Herşey yolundaysa strese gerek yok demektir. Her vücut farklıdır. İnşallah vücudunuzdaki bu değişikliği yapan tatlı bir misafiriniz vardır.

Yaaa yine de kötü olarak düşünmüyorum hiç bir şey olmamasından çok daha iyidir erken bakıyoruz belki ondan böyle sonuç alıyoruzdurr ben sizden umutluyum kızlarr
sen ben A aydk el ele tutuşup selena selana diye diye hamile bırakacağız kendimizi sjsjshsh Hepimizin duası bu istediğimiz için öyle hissediyoruz bence yinede teşekkür ederim kızlarım

Herşey yolundaysa strese gerek yok demektir. Her vücut farklıdır. İnşallah vücudunuzdaki bu değişikliği yapan tatlı bir misafiriniz vardır.
İnşallah çok teşekkür ederim
sen ben A aydk el ele tutuşup selena selana diye diye hamile bırakacağız kendimizi sjsjshsh Hepimizin duası bu istediğimiz için öyle hissediyoruz bence yinede teşekkür ederim kızlarım
olacağını bilsem derim

Ahahahhaha kız umudu yitirme bir kaç gün daha bu umut oyalar bizi sonra Allah korusun olumsuz olursa adet döngülerimiz uzun değil sonraki aylarda deneriz ama ben eylülde deneyemem ekime kalır eylülde bi kadın doğuma giderim gebelik öncesi ne yapmam lazım test vs baktırırım bu sefer daha bilinçli ilerlerim inşAllah ama ben sizden cidden ümitliyim yaa kendimi hic saymıyorum bugün fena tosladım ne belirti ne bişey var yani

Kuruma aşkım hiç zannetmiyorum Senin testlerden ses var mııı
Yok gelmedi gelmez olasıca bu bir işaret belkide
Yavrum benimde belirtim yok ağrım da sızım da kalmadı yine yaklaşıyor kara günler

Yavrum benimde belirtim yok ağrım da sızım da kalmadı yine yaklaşıyor kara günler
hepimiz böyleysek inşAllah hepimiz hamileyizdir ya bugün belirtiler kesildi inşAllah yerleşme tamamlanmıştır. Diyorum ki acaba 9 gün vb öğrenenler transfer falan mı olanlar doğal yoldan belki geç çıkıyordur

Valla benimde ağrılar hafifledi vallahi anlamadım. Doktora git yapmayı ertelemene gerek yok canım istediğin zamanlar yap yine

niye böyle olduk ki benim de akıntı azaldı sanki nazara geldim aksjsns

pandelaA Senin sonuç ne alemde çıktı mı?
Kız seninki ne alemde çıktı mı?
Onlar daha geç öğreniyor yavrum yani geç dediğim aslında 13. Günden sonra sjsj
Valla benimde ağrılar hafifledi vallahi anlamadım. Doktora git yapmayı ertelemene gerek yok canım istediğin zamanlar yap yine

niye böyle olduk ki benim de akıntı azaldı sanki nazara geldim aksjsns
benim hala akıntım yok cidden kurudum kaldım

Kız seninki ne alemde çıktı mı?

Onlar daha geç öğreniyor yavrum yani geç dediğim aslında 13. Günden sonra sjsj

benim hala akıntım yok cidden kurudum kaldım
Valla kalbim pır pır oluyor siz yazdıkça kızlar
Ağzım sulanıyor sanki kusmadan önce sulanır ya öyle açana psikolojik mi dünde böyle olmuştu karnım açken ablam bende bu hamilelik belirtisi diyor ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…