Canım progesteron hormonu arttıkça akıntı çoğalıyormuş ben öyle okumuştum. Yani akıntı gerçekten de gebeliğe sinyal olabilir. İnşallah da öyledir Adet öncesi bu tarz akıntı ise rahmin gebeliğe hazırlık yapmak amacıyla progesteron salgılaması ile ilişkiliymiş. Gebelik oluşmazsa zaten regl ile birlikte hormon değeri de düşüyor. İnşallah minik yükseltiyordur değeride akıntı oluyordur. Benim hissiyatım bu yönde

Kizlar benim amh gecen seneyle birebir ayni cikti 1.35 yas 33. Ayni cikmasini iyiye mi yormaliyim dusus olmadi diye?
Bana da olumlu geldi. Düşüş olmaması çok güzel, değerin de düşük değil canım. İnşallah bu güzel haberlerle Türkiye dönüşü bir gebelik de sen patlat

Merhaba bat 13 ü ben hala olmadım ara ara çok sıcak basıyor acaba idrar testi yapsam çıkar mı

Ayy inşallah senın yazdığın ile bende biraz ümitlendim ama bu ay da olmadığını düşünüyorum Civcivimmm dediği gibi benım de bugün beyaz kremsi akıntım var iki gündür tuvalette ve kiloda geliyor koku falan yok enfeksiyon olmadığına eminim ama inşallah dediğin gibi gebeliğe hazırlık yapıyordur

Canım yani sarıya çalan bir bej ama sarı değil ve kokusuz yani idrar yollarımda bir sıkıntı da yok mantar falan. Senin daha önce gebeliğin olmuş muydu yoksa adetten dolayı mı dedin olmadı diye
Bende aynı şeyleri yaşıyorum inşallah düşündüğümüz ve kalbimizden geçendir aynı senın gıbı 2 gündür beyaz kremsi dolgun akıntım var enfeksiyon olmadığına eminim kiloduma ve tuvalette silince geliyor

Canım bende bir tane çocuğum var sezeryan olmuştum benım de ikincisi olmuyor malesef de yapışıklık demişsin sezeryan doğum da o ne oluyor merak ettim
İstmosel deniyor canım kesik atılan yerde yapışıklık oluyor ve gebe kalamıyorsun. Burada birinde okumuştum ikinci çocuk için senelerce uğraştı en son istmosel olduğunu öğrendi ufak bir operasyon geçirdi ve üç ay içinde hemen hamile kalmıştı

Hadi canım ya bunu ilk defâ duydum bende pcos var adet görmüyorüm ilaç falan kullanıyorum birde prolaktin yükseliyormuş onun için dostines kullandım bklm bugün kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…