Bayramdan önceki ay estrofem kullanmıştım o ay sonunda rahmim 7 mm olmuştu sonraki ay prolaktin değerim yüksek çıktı geçen ay da onu kullandım bu ay rahim duvarı yine incelmiş hepsi bi ah iyi bi ay kötü baklm sonuçlar çıkınca tekrar gidicem yine yazarım gruba

İnş varsa da birşey görülür bi çaresine bakılır kuzum benimde yarın doktor randevum var tahlil isteyeceğim bakalım ona da kaç hafta sonraya verecekler Allah bilir
Insallah canim ya sende bi an önce bi yoluna bakarsın inşallah hal olur işin bir an önce insallah

Bu hormonlarda ne tuhaf birseyse takmayla fırlıyor engelliyo hayır biz zaten stresliyiz sende bi dur durduğun yerde degilmi

Bu hormonlarda ne tuhaf birseyse takmayla fırlıyor engelliyo hayır biz zaten stresliyiz sende bi dur durduğun yerde degilmi
Aynen yaa sıkıldım artık bir ay biri çıkıyor diğer ay biri hangini düzelticem sapıttım en iyisi biraz doktor işini salmak kafayı dinlemek yoksa ben her ay doktordan iyi bişey duymadıkca piskolojim bozulacak

Benim de rahimde kalınlaşma sorunu var ya hep ince neden oluyor bilmiyorum artık estrofem de işe yaramamıştı

Ahahhaha benimde aklıma sen geldin canım. Nasıl gidiyor gebelik?
vallahi keseyi gördük ama ben geç yumurtlamıştım biliyorsun, tahminimce 5+2'de gördük fakat 2 hafta sonra yine gideceğim hem kalp atışını duyacağız hem de bebişin boyutuna göre hoca düzenlenmiş SAT'ı söyleyecek. hala inanamıyorum bazen bol semptomlu geçiyor. bolca kasık ağrısı, gaz-mide-sindirim problemleri, aşırı uyku ve sık idrara çıkma hepsi var. bakalım daha neler bekliyor bizi

Ayyy kızlarrr 2 gündür kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor geçenlerde doktora gitmesem hamile belirtileri derdim kafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan sıcaklar mahvetti bizi artık belirti aramayacağım yumurtlamadan sonra

Ya aynen öyle regl olmasam hamileyim derdim psikolojik mi nedir Bundan sonraki ay belirtilere kanmak yok

Enteresan ya

Canım ya benim kan sonucu 1.4 çıkmış bu negatif demek biliyorum dolu dolu da adet oldum çok afedersin ama ben ne zaman kan versem ve negatif çıksa hep 0.200 çıkardı şimdi niye değişik çıkmış olabilir acaba haifa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…