İnşallah ya Allah'tan ümit kesilmez ama işte insan stres yapıyor özlem duyuyor içi gidiyor bu süreç baya bi yordu benı aklımdan çıkaramıyorum kendimi bi salsam dğlğnmesem belki kendiliğinden olur ama kendimce takıntı yaptım iyice boşveremiyorum nolucak böyle hiç bilmiyorumAnladım canım inşallah tutmuşturda bunları hiç düşünmezsin
Çok haklısın gerçekten daha benim 4. Ayım şimdiden yıprandım neredeyse yani düşünmemek imkansız yani düşünmeyin diyorlarda bir de anlasalar biziİnşallah ya Allah'tan ümit kesilmez ama işte insan stres yapıyor özlem duyuyor içi gidiyor bu süreç baya bi yordu benı aklımdan çıkaramıyorum kendimi bi salsam dğlğnmesem belki kendiliğinden olur ama kendimce takıntı yaptım iyice boşveremiyorum nolucak böyle hiç bilmiyorum
Çok zor canım benim bir seneyi geçiyor korunmayı bırakalı bizden daha uzun bekleyenlerde var allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün çok zor bi süreç yalnız içindeki geçenleri bir kendin biliyorsun derdinin dermanı da sadece sabır bugün gittim kan verdi doktor çağırmıştı hormonlara bakıcaktı geçen ay prolaktin değerim yüksek çıktığı için ilaç vermişti bklm bu sefer ne çıkacak hormonlarda ama en büyük düşmanı stres bende de aşırı var ondan yine yükselmiştir stres yapmadan duramıyorumÇok haklısın gerçekten daha benim 4. Ayım şimdiden yıprandım neredeyse yani düşünmemek imkansız yani düşünmeyin diyorlarda bir de anlasalar biziOyüzden uzun zamandır isteyipte sahip olamayanlara her zaman dua etmişimdir hiç kolay değildir. Bebek haberi bekleyen herkese Allahım nasip etsin içinde bizim kızlara
sıcak basmanız belden mi geliyor ?Merhaba bat 13 ü ben hala olmadım ara ara çok sıcak basıyor acaba idrar testi yapsam çıkar mı
Evet cumaya randevum var bakalım ne cikicak sonuçEvet olabilir hsg mi çekileceksin
bahsedilen ben miyim bilmiyorum ama benim belirtilerim de çok benziyor demek istedim evett :)
İnş varsa da birşey görülür bi çaresine bakılır kuzum benimde yarın doktor randevum var tahlil isteyeceğim bakalım ona da kaç hafta sonraya verecekler Allah bilirEvet cumaya randevum var bakalım ne cikicak sonuç
İnşallah bende de aynı sonuç olurbahsedilen ben miyim bilmiyorum ama benim belirtilerim de çok benziyor demek istedim evett :)
Gerçekten stres çok etkiliyor ama elimizde olan bir şey değil ne yapacağız bende bilmiyorumÇok zor canım benim bir seneyi geçiyor korunmayı bırakalı bizden daha uzun bekleyenlerde var allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün çok zor bi süreç yalnız içindeki geçenleri bir kendin biliyorsun derdinin dermanı da sadece sabır bugün gittim kan verdi doktor çağırmıştı hormonlara bakıcaktı geçen ay prolaktin değerim yüksek çıktığı için ilaç vermişti bklm bu sefer ne çıkacak hormonlarda ama en büyük düşmanı stres bende de aşırı var ondan yine yükselmiştir stres yapmadan duramıyorum
İnşallah canım bu sefer doktor gğzel şeyler söylemesini ümit ediyorumGerçekten stres çok etkiliyor ama elimizde olan bir şey değil ne yapacağız bende bilmiyorumİnşallah değerlerin düzelir tamamen de gebeliğe engel olmaz
Evet canım öyle ama ben yine de bi hormon testi vericem tekrar bi de özele gidicem bakalım ne diyecekKız bu değer yüksek degil bununla gebe kalın yüzbinlerce kadın var millet 25 fsh ile gebe kalıyor yeterki yumurtan olsun
Bence düşüş olmadıysa çok iyi bebeğimKizlar benim amh gecen seneyle birebir ayni cikti 1.35 yas 33. Ayni cikmasini iyiye mi yormaliyim dusus olmadi diye?
Bende çok isterim hakkında en hayırlısı olsunİnşallah canım bu sefer doktor gğzel şeyler söylemesini ümit ediyorum
İnşallah hiçbir sorun yoktur tertemiz çıkarEvet cumaya randevum var bakalım ne cikicak sonuç
İşe gittiğim için çok erken kalkıyorum benAy kızlar hepiniz ne kadar erkencisiniz ya kaçt auyandınız
5 gün kala şiddetli ağrım vardı regl gibi tam 2 gün sürdü sonra geçtiNe zaman görmüştün canım belirtilerin tam nasıldı senin kaşıkların adet olacak gibi miydi 1 hafta kala
Sebebini bi söylesin doktor önce inceleyip sebebini söylemesi lazım ona göre hallolur korkma progesterone ve östrojen desteği ile Q10 ve iyi bir dha içeren omega 3 başla favron markasının omega 3 ü ifos onaylı Q10 u da var resveratrol içeriuor hemdeKızlar doktor muaynem vardı şimdi doktordan geldim hormon testi sonuçları için öğleden sonra gidicem ultrason ile karnıma baktı rahim incelmesi var dedi kalınlaşması için ne yapmam gerekiyor çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?