Sen
Eki Görüntüle 3618438 Eki Görüntüle 3618439 Benimde 21 Temmuz bat siliklik görüyo musunuz yoruldum artık ya B Bus13 sen test yaptın mı
Ben dün kan verdim negatif çıktı kuzum zaten hiç bir belirtim de yok meme hassasiyeti bile yok yanı testte birşey göremedim birde bu test kuruma çizgisi çıkartıyor başka marka bulabilirsen onu dene ayrıca sana umut olsun ben ilk gebeliğimde adetime 3 gün kala kan vermiştim 3 dü değerim negatifti yani Herşey olabilir hala erken

Yok gülüm valla resimlerden analizde buradaki herkes benden çok daha iyi ama sen gördüysen git bi kan ver sağlık ocağında ya
Ay çekiniyorum valla bir kaç gün daha net göreyim de öyle vereyim kandan çekiniyorum 5 gün var henüz bekliyim bence ya Birde bu awox iyi diye aldım öyle değil mi

Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi bana

Yasa bagli canim yasin kacti? Benimki de 1.35 cok sorun olan bir deger degil destek takviye alip yumurtlamana katki saglaman lazim sadece

Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi

Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi bana
Benimde 1.23 27 yaşıma göre az dedi doktor erken menopoz olma riskin var denildi. Rahim filmi çektirdim Impryl kullandım şuan hamileyim inşallah

Yasa bagli canim yasin kacti? Benimki de 1.35 cok sorun olan bir deger degil destek takviye alip yumurtlamana katki saglaman lazim sadece
33 yaşındayım canım. Zaten uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum şimdi omega3-folik asit-q10 takviyesi alacağım. İncir havuç kürüne başlamayı düşünüyorum birde

Benimde 1.23 27 yaşıma göre az dedi doktor erken menopoz olma riskin var denildi. Rahim filmi çektirdim Impryl kullandım şuan hamileyim inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Rabbim bizlere de yaşatsın o duyguyu

33 yaşındayım canım. Zaten uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum şimdi omega3-folik asit-q10 takviyesi alacağım. İncir havuç kürüne başlamayı düşünüyorum birde

Prowomen act verdi bana doktorum. Birde haifa nin onerdigi demir, d3k2 , magnezyum ve omega 3 aliyorum. Baska bir seye gerek yok bence

bence de yani bizde de 6. ayda falan hekimim eş faktörüne bakmak lazım demişti. çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bizde sorun benim pkos olmamdı ama en iyisi ve şu an kalan bir diğer seçenek eş faktörü. umarım her şey güzel sonuçlanır

Ben bu ay da adet olacağım sanırım çünkü karnım ağrıyor bugün çok hep öyle olduktan sonra adet oldum bu ay da olmayacak gibii

Amh bir takamdan ibarettir eğer yumurtanız varsa kızlar mühim olan sağlıklı bir yumurta gerisi hikaye
Canım, benim tüm hormon testlerim normal bugün hsg çekildim oda temiz. Uzun zamandırda inositol-dvit-b12 kullanıyorum. Ekstra olarak folik asit-omega3-q10 alayım diyorum ne diyorsun

Canım, benim tüm hormon testlerim normal bugün hsg çekildim oda temiz. Uzun zamandırda inositol-dvit-b12 kullanıyorum. Ekstra olarak folik asit-omega3-q10 alayım diyorum ne diyorsun
Kesinlikle al canım maddi açıdan bir sorun yoksa elbetteki al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…