmiş ama gebelik şüpheside olabilirmiş yani muallak. Senin bat ne zaman
Canım bende polistik over var haziran da tarlusal kullandım onun sayesinde adetim gelmişti hazıranın 26 sı başlayıp 29 u bitti adetim kendiliğinden pek gelmiyor o yüzden bat bilip yumurtlama takibi yapamıyorum allaha emanet ne zaman denk gelir bilmiyorum deniyoruz bkm

Anladım canım inşallah tutmuşturda bunları hiç düşünmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…