Yok gülüm valla resimlerden analizde buradaki herkes benden çok daha iyi ama sen gördüysen git bi kan ver sağlık ocağında yaAşkım gördün mü ki bir şey var mı sizce
Ben dün kan verdim negatif çıktı kuzum zaten hiç bir belirtim de yok meme hassasiyeti bile yok yanı testte birşey göremedim birde bu test kuruma çizgisi çıkartıyor başka marka bulabilirsen onu deneEki Görüntüle 3618438 Eki Görüntüle 3618439 Benimde 21 Temmuz bat siliklik görüyo musunuz yoruldum artık yaB Bus13 sen test yaptın mı
Ay çekiniyorum valla bir kaç gün daha net göreyim de öyle vereyim kandan çekiniyorum 5 gün var henüz bekliyim bence yaYok gülüm valla resimlerden analizde buradaki herkes benden çok daha iyi ama sen gördüysen git bi kan ver sağlık ocağında ya
Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi bana
Evet çok ince kıl çizgi canım awox yalancı bir şeyi var mıİnce bir çizgi ilkinde görüyorum sanki
Amannn chat gbt ye sordum bazen böyle olabiliyomuş her kadının lh dalgalanmaları aynı olmayabilirmiş falan filannnBenim de öyle ya birde şok geç açılıyor 3 gün pik gördüm 10.11.12 kademeli açıldı hala koyuydu 13 ü bariz açılma oldu
Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi
Benimde 1.23 27 yaşıma göre az dedi doktor erken menopoz olma riskin var denildi. Rahim filmi çektirdim Impryl kullandım şuan hamileyim inşallahCanım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi bana
Gözünüz aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBeta 107,7 çıktı hamileyim galibaRabbim dileyen herkese en güzelinden nasip etsin inşallah
Kuruma çizgisi bırakabiliyor ama çizgi anında çıktıysa sorun yokturEvet çok ince kıl çizgi canım awox yalancı bir şeyi var mı
33 yaşındayım canım. Zaten uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum şimdi omega3-folik asit-q10 takviyesi alacağım. İncir havuç kürüne başlamayı düşünüyorum birdeYasa bagli canim yasin kacti? Benimki de 1.35 cok sorun olan bir deger degil destek takviye alip yumurtlamana katki saglaman lazim sadece
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Rabbim bizlere de yaşatsın o duyguyuBenimde 1.23 27 yaşıma göre az dedi doktor erken menopoz olma riskin var denildi. Rahim filmi çektirdim Impryl kullandım şuan hamileyim inşallah
33 yaşındayım canım. Zaten uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum şimdi omega3-folik asit-q10 takviyesi alacağım. İncir havuç kürüne başlamayı düşünüyorum birde
bence de yani bizde de 6. ayda falan hekimim eş faktörüne bakmak lazım demişti. çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bizde sorun benim pkos olmamdı ama en iyisi ve şu an kalan bir diğer seçenek eş faktörü. umarım her şey güzel sonuçlanırEşim henüz yaptırmadı artık sıra ona geldi diye düşünüyorum bende herhangi bir sıkıntı yok çünkü. Bu ay ki yumurtlama döneminide değerlendirdikten sonra eşim sperm testi versin ki birde ona bakalım
Canım, benim tüm hormon testlerim normal bugün hsg çekildim oda temiz. Uzun zamandırda inositol-dvit-b12 kullanıyorum. Ekstra olarak folik asit-omega3-q10 alayım diyorum ne diyorsunAmh bir takamdan ibarettir eğer yumurtanız varsa kızlar mühim olan sağlıklı bir yumurta gerisi hikaye
Canım, benim tüm hormon testlerim normal bugün hsg çekildim oda temiz. Uzun zamandırda inositol-dvit-b12 kullanıyorum. Ekstra olarak folik asit-omega3-q10 alayım diyorum ne diyorsun
Amin en güzelinden inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Rabbim bizlere de yaşatsın o duyguyu
Kesinlikle al canım maddi açıdan bir sorun yoksa elbetteki alCanım, benim tüm hormon testlerim normal bugün hsg çekildim oda temiz. Uzun zamandırda inositol-dvit-b12 kullanıyorum. Ekstra olarak folik asit-omega3-q10 alayım diyorum ne diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?