- 29 Aralık 2024
- 2.153
- 1.194
- 48
Tam tatlim teşekkür ederim valla öyle senin girmeni bekliyorumHayatım bunun için selenyum birlere direk yazacaktır doktor ama başka tedaviler uygulayacaktır tek vitamine bağlı kalacağını sanmıyorum ben doktorla görüştünüz mü sıcak duş almasın vitamin c selenyum çinko benim söylediğim selenyum çinko ile beraber zaten onu al direk folik asit ve b12 methyl folat olmalı bu arşda b12 de dil altı olmalı hepsini favrondan al omega 3 de ordan al yüksek dha ve ifos onaylı olmalı 3 ay düzenli kullanacak etkileşim 3 ay sonunda başlar 6 aydan önce bırakmasın asla devam magnezyum söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum karışım formlarda vitaminler almayın hepsini ayrı ayrı al ki verimde ona göre olsun ve b6 q10 Ubiquinol formunu Türkiye’de bulursan o formunu al
İnşallah canımÖyle yapayım kuzum. 10 gibi tekrar yapayım benimde şuan kasık ağrım var hafif. akıntım da var. Genelde akıntı olan gün pik olur benimde sonraki gün çatlar ama geçen ay geç çatladı galiba reglim gecikti 2 gün. Sağlıklı yumurtluyoruzdur umarım
Hepiburadaya gir bak var orda aşkım elinde problem varsa zaten bence kaliteli spermi alıp direk aşılama yaptırınTam tatlim teşekkür ederim valla öyle senin girmeni bekliyorumdoktora yarın hag cektirince sonucu gostercem oda urolojiye yolluycak büyük ihtimal ayy insallah artarsa ya tamam ben onlara bakayım
Bugünde ilişki yaşa sonrada canınız isterse yaşa ve teste devam et adete kadar bence bazı aylar 2 defa yumurtlama olabiliyor yakalarsın belki onuda değerlendirirsinKızlar ovülasyon testime bakar mısınız 11. Gün ve 12. Gün ilişki oldu bugün de olması gerekiyor değil mi Eki Görüntüle 3618676
Sprem için eşim progenym kullandıEşimin sperm sonucu çıktı chatcptye sorduğumda sperm sayısının az ve ileri hareketin olmadığını söylüyor bikac sene öncesi sayı ve hareket çok yuksekti acaba ne düşürdü ve bunun için ne önerirsin kuzum koenzimQ10 ve başka neler bilgine ihtiyacım var çok moralim bozulduhaifa
Benimde böyleydiii hatırladın mıEvet canım ince baya awox
Awox doğru kızzz benim 9 betayo bu sekilde gösterdi işteee hemde akşam idrarıyla hemen git bence ben hemen gitmiştim dayanamayıpEvet canım ince baya awox
Sizindemj aynı sorun vardiSprem için eşim progenym kullandı
Bebeğim seninkini atsana tekrarAwox doğru kızzz benim 9 betayo bu sekilde gösterdi işteee hemde akşam idrarıyla hemen git bence ben hemen gitmiştim dayanamayıp
Bir kaç ay yaptım o şekilde ama bende hiç 2 kere yumurtlama olmadı canım zaten olacağı zamanı akıntıdan anlıyorum ama teşekkür ederim yine de önerin içinBugünde ilişki yaşa sonrada canınız isterse yaşa ve teste devam et adete kadar bence bazı aylar 2 defa yumurtlama olabiliyor yakalarsın belki onuda değerlendirirsin
Evet yapısal bozukları vardı. Ben Impryl eşim progemy kullandı 18 adet kullandık paya olumlu sonuç aldıkSizindemj aynı sorun vardi
İyi akşamlarIyi akşamlar arkadaşlar en erken gebelik testi catlamadan kac gun sonra yapılabilir bilginiz varmi
Selamlar canımSelam kızlar
Benim birkaç akşamdır baya bacak ağrım var
Dizimin alt kısımları yani baldırlarım ağrıyor iki bacağımda da
Elimle sıkınca ve bacaklarımı duvara dikince biraz hafifliyor
Uyuyunca geçiyor sadece
Neden olabileceğine dair bir fikriniz var mı
Gebelik ile ilgisi olabilir mi sizce
Selamlar canımAlt bacak ağrısının bir ilgisi olur mu bilemedim. Ama olmazda diyemiyorum herkeste farklı belirtiler oluyor. Benim ilk gebeliğimde ilk haftalarda inanılmaz bir kalça bacak ağrısı olmuştu. Daha gebeliğimi öğrenmeden önce, yerleşiyordu sanırım. Kalçamdan üst baldırlarıma kadar ip çekiyor gibi dayanılmazdı. Gebelikten miydi bilmiyorum ama öyle bir ağrım olmuştu sonra geçti. Başka belirtin varmı
Gebelikte benimde akıntım su gibiydi regl oldum sanıp wc gidiyordum ya da altıma kaçırdım diyordumBugün ara ara kasık ve bel ağrısı oldu canım
Bir de su geliyor resmen, iç çamaşırım baya ıslanıyor
İnşallah gebeliktendir hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?