Anladım canım inşallah tutmuşturda bunları hiç düşünmezsin
İnşallah ya Allah'tan ümit kesilmez ama işte insan stres yapıyor özlem duyuyor içi gidiyor bu süreç baya bi yordu benı aklımdan çıkaramıyorum kendimi bi salsam dğlğnmesem belki kendiliğinden olur ama kendimce takıntı yaptım iyice boşveremiyorum nolucak böyle hiç bilmiyorum

Çok haklısın gerçekten daha benim 4. Ayım şimdiden yıprandım neredeyse yani düşünmemek imkansız yani düşünmeyin diyorlarda bir de anlasalar bizi Oyüzden uzun zamandır isteyipte sahip olamayanlara her zaman dua etmişimdir hiç kolay değildir. Bebek haberi bekleyen herkese Allahım nasip etsin içinde bizim kızlara

Çok zor canım benim bir seneyi geçiyor korunmayı bırakalı bizden daha uzun bekleyenlerde var allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün çok zor bi süreç yalnız içindeki geçenleri bir kendin biliyorsun derdinin dermanı da sadece sabır bugün gittim kan verdi doktor çağırmıştı hormonlara bakıcaktı geçen ay prolaktin değerim yüksek çıktığı için ilaç vermişti bklm bu sefer ne çıkacak hormonlarda ama en büyük düşmanı stres bende de aşırı var ondan yine yükselmiştir stres yapmadan duramıyorum

Gerçekten stres çok etkiliyor ama elimizde olan bir şey değil ne yapacağız bende bilmiyorum İnşallah değerlerin düzelir tamamen de gebeliğe engel olmaz

Kızlar doktor muaynem vardı şimdi doktordan geldim hormon testi sonuçları için öğleden sonra gidicem ultrason ile karnıma baktı rahim incelmesi var dedi kalınlaşması için ne yapmam gerekiyor çok üzüldüm

Sebebini bi söylesin doktor önce inceleyip sebebini söylemesi lazım ona göre hallolur korkma progesterone ve östrojen desteği ile Q10 ve iyi bir dha içeren omega 3 başla favron markasının omega 3 ü ifos onaylı Q10 u da var resveratrol içeriuor hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…