Çok bilgim yok ama Chatgpt sorduğumda regl döneminde 1’in altında çıkması normal demiş

Merhaba canım
Bence kontrole gidebiliyorsan git
Ben 9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
Çatlama görene kadar her gün ultrasona gittim
İğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor deniliyor ama her zaman öyle olmuyor
Benim bu ay 3. iğnem
Geçen aylarda iğneden 6 gün sonra yumurtam çatladı
Bu ay 2 gün sonra çatladı

Normal normal. Fsh da kötü değil korkma gebe kalırsın mühim olan yumurta oda bu fsh ile zaten vardır birden çok hemde o yüzden birtane doğur arkasından birtane daha yap bence hiç ara verme

Normal normal. Fsh da kötü değil korkma gebe kalırsın mühim olan yumurta oda bu fsh ile zaten vardır birden çok hemde o yüzden birtane doğur arkasından birtane daha yap bence hiç ara verme
Bende öyle düşünüyorum artık umarım doğal yoldan hamile kalırım hemen

Ben geçen ay çatlatma iğnesi sonrası iki gün ilişki oldu ve adete kadar olmadı ilk 24-36 saat içinde çatlama olur diye daha fazla ilişkiye gerek duymadım ultrasondada takip etmedim sonuç hamile kalmadım. Belki de benimkide geç çatladı

Günaydın çiçeklerim.
yazmasam da tüm mesajları okuyorum.
D Delaljiyan tam anlamıyla hoş gelmişsin kuzum, çok mutlu oldum senin adına diğer grupta regl olunca üzülüp üyelik iptali yapmıştın seni o kada iyi anlıyordum ki bu sitede bende çok üyelik iptali yapıp yeni döngüde yeni hesap açtım sonunda bir sürü ceza yedim site yasağı verildi inşAllah sağlıcakla kucağına alırsın canım darısı burada heyecanla bekleyen tüm güzel kızlarımızın başına

Evet gelelim benim durumuma...
Adetin 4cü günü bütün hormon testleri yapıldı. Doktor herşey yolunda hamile kalmaman için hiç bir neden yok dedi. İnsulin direncimde düşmüş ama yine ilaca devam et dedi, D vitamini verdi, ben ısrarla Femara istedim oda adetin 5ci gününden itibaren sabah akşam aynı saatte almamı ilaç bitince ulturasona gitmemi soyledi bu gün femaranın son günü (5ci).
Eğer büyümüş yumurta varsa iğne yapılacak büyük ihtimalle.

İnşallah olur bu ay ilk çatlatma iğnesi mi olacak

Birde iğneyi vurulduğum akşam ağzımda acı tat oluştu ve 2 gün gitmedi daha bugün gitti sayılır sende öyle bir şey oldu mu ay bu yumurta çatlayınca akıntı ve kasık ağrısı olur dediler canım ya ben yaşadım onları iğneden 1 gün sonra hemen sende şuan durumlar nedir test yaptın mı . Gidebilirsem gideceğim kontrole

Ben de iki ay önce ovitrelle olmuştum ertesi gün şiddetli bel kasık ağrısı hariç hiç belirtim olmamıştı 10.gün de testler negatif çıkmıştı

İnşallah olur bu ay ilk çatlatma iğnesi mi olacak
İnşallah güzelim.
Geçen ay da çatlama iğnesi yapıldı ama ovitrelle değildi. (PREGNYL).
Bu ay doktor tavsiye ederse büyümüş yumurta olursa yine çatlatma iğnesi yapılacak.
Jinekolog ve Endokrinolog ikiside hamile kalmamanın tek sebebi stress dedi. Çünkü tıbben hiç bir sorun yok eşin sağlıklı ikinizde genç neden olmasın? Çok kafaya takıyorsun ilişkiye bile ya tutmazsa ya olmazsa acaba oldumu olmadı mı diyerek giriyorsun. Yumurtlamadan sonra o karar stresle kendini kilitliyorsun ki olacağı varsa da olmuyor olmuşsada tutunamıyor. Test yapma adetin 2-3 gün gecikene kadar yapma. Zaten hamileysen gecikince belli olacak adetten önce öğrenmenin ne gibi üstünlüğü varki dedi
Ve Femara + ovitrelle+ progesteron kullanacaksın zaten her türlü hamilelik belirtileri yaşayacaksın, ilaç etkisi ile hamile gibi hiss edeceksin ama hepsi yalancı belirtiler. Sadece adetin geciktikten itibaren eğer hamile kaldıysan gerçek belirtiler ortaya çıkar. Bu yüzden boşuna belirti izleme, test yapma zaten iğnenin etkisi ile pozitif çıka bilir boşuna üzülüp strese girme. Sadece ve sadece gecikmeyi bekle vücudunu tepkilerini izleme kendini rahat bırak artık, arkana yaslan zamanı bekle kendini her türlü hazırla olmazsa bile diğer ay yeniden yapıcaz hangi aya kısmetse olacak de ve bekle dedi.

Bende öyle yapıyorum şimdi. Hiç test almadım almayı da düşünmüyorum. Adetim gecikince alırım bir tane . Pozitifse kan veririm zaten.

İnşallah pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…