Evet çok teşekkür ederim yinede iyi geliyorsunuz bana Acaba diyorum 9 unda çatladı ve o akşamki ilişkiden tuttuysa 10una kayıyor neredeyse yinede umut var erken üzülmeyeyim

Çok teşekkür ederim desteğin için gerçekten benim için örnek oldun 7-8-9-12 temmuzda ilişki oldu ondan sonra olmadı umarım buralarda tutmuştur daha erken baktırmışımdır. Çünkü belirtilerim diğer aylara göre değişik geldi yani Umarım senin olduğu gibi bende aynı sonuca varırım

Biz aynıyız benimde 7.8.9 pikti 7 ve sekiz kontrolle aynı renkte 9 u daha koyuydu ve 10 uda degerlwndşrdim 11.12 hala koyuydu bariz açılma çok hafifti 13 ü bariz açıldı yani 11.12 değerlendirmedik zaten renk açılmaya başaldımı değerlendirip bırakacaksın çünkü sonrasında hiçbir anlamı yok

Evet canım inşallah benim olmasada senin tutunmuştur bebeğin

Diğer hormonlar kaç ? Benim amh 0.01 ve ben bu amh ile kimyasal geçirdim

Ay inşallah öyledir ya tek umudum erken baktırmış olmak şuan. Yani 10 unda bile döllenmiş olabilir belli değil sonuçta, söyledikleriniz umut oldu bana teşekkür ederim

Aminnn güzel duan için sağ ol Evet acele ettim sanırım henüz ateşimde yüksek seyrediyor akıntımda devam ediyor bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…