Bu ay bende 32. günde yumurtladım. İnşallah aynı tutunma benim için de olur

Tamam canım peki bunlara ek demir ve magnezyum almama gerek var mı çok mu olur o zaman da
Canım magnezyum d3k2 zaten hayatın sonuna kadar almalısın dvitamini gerekli ölçüye gelince haftada bi yada on günde bi alacaksın ömür boyu magnezyum da hergün her sabah 2 tane aç karnıma içiyorum formu önemli o yüzden önerdiğin markadan alın zaten ne vitamin alıyorsanız

ayy inşallah, dün annemlere söyledik daha fazla dayanamadım :)
benim de özellikle akşamları aşırı midem yanıyor, haftalar daha çok erken ya normal mii?
Yaa nasıl mutlu olmuşlardır evet canım çok normal benim onun dışında hiç bir belirtim olmadı. Herkeste hatta her gebelikte farklı belirtiler yaşanabilir. Sürecin keyfini çıkar miniğinle bol bol konuş
Günaydınnn bugün daha bir silik şekilde gördüm sanki sizcee?? Burada kaliye düşüyor ama çıplak bakınca bugün gördüm yani. Adetime 5 gün var birde
Yaaa canım ben çok anlamam silik çizgiden ama sen görüyorsan ve awox ise kesin vardır yanıltmaz o test
Canım kızlar yeni bir günden merhabalar Umarım gününüz güzel geçiyordur.
Bugünkü ovü testim.
Ya biz birlikte takip etmiyor muyduuuuk ben de 1 saate atarim sanirim benimde akintim basladi

Evetttttt Süreci beraber takip edeceğiz o halde

Kızlar bende dün early predictor yapmıştım ilk idrarla degil ama negatif çıkmıştı benim regl tarihim 18 degil 20 siymiş yumurtlama 4 temmuz 5 temmuz çatlama olsaydı çıkardı ama degil mi yinede?

Bu ay bende 32. günde yumurtladım. İnşallah aynı tutunma benim için de olur
ben kesin hamile değilim dedim, bin kere kan verdim her gün test yaptım döngümün 36-37. günlerinde hala negatifti. sonra e regl olmadıkça teste devam ettim 2 günde 1 ama umudum sıfırdı yani o yüzden hiç dikkat de etmedim. sonra bir seferinde silik çizgi ve beta 15 iken öğrendim :) belli olmuyormuş gerçekten :)

inşallah rabbim bizede nasip eder en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde

Eşimin sperm sonucu çıktı chatcptye sorduğumda sperm sayısının az ve ileri hareketin olmadığını söylüyor bikac sene öncesi sayı ve hareket çok yuksekti acaba ne düşürdü ve bunun için ne önerirsin kuzum koenzimQ10 ve başka neler bilgine ihtiyacım var çok moralim bozuldu haifa

Yok gülüm valla resimlerden analizde buradaki herkes benden çok daha iyi ama sen gördüysen git bi kan ver sağlık ocağında ya
Merhaba haifa senle yumurtlama zamanımız hemen hemen aynıydı ne durumdasın bir belirtin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…