Bayramdan önceki ay estrofem kullanmıştım o ay sonunda rahmim 7 mm olmuştu sonraki ay prolaktin değerim yüksek çıktı geçen ay da onu kullandım bu ay rahim duvarı yine incelmiş hepsi bi ah iyi bi ay kötü baklm sonuçlar çıkınca tekrar gidicem yine yazarım grubaSebebini bi söylesin doktor önce inceleyip sebebini söylemesi lazım ona göre hallolur korkma progesterone ve östrojen desteği ile Q10 ve iyi bir dha içeren omega 3 başla favron markasının omega 3 ü ifos onaylı Q10 u da var resveratrol içeriuor hemde
Ahahhaha benimde aklıma sen geldin canım. Nasıl gidiyor gebelik?ben değilsem de bulantı hariç bana bayağı benziyorrrr
Insallah canim ya sende bi an önce bi yoluna bakarsın inşallah hal olur işin bir an önce insallahİnş varsa da birşey görülür bi çaresine bakılır kuzum benimde yarın doktor randevum var tahlil isteyeceğim bakalım ona da kaç hafta sonraya verecekler Allah bilir
Amin insallah canimİnşallah hiçbir sorun yoktur tertemiz çıkar
Bebis gelince iyce unuttun burayiben değilsem de bulantı hariç bana bayağı benziyorrrr
Bu hormonlarda ne tuhaf birseyse takmayla fırlıyor engelliyo hayır biz zaten stresliyiz sende bi dur durduğun yerde degilmiİnşallah ya Allah'tan ümit kesilmez ama işte insan stres yapıyor özlem duyuyor içi gidiyor bu süreç baya bi yordu benı aklımdan çıkaramıyorum kendimi bi salsam dğlğnmesem belki kendiliğinden olur ama kendimce takıntı yaptım iyice boşveremiyorum nolucak böyle hiç bilmiyorum
Aynen yaa sıkıldım artık bir ay biri çıkıyor diğer ay biri hangini düzelticem sapıttım en iyisi biraz doktor işini salmak kafayı dinlemek yoksa ben her ay doktordan iyi bişey duymadıkca piskolojim bozulacakBu hormonlarda ne tuhaf birseyse takmayla fırlıyor engelliyo hayır biz zaten stresliyiz sende bi dur durduğun yerde degilmi
Benim de rahimde kalınlaşma sorunu var ya hep ince neden oluyor bilmiyorum artık estrofem de işe yaramamıştıBayramdan önceki ay estrofem kullanmıştım o ay sonunda rahmim 7 mm olmuştu sonraki ay prolaktin değerim yüksek çıktı geçen ay da onu kullandım bu ay rahim duvarı yine incelmiş hepsi bi ah iyi bi ay kötü baklm sonuçlar çıkınca tekrar gidicem yine yazarım gruba
hahahs ayy hayırrr <3 biraz heyecan var işte ama sık sık giriyorumm. o kadar yazışmışım ki kafalar karışıyor artıkBebis gelince iyce unuttun burayi
vallahi keseyi gördük ama ben geç yumurtlamıştım biliyorsun, tahminimce 5+2'de gördük fakat 2 hafta sonra yine gideceğim hem kalp atışını duyacağız hem de bebişin boyutuna göre hoca düzenlenmiş SAT'ı söyleyecek. hala inanamıyorum bazenAhahhaha benimde aklıma sen geldin canım. Nasıl gidiyor gebelik?
çooook teşekkürler, inşallah hepimizzz <3İnşallah bende de aynı sonuç olurSende sağlıkla kavuş bebişine
bizi de haberdar ett sonuç çıkınca, umarım sonrası çok çok güzel olur <3Evet cumaya randevum var bakalım ne cikicak sonuç
Ya aynen öyle regl olmasam hamileyim derdim psikolojik mi nedirAyyy kızlarrr 2 gündür kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor geçenlerde doktora gitmesem hamile belirtileri derdimkafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan sıcaklar mahvetti bizi artık belirti aramayacağım yumurtlamadan sonra
Enteresan yaAyyy kızlarrr 2 gündür kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor geçenlerde doktora gitmesem hamile belirtileri derdimkafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan sıcaklar mahvetti bizi artık belirti aramayacağım yumurtlamadan sonra
İşin tuhaf tarafı belirti arıyoruz da belirtsisz gebe kalan yüzlercesi var her zaman belirti olmuyor aslında on kişiden 4 ü belirtisizmış iYa aynen öyle regl olmasam hamileyim derdim psikolojik mi nedirBundan sonraki ay belirtilere kanmak yok
Kız valla o kadar yorgunum ki oturduğum yerde uyuyorum resmen üstelik iş falan da yapmadım evde oturmaktan oluyor heraldeEnteresan ya
Kesinlikle aramayacağım kendimi tutacagım unutcamYa aynen öyle regl olmasam hamileyim derdim psikolojik mi nedirBundan sonraki ay belirtilere kanmak yok
Canım ya benim kan sonucu 1.4 çıkmış bu negatif demek biliyorum dolu dolu da adet oldum çok afedersin ama ben ne zaman kan versem ve negatif çıksa hep 0.200 çıkardı şimdi niye değişik çıkmış olabilir acabaAyyy kızlarrr 2 gündür kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor geçenlerde doktora gitmesem hamile belirtileri derdimkafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan sıcaklar mahvetti bizi artık belirti aramayacağım yumurtlamadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?