- 29 Aralık 2024
- 2.205
- 1.280
- 48
Burda bi bayanda hsgnin ertesi gün ilişki yaşamış o ay hamileymiş ama galiba birde kanama olduğu için enfeksiyondan dolayında öyle diyolar galibaEvet 2 güne bir dene bir de , inşallah sonucun temiz çıkarbenim doktorum hsg çekilen ay korunmamı istemişti her doktor farklı söylüyor yumurta radyasyona maruz kaldığı için ben böyle öneriyorum demişti
İnternette yorumları kötü gibi ama awox mu yoksa laboquick mi kararsızıöPredictor pahali awox güzel sonuçları bende awox aldim ama daha yeni geldi ama bakalım bi müddet kullanamıyorum gibi
Ama iste bizim es ileri hareket olmayınca ona çare bulunmadan bebis hayal galibaEvet 2 güne bir dene bir de , inşallah sonucun temiz çıkarbenim doktorum hsg çekilen ay korunmamı istemişti her doktor farklı söylüyor yumurta radyasyona maruz kaldığı için ben böyle öneriyorum demişti
Benim kanamam hiç yok denecek kadar az olmuştuBurda bi bayanda hsgnin ertesi gün ilişki yaşamış o ay hamileymiş ama galiba birde kanama olduğu için enfeksiyondan dolayında öyle diyolar galiba
Laboquickte iyi evet geçen ay ovu testini onunla yapmistimİnternette yorumları kötü gibi ama awox mu yoksa laboquick mi kararsızıö
Asla öyle düşünme ne imkansızlar içinde olan bebekler var inan nasip işi biz burda kendimizi parçalıyoruz ne kullansak ne yapsak diye olacak oldu mu oluyor benceAma iste bizim es ileri hareket olmayınca ona çare bulunmadan bebis hayal galiba
bence ara vermeyin yine önemli günleri değerlendirin bir arkadaşımın eşine varikosel teşhisi koyuldu değerlerinin düşük olduğunu ameliyat olmadan çocuk sahibi olmasının çok zor olduğunu söylemişler fakat herhangi bi tedavi uygulanmadan 2. ayda bebekleri tuttuKuzum şimdi sana şey soracağım benim eşimin sonuçlar bu şekilde ya ben ozaman bi müddet ovulasyon testine aramı vereyim ne diyosun
Kuruma çıkarıyor o da ama suç bizde bir saat testi inceliyoruzLaboquickte iyi evet geçen ay ovu testini onunla yapmistim
Ahh ahh inşallah dünden beri bayağı karamsarlığa düştüm karışım vs yaptım dün eşime her sabah aç karnına deneyelim dedim ilaç takviye vs de olunca düzelir inşallahAsla öyle düşünme ne imkansızlar içinde olan bebekler var inan nasip işi biz burda kendimizi parçalıyoruz ne kullansak ne yapsak diye olacak oldu mu oluyor benceimkansız asla değil inşallah tez vakitte olacak
Aslında ilk 5dk olan sonuç doğru ama biz 2 3 saat bekletip durup durup baktigimiz icinKuruma çıkarıyor o da ama suç bizde bir saat testi inceliyoruz
Ben de inan durup durup düşünüyorum aklıma geliyor üzülüyorum ama her şeyin bir çaresiz var elbet olur diye kendimi sakinleştiriyorum . Şifa olsun inşallah bu ay pozitif testler atmak nasip olsunAhh ahh inşallah dünden beri bayağı karamsarlığa düştüm karışım vs yaptım dün eşime her sabah aç karnına deneyelim dedim ilaç takviye vs de olunca düzelir inşallah
Ayy ağzından bal damlıyor canim hepimiz atarız insallahBen de inan durup durup düşünüyorum aklıma geliyor üzülüyorum ama her şeyin bir çaresiz var elbet olur diye kendimi sakinleştiriyorum . Şifa olsun inşallah bu ay pozitif testler atmak nasip olsun
Evet 2 saat sonra bir şey beliriyor ondan umut bağlıyoruz yazık ediyoruz kendimizeAslında ilk 5dk olan sonuç doğru ama biz 2 3 saat bekletip durup durup baktigimiz icin
Adem elmasını duydun mu hiç yapanlar varmış merak ediyorumAyy ağzından bal damlıyor canim hepimiz atarız insallah
Oda işte bizi yipratiyo heyecanlanıp stres yapıyoruz duygularımızla oynuyolarEvet 2 saat sonra bir şey beliriyor ondan umut bağlıyoruz yazık ediyoruz kendimize
Yok canim hiç duymadım ne ise yariyomusAdem elmasını duydun mu hiç yapanlar varmış merak ediyorum
Aşkım umreden geliyormuş bir bak doğurganlığı artıran bir şeymiş önüme çıkıyor kaçtır görüyorumYok canim hiç duymadım ne ise yariyomus
Bir araştırayım hemen tatlim ozamanAşkım umreden geliyormuş bir bak doğurganlığı artıran bir şeymiş önüme çıkıyor kaçtır görüyorum
Bunu bikac ay önce bilseydim gidenler vardı şuan gidende yokO tuşa da basalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?