Kızlar selam Beni hatırladınız mı bilmiyorum geçen ay ki grupta sizlerleydim Bu ay da ovülasyon testleriyle devam ediyorum Nasılsınız sizde durumlar nasıl
Ben hatırlıyorummmm hoşgeldin canım valla ben iyiyim beklemeyeyim döngünün 10.günü bugün ben genelde 16 da yumurtlama görüyorum

Ben hatırlıyorummmm hoşgeldin canım valla ben iyiyim beklemeyeyim döngünün 10.günü bugün ben genelde 16 da yumurtlama görüyorum
Hoşbuldum ben de 14.gündeyim bugün pik gördüm denemelere devam.. bu ay daha rahatım pek stres yapmamaya çalışıyorum

ElizabethBennettt yumurtlamadan sonra cinsel birleşmelerde herhangi bi zarar görülmüyor tamamen kişilerin isteğine bağlı şekilde olabilirmiş bir gebenin günlüğü öyle diyordu. Hatta reglden sonra 2 günde bir yumurtlama zamanı üst üste üç gün sonrası serbest diyordu

Ben de yine 2-3 gune bir planliyorum ne olur ne olmaz diye. Su yumurtlama isinden emin olamiyoruz sonucta icerde ne oluyo bi gorebilsek ya

Beni de ekler misiniz 3 haziran, 5 temmuz

Kızlar sizin kaçıncı denemeleriniz etrafımdaki bir çok insan şak diye ilk denemede hamile kaldı onlar mı garip ben mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…