- 29 Aralık 2024
- 2.034
- 1.079
- 48
Her ay yeni umut belki o umut bu aydır kuşumBende kuruyorum yani
Bence bu iyi haberKizlar benim amh gecen seneyle birebir ayni cikti 1.35 yas 33. Ayni cikmasini iyiye mi yormaliyim dusus olmadi diye?
Ahaha kız benim her yerim kiprasiyo asffggBen de her şeyi hamileliğe yoruyordum ama sürekli sol yumurtalık kıpırtı halindeydi
Düşmemesi güzel bisey canim yaş ilerledikçe çünkü rezervler azalabiliyoKizlar benim amh gecen seneyle birebir ayni cikti 1.35 yas 33. Ayni cikmasini iyiye mi yormaliyim dusus olmadi diye?
Canım progesteron hormonu arttıkça akıntı çoğalıyormuş ben öyle okumuştum. Yani akıntı gerçekten de gebeliğe sinyal olabilir. İnşallah da öyledirAyy duygulanmaya başladım ben hatta ağlıyorum şuan salak gibiBenimde test için daha beklemem gerekiyor cumartesi falan anca erken gebelik yaparsam varsa belki çıkar ama sabırsızlanıyorumm Adete 1 hafta varkende bu kadar kasıklarımın hareketli olması dikkatimi çekti yani. Dediğin gibi birisi daha demişti akıntısı olduğunu sürekli ıslaklık hissetmiş yani. Çok moda girmeye başladım umarım üzülmeyiz ve güzel haberleriz alırız bizlerde En önemlisi annem bugün beni ve bir bebek görmüş rüyasında uyandığında acaba hamilemiyim diye düşünmüş
Bende 27-28 gibi test yapıcam inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimizAminnnAşkım beklenen adet 22si zaten Salıyı biraz zor beklerim ben çünkü elimde testler var hahahaha
Bana da olumlu geldi. Düşüş olmaması çok güzel, değerin de düşük değil canım. İnşallah bu güzel haberlerle Türkiye dönüşü bir gebelik de sen patlatKizlar benim amh gecen seneyle birebir ayni cikti 1.35 yas 33. Ayni cikmasini iyiye mi yormaliyim dusus olmadi diye?
Kız tabiki iyi birşey gerilememiş hirşeyin kötü olma ihtimali var mı bu arada aynı yaştayızKizlar benim amh gecen seneyle birebir ayni cikti 1.35 yas 33. Ayni cikmasini iyiye mi yormaliyim dusus olmadi diye?
Ay hadi inşallah allah gönlüne göre versin güzelimBende 27-28 gibi test yapıcam inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz
Amin hepimizin inşallah canım benim. Hepimiz herşeyin en güzelini, en hayırlısını, en iyisini yaşayalımAy hadi inşallah allah gönlüne göre versin güzelim
Canım bende bir tane çocuğum var sezeryan olmuştum benım de ikincisi olmuyor malesef de yapışıklık demişsin sezeryan doğum da o ne oluyor merak ettimHaa tamam sezeryande yapışıklık olabiliyormuş hani sebep o olabilir mi acaba dedim
Ayy inşallah senın yazdığın ile bende biraz ümitlendim ama bu ay da olmadığını düşünüyorumCanım progesteron hormonu arttıkça akıntı çoğalıyormuş ben öyle okumuştum. Yani akıntı gerçekten de gebeliğe sinyal olabilir. İnşallah da öyledirAdet öncesi bu tarz akıntı ise rahmin gebeliğe hazırlık yapmak amacıyla progesteron salgılaması ile ilişkiliymiş. Gebelik oluşmazsa zaten regl ile birlikte hormon değeri de düşüyor. İnşallah minik yükseltiyordur değeride akıntı oluyordur. Benim hissiyatım bu yönde
Bende aynı şeyleri yaşıyorum inşallah düşündüğümüz ve kalbimizden geçendir aynı senın gıbı 2 gündür beyaz kremsi dolgun akıntım var enfeksiyon olmadığına eminim kiloduma ve tuvalette silince geliyorCanım yani sarıya çalan bir bej ama sarı değil ve kokusuz yani idrar yollarımda bir sıkıntı da yok mantar falan. Senin daha önce gebeliğin olmuş muydu yoksa adetten dolayı mı dedin olmadı diye
Dpo 9da yapılabilir ben dpo 9da öğrendim ama bence bekleyin ya geçsin regl erken öğrenince de stresli oluyoAşkım varsa henüz çıkmaz çünkü yarın DPO 8. Gün oluyor hesaplamalarıma göre henüz yerleşmeye çalışıyor gibi yani idrara geçmeşsine daha çok var
Ümitlendirmek istemem ama bende de vardı tarif ettiğin akıntıCanım yani sarıya çalan bir bej ama sarı değil ve kokusuz yani idrar yollarımda bir sıkıntı da yok mantar falan. Senin daha önce gebeliğin olmuş muydu yoksa adetten dolayı mı dedin olmadı diye
İstmosel deniyor canım kesik atılan yerde yapışıklık oluyor ve gebe kalamıyorsun. Burada birinde okumuştum ikinci çocuk için senelerce uğraştı en son istmosel olduğunu öğrendi ufak bir operasyon geçirdi ve üç ay içinde hemen hamile kalmıştıCanım bende bir tane çocuğum var sezeryan olmuştum benım de ikincisi olmuyor malesef de yapışıklık demişsin sezeryan doğum da o ne oluyor merak ettim
Hadi canım ya bunu ilk defâ duydum bende pcos var adet görmüyorüm ilaç falan kullanıyorum birde prolaktin yükseliyormuş onun için dostines kullandım bklm bugün kontrolüm varİstmosel deniyor canım kesik atılan yerde yapışıklık oluyor ve gebe kalamıyorsun. Burada birinde okumuştum ikinci çocuk için senelerce uğraştı en son istmosel olduğunu öğrendi ufak bir operasyon geçirdi ve üç ay içinde hemen hamile kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?