Ben de yeni öğrendimBunu bikac ay önce bilseydim gidenler vardı şuan gidende yok
Belki o vesile olcaktir canim kimbilirBen de yeni öğrendimiçimde bir umut var nedense
İnşallah aşkım ya , şimdi memlekette bir sürü bebek vardı üst komşum da doğum yaptı falan insan kendi bebeğinin kokusunu arıyorBelki o vesile olcaktir canim kimbilir
Tam canım teşekkür ederim kalınlaşmayı sağlarsam şansım artıcak prolaktin hazır düşmüşkenspearmint tea günde Bri bardak tüket pcos için kıvırcık nane çayı Türkçesi rahim duvarı için doktorun ilaç verecektir onu kullan kan akışını arttırman gerekiyor E vitamin L-arginin d vitaminin eksik olmamalı omega 3 mutlaka içmelisin Q10 birde al öetörojen desteği yazacaktır doktor ama benim tavsiyem bence günde bir bardakta kızıl yonca tüket demleyip
Ben yapıyorum onu canım şuan 7 gün içilmesi gerekiyormuş ben 5.gündeyim. Geçen sene kaynanam hacdan getirmişti. Bakalım faydası olacak mıAdem elmasını duydun mu hiç yapanlar varmış merak ediyorum
Suyunu mu içiyorsun ben çekirdeği rendelenip balla karıştırılıyor diye duydum ama suyunu da içen varBen yapıyorum onu canım şuan 7 gün içilmesi gerekiyormuş ben 5.gündeyim. Geçen sene kaynanam hacdan getirmişti. Bakalım faydası olacak mı
Evet herkesin yapışı farklı banada bir tanıdığımız tavsiye etti onun da 6-7 sene falan olmamış dış kabuğunu soyup kaynar suyla demlemiş büyük bir termosda eşiyle beraber 7 gün içmiş o ay hamile kalmış. Bende denemek istedim. Bir de bu ay erken yumurtlayacağım gibi galiba faydası var bir pcolu olarak yumurtlamak hele ki erken yumurtlama mucize gibiSuyunu mu içiyorsun ben çekirdeği rendelenip balla karıştırılıyor diye duydum ama suyunu da içen varşifa olur inşallah
Ben de denemek istiyorum elimde 2 tane var birini içeyim biri balla yiyim bariEvet herkesin yapışı farklı banada bir tanıdığımız tavsiye etti onun da 6-7 sene falan olmamış dış kabuğunu soyup kaynar suyla demlemiş büyük bir termosda eşiyle beraber 7 gün içmiş o ay hamile kalmış. Bende denemek istedim. Bir de bu ay erken yumurtlayacağım gibi galiba faydası var bir pcolu olarak yumurtlamak hele ki erken yumurtlama mucize gibi
Degilmi öyle ya rabbim kucağını en kısa sürede doldursunİnşallah aşkım ya , şimdi memlekette bir sürü bebek vardı üst komşum da doğum yaptı falan insan kendi bebeğinin kokusunu arıyor
Az önce bende bu şekilde okudumSuyunu mu içiyorsun ben çekirdeği rendelenip balla karıştırılıyor diye duydum ama suyunu da içen varşifa olur inşallah
Adetin yeni bittiyse bence de yap ne kaybedersin. İnositolu tüp bebek sürecinden beri kullanıyorum negatifden sonra bunalıma girip hepsini bırakmıştım ama geçen ay tekrar başladım ve bence yumurtlamam da inositolun etkisi büyükBen de denemek istiyorum elimde 2 tane var birini içeyim biri balla yiyim bariinositol kullanıyor musun benim yumurtlamamı düzenledi o sanki
Evet çok işe yarıyor ocean kullanıyordum bu ay bir de venaturayı deneyeceğim ularım en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırsın güzelimAdetin yeni bittiyse bence de yap ne kaybedersin. İnositolu tüp bebek sürecinden beri kullanıyorum negatifde sonra bunalıma girip hepsini bırakmıştım ama geçen ay tekrar başladım ve bence yumurtlamam da inositolun etkisi büyük
Çok zor kırılıyor amaAz önce bende bu şekilde okudum
Evet rendelenmesi çok zormuşÇok zor kırılıyor amabebek olacaksa yaparım ama her şeyi
Seninle aynı gidiyoruz inşallah ikimizinde vardırKızlarım günaydın çizgi beliriyor gibi umarım anlaşılır
Burada görüntü iyice bozuluyor siz daha net görüyor olabilirsiniz yakındanKızlar günaydınEki Görüntüle 3618864 Eki Görüntüle 3618865 ilk 5 dk da silik çıktı yine rüyamda pozitifti ne zaman görmek nasip olur bilmiyorum belirsizlikten sıkıldım gerçekten
Ciddi misin ya yine mi yalancı pozitifBen sanırım elendim arkadaşlar kan verdim 0.22 geldi
Tüh yaBen sanırım elendim arkadaşlar kan verdim 0.22 geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?