Sonucu bildirin mutlaka, hayırlısı olsunverdim şimdi. Teşekkür ediyorum cevabınız için. Bende 7 ay denedim olmadı Impryl kullandım 1 ay olmadan silik çizgi oldu
Kuzum benim 1 hafta kala başlamıştı kac gun var bata?Ama adetim daha geçmedi benim olabilir mi gerçekten
Benimde tam ozaman başladı artık 5 gün var şiddetlendi yani artıkKuzum benim 1 hafta kala başlamıştı kac gun var bata?
Sen beni de bilmiştinn he bi dene fal bakmayıValla hislerimin kuvvetli olduğunu eşimde söylüyor ama fal falan bakmadım hiç bilmem
Beta 107,7 çıktı hamileyim galibaSonucu bildirin mutlaka, hayırlısı olsun
ayy inşallah, dün annemlere söyledik daha fazla dayanamadım :)Hepsi çok normal zamanla azalacak merak etme. Keyfini çıkar sen yine desağlıkla al kucağına
Benimde ilk belirtim mide yanmasıydı ama asla gebelik beklentim olmadığı için ona yormamıştım. Özellikle akşamları yanardı
Aşkım gözün aydın sağlıcakla al bebişini kucağına bitanem herkes de farklılık gösterir benim ilk gebeliğim de 3 ay sonra migdem buzlanmaya başladı kimisin de migde bulunması 3. Aya kadar sürüyor 3. Aydan sonra bitiyor kimisinin hic migdesi bulanmiyor her hanilelik farklı ve özelayy inşallah, dün annemlere söyledik daha fazla dayanamadım :)
benim de özellikle akşamları aşırı midem yanıyor, haftalar daha çok erken ya normal mii?
İnşallah gönlünce olur kuzum femara biKızlar ben de durum güncellemesi yapayım
Bu ay Femara ile 2 yumurta büyüdü
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
7 Temmuz’dan 11 Temmuz’a kadar her gün ultrasonla yumurtalara baktırdım
10 Temmuz’da saat 13:30 gibi yumurtalar duruyordu, 11 Temmuz’da saat 11:30 gibi ikisi de yoktu
Geçen aylarda yumurta çatladığı günden tam 14 gün sonra regli geldi o yüzden bu ay 25 Temmuz’u bekliyorum
İnşallah gelmez tabii
Diğer aylardan farklı olarak 1 Temmuz’dan beri her akşam Orzax Proceive F kullanıyorum
Bir de 11 Temmuz’dan beri sabah akşam Progestan 200 mg kullanıyorum
Doktorum her ay döngümün 21. günü progesteron hormonuma bakıyor
21 Temmuz’da kan verip progesteron baktıracağım
Şimdilik ağrı, şişkinlik, batma hiçbir belirti yok
Sadece bazen su gibi bazen de beyaz akıntı geliyor
İnşallah gönlünce olur kuzum femara bi
Yan etki vs yaptı mu
Çok teşekkür ederim yanıtın için ben de aura migren varda acaba tetikler mi diye korkuyorum hormon ilacı oldugu içinİnşallah canım
Bu ay günde 3 tane kullandım
Geçen aylarda 2 tane kullanmıştım
İçerken hafif batma, ağrı yaptı dozu fazla olduğu için
Onun dışında bir yan etkisi olmadı
Gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBeta 107,7 çıktı hamileyim galibaRabbim dileyen herkese en güzelinden nasip etsin inşallah
Ben gördümmEki Görüntüle 3618438 Eki Görüntüle 3618439 Benimde 21 Temmuz bat siliklik görüyo musunuz yoruldum artık yaB Bus13 sen test yaptın mı
Bende sende kıl gibi ince gördüm Prodoctor muBen gördümmbenimde bat 22 Temmuz bugün yaptım paylaştım şimdi baksana seninkiyle aynı gibi çıplak gözle baktığım da ama emin değilim
Evet canım ince baya awoxBende sende kıl gibi ince gördüm Prodoctor mu
İnce bir çizgi ilkinde görüyorum sankiGünaydınnn bugün daha bir silik şekilde gördüm sanki sizcee?? Burada kaliye düşüyor ama çıplak bakınca bugün gördüm yani. Adetime 5 gün var birde
Ben 17de varla yok arası bilemedim yaEki Görüntüle 3618438 Eki Görüntüle 3618439 Benimde 21 Temmuz bat siliklik görüyo musunuz yoruldum artık yaB Bus13 sen test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?