Ben cumaya kadar dayanayım bence çok bariz belirtiler olursa perşembe de yaparım belki.Ayy yok yapma sen ozaman dayan 12 de yap canım
Kız ben sürekli kafamda belirtin yok testler negatif diye geçiriyorumİnşallah yaa hamiş grubunda takılırız artık
aşkım biz duygudurum değişimlerimiz
Aminn kuzum bizlerde öyle umut ediyoruz bizeleee dua edin olur muAyyy inşallah bebeğim inşallah. İçime doğdu bu ay bu gruptan bayağı bir haber alacağız gibi
Keşke laboquicklerimden kalsaydı yaaaa yarına bir tane yapardımBen cumaya kadar dayanayım bence çok bariz belirtiler olursa perşembe de yaparım belki.
Softec marka test kullandın mı acaba hiç?Ayyy inşallah bebeğim inşallah. İçime doğdu bu ay bu gruptan bayağı bir haber alacağız gibi
Aynen dpo 11 de iyi bir tarih benceBen cumaya kadar dayanayım bence çok bariz belirtiler olursa perşembe de yaparım belki.
Ya benim Awox yarın öğlen gelir erkenden şuan kendime aşırı sinir oldum testsiz kaldım yokluk çekiyorum resmenAminn kuzum bizlerde öyle umut ediyoruz bizeleee dua edin olur mu
Hem bakarsın yarın sizden pozitif görenler çıkar bizde o gazla yaparız inşallahAynen dpo 11 de iyi bir tarih bence
Bunu ancak gerçek test gurmeleri anlar hahahah marka seçiyoruz napalım hahahahAYa benim Awox yarın öğlen gelir erkenden şuan kendime aşırı sinir oldum testsiz kaldım yokluk çekiyorum resmen
Biliyomusun bende seni hamisler grubuna katıldın sanmıştım hamilesin diye aklımda kalmış malummu oldukiYapayım ya aman beklemek zor ama işte henüz beta artmadıysa çıkar mı acaba başka testim de yok
Kız tabi o kadar çok yalancı gördüm ki cesaretim yok tebessüm etmeyeBunu ancak gerçek test gurmeleri anlar hahahah marka seçiyoruz napalım hahahahA
Kendine gel bişe yokKız ben sürekli kafamda belirtin yok testler negatif diye geçiriyorum
bende var yarın onla yapıcamKeşke laboquicklerimden kalsaydı yaaaa yarına bir tane yapardım
nefes alamıyorsun diye yorumladım akkajsjsYa benim Awox yarın öğlen gelir erkenden şuan kendime aşırı sinir oldum testsiz kaldım yokluk çekiyorum resmen
İaminnn burda halay zurna hahahaHem bakarsın yarın sizden pozitif görenler çıkar bizde o gazla yaparız inşallah
Evet nefes alamıyorum resmen tessizliktenKendine gel bişe yok
bende var yarın onla yapıcam
nefes alamıyorsun diye yorumladım akkajsjs
İaminnn burda halay zurna hahaha
Yok kuzum awox ve innovita yaptım. Hatta ilk innovita ile öğrenmiştim. O hemen çıkardı axow 5-6 dakikada çıkmıştı. 9 dpo da öğrenmiştim hatta hatırlarsanSoftec marka test kullandın mı acaba hiç?
İşte olunca herhalukârda çıkıyorYok kuzum awox ve innovita yaptım. Hatta ilk innovita ile öğrenmiştim. O hemen çıkardı axow 5-6 dakikada çıkmıştı. 9 dpo da öğrenmiştim hatta hatırlarsan
Görüntünü atar mısın cannım varsa birde 9 muydu senin değerdeYok kuzum awox ve innovita yaptım. Hatta ilk innovita ile öğrenmiştim. O hemen çıkardı axow 5-6 dakikada çıkmıştı. 9 dpo da öğrenmiştim hatta hatırlarsan
Ben bugün sabah softec denedim silik çıktı. Dpo9 ama kullanmadım hiç yalancı vermiş bazılarına onu okudum güvenemedimYok kuzum awox ve innovita yaptım. Hatta ilk innovita ile öğrenmiştim. O hemen çıkardı axow 5-6 dakikada çıkmıştı. 9 dpo da öğrenmiştim hatta hatırlarsan
9 dpo da beta baktırmış mıydınız acaba 9 dpo da kaçtı betanızzYok kuzum awox ve innovita yaptım. Hatta ilk innovita ile öğrenmiştim. O hemen çıkardı axow 5-6 dakikada çıkmıştı. 9 dpo da öğrenmiştim hatta hatırlarsan
Kız regl olda gel artıkİşte olunca herhalukârda çıkıyor
Ayy bende hiç memnun değilim.bu işten ot çopmu içsem napsam seninle şöyle hergun ovu yapmayı test yapmayı özledim beKız regl olda gel artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?