Aşkım ama baya koyuydu yaÇünkü bir gerçek bir yumurtlama yaşadım mı emin değilim
Umut edeceksek hepimiz için edeceğiz, birbirimize dua edeceğiz belki kendimize duamız tutmaz ama birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur24 ü yaparım evde test ama benim kendimle alakalı bir umudum yok canım
Bilmiyorum canım hiçbirşey bilmiyorum 10 gün sonra kontrolüm var bakalım hiç yumurtam kalmış mı en son 2 folükül vardı….Aşkım ama baya koyuydu ya
Benim de annem hiç bilmiyorCanmsın bende öyle ben gurbetteyim kimsem yok burada…. Anneme de yansıtmıyorum üzüldüğünü onu üzmemek için böyle kendimle derdimle başbaşayım….
Kesinlikle çünkü yalansızdır kuşum kula ettiği dua o yüzden Allah katında kabul görürUmut edeceksek hepimiz için edeceğiz, birbirimize dua edeceğiz belki kendimize duamız tutmaz ama birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur
Üzümlü keklerim benim hepiniz çok özel ve değerlisinizBenim için de öyle çünkü etrafımda beni sizden daha çok anlayan kimse yok
Çok zor yalnız olmak çoookBenim de annem hiç bilmiyorben de gurbetteyim
inşallah bebeğini görmeye gidersinBilmiyorum canım hiçbirşey bilmiyorum 10 gün sonra kontrolüm var bakalım hiç yumurtam kalmış mı en son 2 folükül vardı….
İlk dakika çizgi gördüğümüzde sanırımEvet ben de atmıştım ya buraya kuruma ne biçimdi kırmızıteste 5 dakika bakmayı ne zaman öğrencez
Sende öylesin kuzumÜzümlü keklerim benim hepiniz çok özel ve değerlisiniz
Evet 1300 kmÇok zor yalnız olmak çoook
Ayyy keşke ya ben heyecandan bayılırım galibaİlk dakika çizgi gördüğümüzde sanırım
Rabbim benim için ne diliyorsan sana aynını nasip etsin dilerim benimle ilgili hissi olan var mı şöyle hisleri kuvvetliinşallah bebeğini görmeye gidersin
Kız ben başka ülkedeyim böylesi daha zor inanEvet 1300 km
Gerçekten çok zor yaşadıkların ve yalnız olmaz gerçekten zor ki sen dimdik ayakta durmayı başarıyorsun yinede. Allahım emeklerinin karşılığını versin inşallahCanmsın bende öyle ben gurbetteyim kimsem yok burada…. Anneme de yansıtmıyorum üzüldüğünü onu üzmemek için böyle kendimle derdimle başbaşayım….
Bende gurbetteyimmmmEvet 1300 km
Allah bize merhamet etsinBende gurbetteyimmmm
Ben sana diyorum emeklerin boşa gitmeyecek inanıyorum ve bol bol dua ediyorumRabbim benim için ne diliyorsan sana aynını nasip etsin dilerim benimle ilgili hissi olan var mı şöyle hisleri kuvvetli
Allah razı olsun inşallah bende dua ediyorum çokBen sana diyorum emeklerin boşa gitmeyecek inanıyorum ve bol bol dua ediyorum
kırmızılar gelmeden ümit kesilmez diyor burdakilerAminnn güzel duan için sağ olEvet acele ettim sanırım henüz ateşimde yüksek seyrediyor akıntımda devam ediyor bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?