Rabbim benim için ne diliyorsan sana aynını nasip etsin dilerim benimle ilgili hissi olan var mı şöyle hisleri kuvvetli
bilmiyorum ama ben yakında hepimiz güzel haberler alacağız diye hissediyorum moralimizi yüksek tutmamız lazım yolsa başa çıkması çok zor bununla

Gerçekten zor kimse üzülmesin diye kimseye dert yanamıyorsun teselliler bile rahatsız ediyor artık konu hemen kapansın istiyorum
Evet evet kesinlikle birisi bana bununla alakalı bir şey anlatmaya çalışınca orayı terk etmek istiyorum duymak istemiyorum zaten gözlerim doluyor hemen

Evet evet kesinlikle birisi bana bununla alakalı bir şey anlatmaya çalışınca orayı terk etmek istiyorum duymak istemiyorum zaten gözlerim doluyor hemen
Benimde öyle yutkunamıyorum bogazım şişiyor ertesi sabah uyandığımda…. Stresten saç dökülmesi yaşıyorum son 1 aydır inanılmaz öyle böyle değil eşim kahroldu dedi bir kere daha deneyelim bi doktora gidip bakalım folükül görünüyorsa yine son bir kere daha yumurta büyütürüm iğnelerle büyürse aşılama olmadı tüp bebek ne derse doktor hepsine tamamım son defa

Selam arkadaşlar, bugün şöyle bir şey aldım. Ovulasyon testleriyle uğraşmak yoruyor artık. Bu vücut ısısını hassas bir şekilde ölçen bir derece,yumurtlama zamanı vücut ısımız normal zamandan farklı olduğu için ona göre tespit ediyor. Ayrıca telefonda mobil uygulaması var orada gün gün kayıt ediyor vücut ısısı değiştiği zaman yumurtlama zamanı geldi diye haber veriyor. Bakalım yarın sabah kullanmaya başlayacağım

Eklentiler

• IMG_1648.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 45
Destek olan bir eşinin olması o kadar güzel ki her şeye göğüs gerersin sen

Evet çok teşekkür ederim yinede iyi geliyorsunuz bana Acaba diyorum 9 unda çatladı ve o akşamki ilişkiden tuttuysa 10una kayıyor neredeyse yinede umut var erken üzülmeyeyim
Aşkım sakin ol bak ben dpo 9 gece yani dpo 10de yumurtlamadan sonra dpo 10da 9,41le öğrendim senin 10unda olsa daha 8. Gündesin sakib kal biraz

Aşkım sakin ol bak ben dpo 9 gece yani dpo 10de yumurtlamadan sonra dpo 10da 9,41le öğrendim senin 10unda olsa daha 8. Gündesin sakib kal biraz
Ben 8inden hesapladım hep o yanıltı sanırım canım umuyorum ki 9unun gecesinde olmuş olsun yani ozaman daha erken olmuş oluyor çünkü

Canım ilişki her gün mü oluyor , ben bu tarz durumlarda sprem kalitesini daha çok düşürdüğünü duymuştum, bu arada ovulasyon testi artık bana çok saçma geliyor
Aslında ovulasyon testi çatlama zamanını gösterdiği için mantıklı ama gereksiz strese sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…