Selam canım hadi kazan mübarek olsunCanım kızlar yeni bir günden merhabalarUmarım gününüz güzel geçiyordur.
Bugünkü ovü testim.
Değerlendirme günüCanım kızlar yeni bir günden merhabalarUmarım gününüz güzel geçiyordur.
Bugünkü ovü testim.
Aynen aşkım bencede ben prowomen gibi karışımlar kullanmıyorum her vitamini ayrı alıyorum çünkü oranları o karışımlara göre yüksekProwomen act verdi bana doktorum. Birdehaifa nin onerdigi demir, d3k2 , magnezyum ve omega 3 aliyorum. Baska bir seye gerek yok bence
Selam canım hadi kazan mübarek olsun
Ayyy çok heyecanlandımmmDeğerlendirme günü
Tamam canım peki bunlara ek demir ve magnezyum almama gerek var mı çok mu olur o zaman daKesinlikle al canım maddi açıdan bir sorun yoksa elbetteki al
Bu ay bende 32. günde yumurtladım. İnşallah aynı tutunma benim için de olurne kadar zamandır deniyorsunuz? bazen tamamen sebepsiz olabiliyor. ben de 14 ay denedikten sonra pkos ile şimdi gebe kaldım. örneğin 3 ay öncesinde hormonlarım biraz düzelme göstermişti ama olmamıştı, haziran ayında hormonlarım çok daha kötü çıktı ama yumurtalar iyi görünüyor demişti hekimim mesela, ona rağmen geç yumurtladım. 5+1'de keseyi görmeye gittiğimizde, demek ki olacağı varsa oluyor hormonların ne durumda olsun bak tutundu, belli olmuyor demişti. gerçekten öyle olduğuna bir kez daha inandım. umarım sağlıkla kavuşursun bebişine :)
Canım magnezyum d3k2 zaten hayatın sonuna kadar almalısın dvitamini gerekli ölçüye gelince haftada bi yada on günde bi alacaksın ömür boyu magnezyum da hergün her sabah 2 tane aç karnıma içiyorum formu önemli o yüzden önerdiğin markadan alın zaten ne vitamin alıyorsanızTamam canım peki bunlara ek demir ve magnezyum almama gerek var mı çok mu olur o zaman da
İnşallah canımBu ay bende 32. günde yumurtladım. İnşallah aynı tutunma benim için de olur
Karnım çok ağrıyor bugüüün ağlıycammDaha duramam her gün yaparım valla haha
Yaa nasıl mutlu olmuşlardırayy inşallah, dün annemlere söyledik daha fazla dayanamadım :)
benim de özellikle akşamları aşırı midem yanıyor, haftalar daha çok erken ya normal mii?
Yaaa canım ben çok anlamam silik çizgiden ama sen görüyorsan ve awox ise kesin vardır yanıltmaz o testGünaydınnn bugün daha bir silik şekilde gördüm sanki sizcee?? Burada kaliye düşüyor ama çıplak bakınca bugün gördüm yani. Adetime 5 gün var birde
Ya biz birlikte takip etmiyor muyduuuukCanım kızlar yeni bir günden merhabalarUmarım gününüz güzel geçiyordur.
Bugünkü ovü testim.
EvettttttYaa nasıl mutlu olmuşlardırevet canım çok normal benim onun dışında hiç bir belirtim olmadı. Herkeste hatta her gebelikte farklı belirtiler yaşanabilir. Sürecin keyfini çıkar miniğinle bol bol konuş
Yaaa canım ben çok anlamam silik çizgiden ama sen görüyorsan ve awox ise kesin vardır yanıltmaz o test
Ya biz birlikte takip etmiyor muyduuuukben de 1 saate atarim sanirim benimde akintim basladi
ben kesin hamile değilim dedim, bin kere kan verdim her gün test yaptım döngümün 36-37. günlerinde hala negatifti. sonra e regl olmadıkça teste devam ettim 2 günde 1 ama umudum sıfırdı yani o yüzden hiç dikkat de etmedim. sonra bir seferinde silik çizgi ve beta 15 iken öğrendim :) belli olmuyormuş gerçekten :)Bu ay bende 32. günde yumurtladım. İnşallah aynı tutunma benim için de olur
inşallah rabbim bizede nasip eder en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekildeMerhaba kızlar, bat 18 temmuzdu ama bugün regl oldum maalesef bu ayda olmadı. Şüpheye bile düşürmedi erken geldi. Bir dahaki aya inşallah, hamilelerden dua istiyorum bende. Buradaki herkese arkanızdan dualar ediyorum. İnşallah kabul olur.
Benim eşim baktırmıştı geçen yıl hafif hareketlilikte yavaşlama çıkmıştı ama doktor engel değil demişti
Merhaba haifa senle yumurtlama zamanımız hemen hemen aynıydı ne durumdasın bir belirtin varmiYok gülüm valla resimlerden analizde buradaki herkes benden çok daha iyi ama sen gördüysen git bi kan ver sağlık ocağında ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?