Sen ne durumdasın bebiş nasılYaa canım benimiçindeki çiçekler hep açsın
Evet çok teşekkür ederim yinede iyi geliyorsunuz banaCivcivimmm sana böyle akıllar verirken geçen ay kaç gün öncesinden başlayıp testler yapıp ağladım bende inan. Biliyorum yeterli gelmiyor söylediklerimiz ama elimizden bunlar geliyor. Sakin kalmaya çalış. 8 9 gibi pik gördüysen evet şuan erken. Awox da nasıl pozitif gösterdi şuan anlamış değilim cidden ona da üzüldüm. Sen biraz daha akışına bırak bir kaç gün sonra tekrar bakarsın duruma göre
6+1 olduk bugünSen ne durumdasın bebiş nasıl
Benim siparişler bugün geldi, epey bir "Prodoctor" aldımBen sipariş vercemkarar veremedim ne alsam diye
Kız bebeğim yazdım tüm tarifi herşeyi detaylı daha ne yapayım ben
Çok teşekkür ederim desteğin için gerçekten benim için örnek olduncanım bence tabii ki fazla fazla umutlanmak bazen insanı yoruyor ama ben umutsuzluğa kapılmaman gerektiğini düşünüyorum. 8-9 Temmuz'da yumurtladıysan şu an o kadar erken ki. ben akıntı gördüm, LH pikini gördüm 17 Haziran'da sandım. Bebeği 6 Temmuz'da öğrenmişim. her şey beni yanıltmış ve o tarihte yumurtlamamışım meğerse. Döngümün 36-37. günlerinde kan testlerim hala negatifti 0,002 ile falan. 2 gün sonra 15 çıktı değerim. Bence umutsuzluğa kapılman için aşırı erken. İnan, bana da böyle oldu içime kapandım ağladım o günlerde. Sonra bir baktım gerçekten bir anda 15 oldu değerim. Çok çok erken kendini yıpratman için<3
Oy kaydet ilk kalp atışını mutlaka sağlıkla inşallah canım benim6+1 olduk bugün
iyiyim çok şükür, pazartesi günü kalp atışını duymak için çağırmıştı bakalım duyarız inşallah
Ben bulamadım ama var mı bildiginiz satan bir yerAcve hurması poleni olması lazım faziletlerine bakın isterseniz normal hurma poleni olmaz
İnşallah canım, çok teşekkür ederimOy kaydet ilk kalp atışını mutlaka sağlıkla inşallah canım benim
Biz aynıyız benimde 7.8.9 pikti 7 ve sekiz kontrolle aynı renkte 9 u daha koyuydu ve 10 uda degerlwndşrdim 11.12 hala koyuydu bariz açılma çok hafifti 13 ü bariz açıldı yani 11.12 değerlendirmedik zaten renk açılmaya başaldımı değerlendirip bırakacaksın çünkü sonrasında hiçbir anlamı yokÇok teşekkür ederim desteğin için gerçekten benim için örnek oldun7-8-9-12 temmuzda ilişki oldu ondan sonra olmadı umarım buralarda tutmuştur daha erken baktırmışımdır. Çünkü belirtilerim diğer aylara göre değişik geldi yani Umarım senin olduğu gibi bende aynı sonuca varırım
Evet canım teşekkür ederim umudum devam ediyor yinede sayenizdeHayır böyle düşünme çok üzgünsün tahmin edebiliyorum ama regl gününü bekle bence her şey olabilir
Sordun mu acve hurması poleni mi diye teyit et belki öyledirBen bulamadım ama var mı bildiginiz satan bir yer
Evet canım inşallah benim olmasada senin tutunmuştur bebeğinBiz aynıyız benimde 7.8.9 pikti 7 ve sekiz kontrolle aynı renkte 9 u daha koyuydu ve 10 uda degerlwndşrdim 11.12 hala koyuydu bariz açılma çok hafifti 13 ü bariz açıldı yani 11.12 değerlendirmedik zaten renk açılmaya başaldımı değerlendirip bırakacaksın çünkü sonrasında hiçbir anlamı yok
Umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haber alırız teşekkür ederim desteğineHayır lütfen kendini yıpratma bir ay önce bende aynı duyguları yaşadım inan bana insan yeniden umut edecek enerjiyi buluyor .
Diğer hormonlar kaç ? Benim amh 0.01 ve ben bu amh ile kimyasal geçirdimKızlar selam,
Bugun reglimin 3. günü idi ve aslında son günü yarın lekelenme şeklinde olup bitecek kısa sürüyor.
Nisan ayında yaptırdığım hormon testinde amh 1.36 iken, bugun 0.962 olarak çıktı. 3 ayda bu şekilde azalması nasıl münkün oldu bilmiyorum.
Aynı hastanede aynı laboratuvarda aralık ayında 1.02, nisanda 1.36 iken, temmuzda 0.962 şeklinde oldu ve amh yükselmesi olmuyor deniyor ve bu sapmalar nasıl oldu hiç anlamadım.
Biraz moralim bozuldu azalma olacağını biliyordum da bu kadar kısa sürede neredeyse %30 azalma hiç tahmin edemiyordum. AMH değeri 1 yılda ortalama 0.1-0.2 ng/ml azalır şeklinde internette yazıyor yani kişiden kişiye değişse de düşüş bana fazla geldi. Artık direkt tüp bebek polikliniğine başvurup tam sorun ne onu öğrenmek istiyorum. Yardımcı üreme tekniği olarak ne yapacaklar bilmiyorum.
İçimi dökmek istedim umarım anne olabilirim yolun çok başındayım biliyorum ama nedense korkuyorum. Rabbim bizlere de nasip etsin diye dua etmekten başka ne yapabilirim bilmiyorum artık...
Canım niye senin olmasın neden sen bukadar karamsarsın ya daha testte nasıl çıksın daha bugün ayın 18 I kanda bile çıkmazEvet canım inşallah benim olmasada senin tutunmuştur bebeğin
Ayyyy ağzın bal yesinYeni görselini de gördüm canım, mutlaka akşam geceye doğru tekrar dene, bana nedense yarın pik olur gibi geliyor. Şansın taşsın kabarsın.
Ay inşallah öyledir ya tek umudum erken baktırmış olmak şuan. Yani 10 unda bile döllenmiş olabilir belli değil sonuçta, söyledikleriniz umut oldu bana teşekkür ederimDaha 10 gün bile olmamış yumurtlama olalı. Bende bat geçti sandım canım. Çok erkenmiş yavrum neden test yaptın ki? 12 günden önce çıkmaz hatta 14 diyelim. Acele etmişsin bence önümüzdeki hafta sonuna kadar bekleyebilirsin
Kız şimdi kanda çıkmaz kanda sen evde test yapıp triplere girdin hayatım yaAy inşallah öyledir ya tek umudum erken baktırmış olmak şuan. Yani 10 unda bile döllenmiş olabilir belli değil sonuçta, söyledikleriniz umut oldu bana teşekkür ederim
Aminnn güzel duan için sağ olMerhaba kızlar gün içerisinde giremiyorum buralara ama heyecanla ve bir sürü şey öğrenerek okuyorum yazışmalarınızı. Sohbetlere çok katılamasamda dualarımdasınız her birinizözellikle haifa bacım paylaştığın bilgilerinin yüzü suyu hürmetine bu ay sen başta olmak üzere hepimiz güzel haberler alalım.
Civcivimmm canımm üzülme bat tarihine daha var 12. Gün negatif görüp 14. Gün kanda çıkanda var herkesin döngüsü kendine özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?