Tam canım teşekkür ederim kalınlaşmayı sağlarsam şansım artıcak prolaktin hazır düşmüşken

Ben yapıyorum onu canım şuan 7 gün içilmesi gerekiyormuş ben 5.gündeyim. Geçen sene kaynanam hacdan getirmişti. Bakalım faydası olacak mı
Suyunu mu içiyorsun ben çekirdeği rendelenip balla karıştırılıyor diye duydum ama suyunu da içen var şifa olur inşallah

Suyunu mu içiyorsun ben çekirdeği rendelenip balla karıştırılıyor diye duydum ama suyunu da içen var şifa olur inşallah
Evet herkesin yapışı farklı banada bir tanıdığımız tavsiye etti onun da 6-7 sene falan olmamış dış kabuğunu soyup kaynar suyla demlemiş büyük bir termosda eşiyle beraber 7 gün içmiş o ay hamile kalmış. Bende denemek istedim. Bir de bu ay erken yumurtlayacağım gibi galiba faydası var bir pcolu olarak yumurtlamak hele ki erken yumurtlama mucize gibi

Ben de denemek istiyorum elimde 2 tane var birini içeyim biri balla yiyim bari inositol kullanıyor musun benim yumurtlamamı düzenledi o sanki

Ben de denemek istiyorum elimde 2 tane var birini içeyim biri balla yiyim bari inositol kullanıyor musun benim yumurtlamamı düzenledi o sanki
Adetin yeni bittiyse bence de yap ne kaybedersin. İnositolu tüp bebek sürecinden beri kullanıyorum negatifden sonra bunalıma girip hepsini bırakmıştım ama geçen ay tekrar başladım ve bence yumurtlamam da inositolun etkisi büyük

Evet çok işe yarıyor ocean kullanıyordum bu ay bir de venaturayı deneyeceğim ularım en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırsın güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…