- 3 Şubat 2025
- 466
- 822
- 18
Belki sendeki sebep o değildir doktoruna bir danış istersen bugün gidiyormuşsun zatenHadi canım ya bunu ilk defâ duydum bende pcos var adet görmüyorüm ilaç falan kullanıyorum birde prolaktin yükseliyormuş onun için dostines kullandım bklm bugün kontrolüm var
Benim ikinci oğlumu doğum yaparken seferinde doktor organların yapışmış tuplerini bağlayalım demjsti bende ona yoruyorum büyük ihtimal tüylerim yakıştığı için olmuyo cuma günü belli olur artikBelki sendeki sebep o değildir doktoruna bir danış istersen bugün gidiyormuşsun zaten
Tamam canım bi sorayımBelki sendeki sebep o değildir doktoruna bir danış istersen bugün gidiyormuşsun zaten
ben değilsem de bulantı hariç bana bayağı benziyorrrr
Evet canım tutabilirsen en erken cumartesi yapacağımNeden olmasin canimm ama 3-4 gun bekle en az test yapmak icin
İnşallah hepimiz için bu aydırHer ay yeni umut belki o umut bu aydır kuşum
Evett bende duymuştum progesteron sebebiyle oluyormuş umarım dediğin gibi olur yaCanım progesteron hormonu arttıkça akıntı çoğalıyormuş ben öyle okumuştum. Yani akıntı gerçekten de gebeliğe sinyal olabilir. İnşallah da öyledirAdet öncesi bu tarz akıntı ise rahmin gebeliğe hazırlık yapmak amacıyla progesteron salgılaması ile ilişkiliymiş. Gebelik oluşmazsa zaten regl ile birlikte hormon değeri de düşüyor. İnşallah minik yükseltiyordur değeride akıntı oluyordur. Benim hissiyatım bu yönde
Sırayla güzel haberler alalım inşallahBende 27-28 gibi test yapıcam inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz
Neden olmasın ki canımm bende bir ümitlendim yani dediğim gibi birde ekstra âdetmişim gibi karnım yoksa da büyük patlarımAyy inşallah senın yazdığın ile bende biraz ümitlendim ama bu ay da olmadığını düşünüyorumCivcivimmm dediği gibi benım de bugün beyaz kremsi akıntım var iki gündür tuvalette ve kiloda geliyor koku falan yok enfeksiyon olmadığına eminim ama inşallah dediğin gibi gebeliğe hazırlık yapıyordur
Aynı şekilde canım adet öncesi de olabilirmiş ama gebelik şüpheside olabilirmiş yani muallak. Senin bat ne zamanBende aynı şeyleri yaşıyorum inşallah düşündüğümüz ve kalbimizden geçendir aynı senın gıbı 2 gündür beyaz kremsi dolgun akıntım var enfeksiyon olmadığına eminim kiloduma ve tuvalette silince geliyor
Dpo 11 de falan yapacak dayanabilirsem yaaDpo 9da yapılabilir ben dpo 9da öğrendim ama bence bekleyin ya geçsin regl erken öğrenince de stresli oluyo
Ne zaman görmüştün canım belirtilerin tam nasıldı senin kaşıkların adet olacak gibi miydi 1 hafta kalaÜmitlendirmek istemem ama bende de vardı tarif ettiğin akıntı
Evet olabilir hsg mi çekileceksinBenim ikinci oğlumu doğum yaparken seferinde doktor organların yapışmış tuplerini bağlayalım demjsti bende ona yoruyorum büyük ihtimal tüylerim yakıştığı için olmuyo cuma günü belli olur artik
Ay bizimdee 2 sene olacakEylülde evlilik yıldönümümüz
Valla inşallah ondandır değilse de nasip artikNeden olmasın ki canımm bende bir ümitlendim yani dediğim gibi birde ekstra âdetmişim gibi karnım yoksa da büyük patlarım
Canım bende polistik over var haziran da tarlusal kullandım onun sayesinde adetim gelmişti hazıranın 26 sı başlayıp 29 u bitti adetim kendiliğinden pek gelmiyor o yüzden bat bilip yumurtlama takibi yapamıyorum allaha emanet ne zaman denk gelir bilmiyorum deniyoruz bkmAynı şekilde canım adet öncesi de olabilirmiş ama gebelik şüpheside olabilirmiş yani muallak. Senin bat ne zaman
Çıkar tabiki kan verebilirsin direktMerhaba bat 13 ü ben hala olmadım ara ara çok sıcak basıyor acaba idrar testi yapsam çıkar mı
Anladım canım inşallah tutmuşturda bunları hiç düşünmezsinCanım bende polistik over var haziran da tarlusal kullandım onun sayesinde adetim gelmişti hazıranın 26 sı başlayıp 29 u bitti adetim kendiliğinden pek gelmiyor o yüzden bat bilip yumurtlama takibi yapamıyorum allaha emanet ne zaman denk gelir bilmiyorum deniyoruz bkm
Benim belirtilerim canımben değilsem de bulantı hariç bana bayağı benziyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?