Biz buralarda takıldıkça zorKesinlikle aramayacağım kendimi tutacagım unutcamyani regl yeni bitti benimde yumurtlama zamanı olsa kesin gözüyle bakardım
Hastanelerin değer aralıkları değişilebiliyor diye biliyorum ondan kaynaklı olabilirCanım ya benim kan sonucu 1.4 çıkmış bu negatif demek biliyorum dolu dolu da adet oldum çok afedersin ama ben ne zaman kan versem ve negatif çıksa hep 0.200 çıkardı şimdi niye değişik çıkmış olabilir acaba @haifa
Sağlık ocağında kan verdim canım hep orda veriyorum genelde hiç farklı yerde kan vermedimHastanelerin değer aralıkları değişilebiliyor diye biliyorum ondan kaynaklı olabilir
Ne ilacı kızBiz buralarda takıldıkça zoren ufak bir şeyden acaba mı diyoruz Dün doktor da dedi ilaçlardan vs olabilir normaldir diye
Ayy insallah canim tamam haber ederimbizi de haberdar ett sonuç çıkınca, umarım sonrası çok çok güzel olur <3
Sorma ben regl oldum ona rağmen sağ kasigim ağır birsey kaldırayım acayip agriyo başım donuyo halsizlik var test yapayım diyorum o derece halbuki daha yeni bittiAyyy kızlarrr 2 gündür kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor geçenlerde doktora gitmesem hamile belirtileri derdimkafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan sıcaklar mahvetti bizi artık belirti aramayacağım yumurtlamadan sonra
Aynen ilkinde 0 belirti vardı 2.cide belirti. Vardı her bebis farklı oluyoİşin tuhaf tarafı belirti arıyoruz da belirtsisz gebe kalan yüzlercesi var her zaman belirti olmuyor aslında on kişiden 4 ü belirtisizmış i
Seni umitlendirmek istemem ama geçenlerde burda okudum birisi regl oluyo normal bikac gün şeklinde ama kasığı sürekli agriyo test yapiyo negatif sonra kan veriyo 2 cikmis 2.regli geliyo gecikince test yapıyo bebis bayağı haftası büyük cikmis onun bildiğin regl olmuş 4 5 gün süren ayy bak ben bile heyecanlandım benimde hep 0.200cikiyo hiç 1 çıkmadı sen şimdi öyle deyince acabami dedimSağlık ocağında kan verdim canım hep orda veriyorum genelde hiç farklı yerde kan vermedim
Olsun canım bebis buyusunde sen iyi oldu önemli olan ohahahs ayy hayırrr <3 biraz heyecan var işte ama sık sık giriyorumm. o kadar yazışmışım ki kafalar karışıyor artık
Sıcaklardan diyelim kendimizi boşuna ümitlendirmeyelimSorma ben regl oldum ona rağmen sağ kasigim ağır birsey kaldırayım acayip agriyo başım donuyo halsizlik var test yapayım diyorum o derece halbuki daha yeni bitti
Aynen aynen sonra öyle deyip yerime oturuyorumSıcaklardan diyelim kendimizi boşuna ümitlendirmeyelim
Evet canım onu bende gördüm ama muhtemelen değilim ya belirtilerimde geçti kasık ağrılarım göğüs ağrılarım falan ve bildiğin pıhtılı adet oldum yani baya baya döküldüSeni umitlendirmek istemem ama geçenlerde burda okudum birisi regl oluyo normal bikac gün şeklinde ama kasığı sürekli agriyo test yapiyo negatif sonra kan veriyo 2 cikmis 2.regli geliyo gecikince test yapıyo bebis bayağı haftası büyük cikmis onun bildiğin regl olmuş 4 5 gün süren ayy bak ben bile heyecanlandım benimde hep 0.200cikiyo hiç 1 çıkmadı sen şimdi öyle deyince acabami dedim
Zaten akşama ovi yapcam şuan çok sıvı aldım acaba erken mi yumurtlama oldu yeni geldi aklıma kaç gündür kadık ağrım vardıAynen aynen sonra öyle deyip yerime oturuyorum
Bende bilmiyorum canım ya o da gebeliğin tutunmasına engel oluyor ne yapıcaz böyle bilmiyorumBenim de rahimde kalınlaşma sorunu var ya hep ince neden oluyor bilmiyorum artık estrofem de işe yaramamıştı
Akıntı vs oldumuZaten akşama ovi yapcam şuan çok sıvı aldım acaba erken mi yumurtlama oldu yeni geldi aklıma kaç gündür kadık ağrım vardı
Benim hala goguslerim sızlıyor ve günlük damla damla leke geliyo normalde hiç olmuyodu bu ay niye böyle oldu anlamadim normalde sprail varken böyle oluyodu bikac gün ee 7 8 aydır yok ve bu ay niye böyle olduki bi bilginiz varmi kizlarEvet canım onu bende gördüm ama muhtemelen değilim ya belirtilerimde geçti kasık ağrılarım göğüs ağrılarım falan ve bildiğin pıhtılı adet oldum yani baya baya döküldü
Yerleşme kanaması olabilir mi acabaBenim hala goguslerim sızlıyor ve günlük damla damla leke geliyo normalde hiç olmuyodu bu ay niye böyle oldu anlamadim
Benimde 2 gün sürdü ilk gün kahve leke geldi 2.gun dolu dolu yoğun oldu 3.gun damla geldi ondan beridir böyle hergun 1 2 damla oluyo ama goguslerim hala sızlıyor kasigim hala regl olacakmışım gibi ara ara ağrı giriyo heleki 2 gündür temizlik yapıyorum ağır kaldirdikca acayip kasigim agriyo acaba tam sökülmedi ondanmi oldu anlamadimYerleşme kanaması olabilir mi acaba
Akıntı çok hafif oldu normalde yoğun olurdu. Yinede bilemedim işte bakıcam bugün biBenim hala goguslerim sızlıyor ve günlük damla damla leke geliyo normalde hiç olmuyodu bu ay niye böyle oldu anlamadim normalde sprail varken böyle oluyodu bikac gün ee 7 8 aydır yok ve bu ay niye böyle olduki bi bilginiz varmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?