Devletse gerçekten umurlarında olmuyor daha bir sene olmamış bende eşimde sorun yok adam bana tüp bebek yaptır dedi

Kızlar ovülasyon testime bakar mısınız 11. Gün ve 12. Gün ilişki oldu bugün de olması gerekiyor değil mi

Gerçekten erkekler de elini taşın altına koymalı. Sadece kadının hazır olması değil erkeğin de uygun olması gerekiyor. Canım benim bununla alakalı bilgim yok. Mutlaka kızlardan yazan olmuştur. İnşallah senin hsgde hayırla sonuçlanır yavrum

Canlaar
12. Gün akıntıya rağmen neden düşük sizce acaba akşam ya da yarın sabah mı pik olur ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_9616.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 34
Canlaar
12. Gün akıntıya rağmen neden düşük sizce acaba akşam ya da yarın sabah mı pik olur ne dersiniz?
Canım Benim akıntıdan sonraki gün pik oldu, bence yarın olacak senin de. Belki 10 da falan yapsan akşam da çıkabilir. Hatta dün kasık ağrım çoktu bugün nerdeyse yok gibi.

Canım Benim akıntıdan sonraki gün pik oldu, bence yarın olacak senin de. Belki 10 da falan yapsan akşam da çıkabilir. Hatta dün kasık ağrım çoktu bugün nerdeyse yok gibi.
Öyle yapayım kuzum. 10 gibi tekrar yapayım benimde şuan kasık ağrım var hafif. akıntım da var. Genelde akıntı olan gün pik olur benimde sonraki gün çatlar ama geçen ay geç çatladı galiba reglim gecikti 2 gün. Sağlıklı yumurtluyoruzdur umarım

Hayatım bunun için selenyum birlere direk yazacaktır doktor ama başka tedaviler uygulayacaktır tek vitamine bağlı kalacağını sanmıyorum ben doktorla görüştünüz mü sıcak duş almasın vitamin c selenyum çinko benim söylediğim selenyum çinko ile beraber zaten onu al direk folik asit ve b12 methyl folat olmalı bu arşda b12 de dil altı olmalı hepsini favrondan al omega 3 de ordan al yüksek dha ve ifos onaylı olmalı 3 ay düzenli kullanacak etkileşim 3 ay sonunda başlar 6 aydan önce bırakmasın asla devam magnezyum söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum karışım formlarda vitaminler almayın hepsini ayrı ayrı al ki verimde ona göre olsun ve b6 q10 Ubiquinol formunu Türkiye’de bulursan o formunu al

Eklentiler

• IMG_4141.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…