Evet tabiki senin daha da zordur ama inan ben de senede görüyorumKız ben başka ülkedeyim böylesi daha zor inan
Çok zor valla tek başımıza bu duyguyla başa çıkmakBende gurbetteyimmmm
Gerçekten zor kimse üzülmesin diye kimseye dert yanamıyorsun teselliler bile rahatsız ediyor artık konu hemen kapansın istiyorumÇok zor valla tek başımıza bu duyguyla başa çıkmak
bilmiyorum ama ben yakında hepimiz güzel haberler alacağız diye hissediyorumRabbim benim için ne diliyorsan sana aynını nasip etsin dilerim benimle ilgili hissi olan var mı şöyle hisleri kuvvetli
Evet evet kesinlikle birisi bana bununla alakalı bir şey anlatmaya çalışınca orayı terk etmek istiyorum duymak istemiyorum zaten gözlerim doluyor hemenGerçekten zor kimse üzülmesin diye kimseye dert yanamıyorsun teselliler bile rahatsız ediyor artık konu hemen kapansın istiyorum
Benimde öyle yutkunamıyorum bogazım şişiyor ertesi sabah uyandığımda…. Stresten saç dökülmesi yaşıyorum son 1 aydır inanılmaz öyle böyle değil eşim kahroldu dedi bir kere daha deneyelim bi doktora gidip bakalım folükül görünüyorsa yine son bir kere daha yumurta büyütürüm iğnelerle büyürse aşılama olmadı tüp bebek ne derse doktor hepsine tamamım son defaEvet evet kesinlikle birisi bana bununla alakalı bir şey anlatmaya çalışınca orayı terk etmek istiyorum duymak istemiyorum zaten gözlerim doluyor hemen
Hadi ya ben onu iyi diye almiştimProdoctor mu predictor early mi? Prodoctor yalancı pozitif verebiliyor aklında bulunsun
İnşallahhhBen de bu ay awox almaya karar verdim inşallah sondur
Evet haklısınız bende öyle ümit ediyorumkırmızılar gelmeden ümit kesilmez diyor burdakiler
Destek olan bir eşinin olması o kadar güzel kiBenimde öyle yutkunamıyorum bogazım şişiyor ertesi sabah uyandığımda…. Stresten saç dökülmesi yaşıyorum son 1 aydır inanılmaz öyle böyle değil eşim kahroldu dedi bir kere daha deneyelim bi doktora gidip bakalım folükül görünüyorsa yine son bir kere daha yumurta büyütürüm iğnelerle büyürse aşılama olmadı tüp bebek ne derse doktor hepsine tamamım son defa
Aşkım sakin ol bak ben dpo 9 gece yani dpo 10de yumurtlamadan sonra dpo 10da 9,41le öğrendim senin 10unda olsa daha 8. Gündesin sakib kal birazEvet çok teşekkür ederim yinede iyi geliyorsunuz banaAcaba diyorum 9 unda çatladı ve o akşamki ilişkiden tuttuysa 10una kayıyor neredeyse yinede umut var erken üzülmeyeyim
Yoruldum be kuzum artık göüs görecek halim kalmadı benim :)Destek olan bir eşinin olması o kadar güzel kiher şeye göğüs gerersin sen
Ben 8inden hesapladım hep o yanıltı sanırım canım umuyorum ki 9unun gecesinde olmuş olsun yani ozaman daha erken olmuş oluyor çünküAşkım sakin ol bak ben dpo 9 gece yani dpo 10de yumurtlamadan sonra dpo 10da 9,41le öğrendim senin 10unda olsa daha 8. Gündesin sakib kal biraz
Aslında ovulasyon testi çatlama zamanını gösterdiği için mantıklı ama gereksiz strese sokuyorCanım ilişki her gün mü oluyor , ben bu tarz durumlarda sprem kalitesini daha çok düşürdüğünü duymuştum, bu arada ovulasyon testi artık bana çok saçma geliyor
Ahh ahh inşallah kuzum yasenin için sevindim canım, biraz dinlen bugünlerde. salı günü de eşin için hekim güzel bir yönlendirme yaparsa hayırlısıyla güzel gelişmeler de olur :)
Değerlendir bugünü yarına pik buKızlar pik olmuşmu sizce
Ahh ahh nöbetçiyim maalesef balımDeğerlendir bugünü yarına pik bu
Düzenli ilişki olduğunda gerek olmuyor ki amaAslında ovulasyon testi çatlama zamanını gösterdiği için mantıklı ama gereksiz strese sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?