E2 biraz dusuk geldi bana sadece reglin kacinci gunu yaptirdin? Amh baktirdin mi bir de?
Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi bana

Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi bana
Konuya atlamış gibi oldum kusura bakmayın ancak AMH 1.43 bence ortalama iyi bir değer. 1'in altına düşmesi yumurta rezervinin azaldığını, 4-5'lerin üzerine çıkması da PKOS varlığını düşündürebilir. İdeali 1,5-2 olsa iyi ama bence sizin sınırınız gayet makul AMH konusunda endişelenmemenizi öneririm

Evet zaten bana da onu verdi iste canimm yorumlari ve icerigi cok iyi benim doktora guveniyorum kendisi zaten komsum cok yakinim haftaya beraber yemek yicez hatta merak ettiginiz bisey varsa sorayim
Canım seninde başına gelmişti bu ovulasyon testleri neden 4 gün pik çıkar sorarsan çok makbule geçer

Estağfurullah canım benim çok teşekkür ediyorum. Bugun hsg de çektirdim oda tamamen temiz çıktı ama neden olmuyor inan ben de bilmiyorum

11. Gun de yerlesme kanamam olmustu ki ben regl oncesi lekelenme sanmistim. Herkeste olacak diye bir sey yok tabi. Hadi insallahh
Etiketleme yapmamışsın şimdi gördümm :) Benim bugün dpo 9 henüz erken aslında. Akıntılarım var sarımtırak sürekli geliyor

Estağfurullah canım benim çok teşekkür ediyorum. Bugun hsg de çektirdim oda tamamen temiz çıktı ama neden olmuyor inan ben de bilmiyorum
ne kadar zamandır deniyorsunuz? bazen tamamen sebepsiz olabiliyor. ben de 14 ay denedikten sonra pkos ile şimdi gebe kaldım. örneğin 3 ay öncesinde hormonlarım biraz düzelme göstermişti ama olmamıştı, haziran ayında hormonlarım çok daha kötü çıktı ama yumurtalar iyi görünüyor demişti hekimim mesela, ona rağmen geç yumurtladım. 5+1'de keseyi görmeye gittiğimizde, demek ki olacağı varsa oluyor hormonların ne durumda olsun bak tutundu, belli olmuyor demişti. gerçekten öyle olduğuna bir kez daha inandım. umarım sağlıkla kavuşursun bebişine :)

Bizde 9 aydır deniyoruz ama yaşım 33. Bir kimyasal gebelik geçirdim. Artık tamamen strese bağlıyorum olmayışını. Allah razı olsun canım benim sende sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşaAllah

Canım seninde başına gelmişti bu ovulasyon testleri neden 4 gün pik çıkar sorarsan çok makbule geçer
Benim de öyle ya birde şok geç açılıyor 3 gün pik gördüm 10.11.12 kademeli açıldı hala koyuydu 13 ü bariz açılma oldu

benim de 8. ayda bir kimyasal gebeliğim olmuştu. inşallah hepimizin sağlıkla kavuştuğu bebişleri olur. eşin tetkik vs. yaptırdı mu bununla ilgili canım? hiç umutsuzluğa kapılıp stres yapma en kötüsü stres zaten <3

Eşim henüz yaptırmadı artık sıra ona geldi diye düşünüyorum bende herhangi bir sıkıntı yok çünkü. Bu ay ki yumurtlama döneminide değerlendirdikten sonra eşim sperm testi versin ki birde ona bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…