Valla bence sen hamilesin yaBenimde sürekli bir şeyler oluyor gibi ama adet sancısı gibi vurmuyor benim şiddetli oluyor adet ağrılarım. Birde akıtım devam ediyorr sulu şekilde sarımtırak akıntı. Mide yanması da devam
Devletse gerçekten umurlarında olmuyor daha bir sene olmamış bende eşimde sorun yok adam bana tüp bebek yaptır dediAh ciddi misinmemlekete gidince o zaman kadın doğuma gitmek şart. Az önceki doktordan takviye istedim yumurta kalitesi için dedim bakalım ne önerecek dşye gelmiş sen gebe kaşmışsın zaten gerek yok şuan dedi yolladı bana bitane düzgünü denk gelmiyor
Mutlaka olsun canım riske atmaKızlar ovülasyon testime bakar mısınız 11. Gün ve 12. Gün ilişki oldu bugün de olması gerekiyor değil mi Eki Görüntüle 3618676
Gerçekten erkekler de elini taşın altına koymalı. Sadece kadının hazır olması değil erkeğin de uygun olması gerekiyor. Canım benim bununla alakalı bilgim yok. Mutlaka kızlardan yazan olmuştur. İnşallah senin hsgde hayırla sonuçlanır yavrumYarın bende hsgye gireceğim ama biz hep sorunu kendimizde arayıp esimize baktirmjyoruz mesela benim eşimin çok çok düştüğü için sperm yumurtaya ulaşmadan ölüyoakantus Bahar7777 @Serenaysss haifa nryyy
Teşekkür ederim canım de öyle düşünüyorum bu ay erken oldu zaten normalde 14. günde görüyordum pikMutlaka olsun canım riske atmaadete kadar gün aşırı devam et nolur nolmaz
İnşallah bebişin gelirTeşekkür ederim canım de öyle düşünüyorum bu ay erken oldu zaten normalde 14. günde görüyordum pik
Yarın hsgye girip sonucu doktora göstereceğim canim
İnşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelirİnşallah bebişin gelir
Aşkım valla bu kadar belirtiye bebiş yerleşmezse oturur ağlarımValla bence sen hamilesin ya
İnşallah ya ama nedense umudum yokAyy geliyor senin bebişşş ben diyeyim
Stresten dudağım uçukladı dün kan verdiğim gün adet olunca çok sinirlerim bozuldu en sonunda vücudumun bi yerinden patladı işteYarın bende hsgye gireceğim ama biz hep sorunu kendimizde arayıp esimize baktirmjyoruz mesela benim eşimin çok çok düştüğü için sperm yumurtaya ulaşmadan ölüyoakantus Bahar7777 @Serenaysss haifa nryyy
Sus sus öyle demeAşkım valla bu kadar belirtiye bebiş yerleşmezse oturur ağlarım
Olan varmış ama benimki regldi bildiğin, senin sonuç ne çıktıııKız böyle bir durum oluyor mu benim de öyle oldu kanamam. testlerim de adete 6 gün kala pozitif çıktı. kan testi verdim bugün
CanımCanlaar
12. Gün akıntıya rağmen neden düşük sizce acaba akşam ya da yarın sabah mı pik olur ne dersiniz?
İlçede oturduğum için yarın çıkacak csnım sonuç yazarım buraya da olursa mucize olacakOlan varmış ama benimki regldi bildiğin, senin sonuç ne çıktııı
Öyle yapayım kuzum. 10 gibi tekrar yapayım benimde şuan kasık ağrım var hafif. akıntım da var. Genelde akıntı olan gün pik olur benimde sonraki gün çatlar ama geçen ay geç çatladı galiba reglim gecikti 2 gün. Sağlıklı yumurtluyoruzdur umarımCanımBenim akıntıdan sonraki gün pik oldu, bence yarın olacak senin de. Belki 10 da falan yapsan akşam da çıkabilir. Hatta dün kasık ağrım çoktu bugün nerdeyse yok gibi.
Hayatım bunun için selenyum birlere direk yazacaktır doktor ama başka tedaviler uygulayacaktır tek vitamine bağlı kalacağını sanmıyorum ben doktorla görüştünüz mü sıcak duş almasın vitamin c selenyum çinko benim söylediğim selenyum çinko ile beraber zaten onu al direk folik asit ve b12 methyl folat olmalı bu arşda b12 de dil altı olmalı hepsini favrondan al omega 3 de ordan al yüksek dha ve ifos onaylı olmalı 3 ay düzenli kullanacak etkileşim 3 ay sonunda başlar 6 aydan önce bırakmasın asla devam magnezyum söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum karışım formlarda vitaminler almayın hepsini ayrı ayrı al ki verimde ona göre olsun ve b6 q10 Ubiquinol formunu Türkiye’de bulursan o formunu alEşimin sperm sonucu çıktı chatcptye sorduğumda sperm sayısının az ve ileri hareketin olmadığını söylüyor bikac sene öncesi sayı ve hareket çok yuksekti acaba ne düşürdü ve bunun için ne önerirsin kuzum koenzimQ10 ve başka neler bilgine ihtiyacım var çok moralim bozulduhaifa
Ve birde bol salata tüketsin ve bence sabah akşam bundan da alsın bağışıklık ne kadar güçlenirse tüm aldığımız vitaminler okadar daha iş yaparYarın bende hsgye gireceğim ama biz hep sorunu kendimizde arayıp esimize baktirmjyoruz mesela benim eşimin çok çok düştüğü için sperm yumurtaya ulaşmadan ölüyoakantus Bahar7777 @Serenaysss haifa nryyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?