- 17 Ocak 2021
- 706
- 356
- 53
Nasıııııı çok üzüldüm şuanBen sanırım elendim arkadaşlar kan verdim 0.22 geldi
Çok sevindimSelamlar kızlar , buraya bir süre ara verdim . Tekrar siteye girme sebebim bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Siteye girmemek stresimi önemli ölçüde azalttı. Evet bilgi aktarımı için site iyiki var , ama sanırım ben kullanım dozunu biraz aşmıştım. Bu arada yaptıklarımı paylaşmak istedim . Q10 , b grubu vitaminleri , omega 3 ve C vitamini kullandım . Bu sayede erken yumurtladım ve tüm yumurtlama belirtilerini net şekilde yaşadım. Umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle be kolaylıkla isteyen dileyen herkese nasip olur
Hergün deneyin canımKuzum şimdi sana şey soracağım benim eşimin sonuçlar bu şekilde ya ben ozaman bi müddet ovulasyon testine aramı vereyim ne diyosun
acve hurması poleni ve adem elması o bahsettiğin tek başkan değil isntgrama girin bu sayfada izleyin videoyu anlatıyor Ortadoğu’da tüm kadınlar rezeneyi adet dönemi içer yumurtlamak için ve bebek tutunması için acve hurması poleni ve adem elmasını da dogurganlık için tüketirler ve kesinlikle etkili Ben yaptım ikiz gebe kaldım :)Aşkım umreden geliyormuş bir bak doğurganlığı artıran bir şeymiş önüme çıkıyor kaçtır görüyorum
Aşkım çekirdeginin kabuğunu rendeleyip beyazı çıkacak sonra onu rendeleyip toz haline getireceksin sonra bala karıştıracaksın içinede 50 gram kadar acve hurması poleni katacaksın sabah akşam eşinde sende yiyeceksinSuyunu mu içiyorsun ben çekirdeği rendelenip balla karıştırılıyor diye duydum ama suyunu da içen varşifa olur inşallah
Kıvırcık nane çayı iç hergün bir bardak pco için kuzumEvet herkesin yapışı farklı banada bir tanıdığımız tavsiye etti onun da 6-7 sene falan olmamış dış kabuğunu soyup kaynar suyla demlemiş büyük bir termosda eşiyle beraber 7 gün içmiş o ay hamile kalmış. Bende denemek istedim. Bir de bu ay erken yumurtlayacağım gibi galiba faydası var bir pcolu olarak yumurtlamak hele ki erken yumurtlama mucize gibi
Canım hayırlı olsun çok sevindimSelamlar kızlar , buraya bir süre ara verdim . Tekrar siteye girme sebebim bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Siteye girmemek stresimi önemli ölçüde azalttı. Evet bilgi aktarımı için site iyiki var , ama sanırım ben kullanım dozunu biraz aşmıştım. Bu arada yaptıklarımı paylaşmak istedim . Q10 , b grubu vitaminleri , omega 3 ve C vitamini kullandım . Bu sayede erken yumurtladım ve tüm yumurtlama belirtilerini net şekilde yaşadım. Umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle be kolaylıkla isteyen dileyen herkese nasip olur
İlişki hergun olunca zaten sperm az ozaman yukseliyomu kuzumHergün deneyin canım
Sprem sorununuz var ise günaşırı deneyin hergün çok mantıklı değil bence tazelenmesi lazım bekleyerekİlişki hergun olunca zaten sperm az ozaman yukseliyomu kuzum
Teşekkür ederimSprem sorununuz var ise günaşırı deneyin hergün çok mantıklı değil bence tazelenmesi lazım bekleyerek
Hsg nasıl geçti anestezili mi çekildinizTeşekkür ederim
Anestezisiz çekindim bayağı acılı geçti benimHsg nasıl geçti anestezili mi çekildiniz
Bende bu ay başında çekilmiştim anestezisiz ama kısa sürüyor ya ağrı oluyor çabuk bitiyor zatenAnestezisiz çekindim bayağı acılı geçti benim
Benim rahim girisim çok dar doktor orayı açmak için çok uğraştı tekrar başka aparat denedi vs kendimi sıktım ama yani zorduBende bu ay başında çekilmiştim anestezisiz ama kısa sürüyor ya ağrı oluyor çabuk bitiyor zaten
Geldi geçti bile geçmiş olsunBenim rahim girisim çok dar doktor orayı açmak için çok uğraştı tekrar başka aparat denedi vs kendimi sıktım ama yani zordu
Allah razı olsun canım benimCanım hayırlı olsun çok sevindimDiğer gruptan hatırlıyorum seni. İnşallah sağ salim bebişine kavuşursun kuzum. Darısı başımıza Evet site gerçekten gündemi sürekli aktif tuttuğu için akımızdan silip akışa bırakamıyoruz
Evet cok şükür geçti ya bi sıkıntı çıkmadı buna şükürGeldi geçti bile geçmiş olsun
Eşinin sonuçlarına baktı mı canım doktorE
Evet cok şükür geçti ya bi sıkıntı çıkmadı buna şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?