- 6 Şubat 2022
- 288
- 156
- 53
- 31
Sen benim diyetimi bozuyorsunKızlar selamBeni hatırladınız mı bilmiyorum geçen ay ki grupta sizlerleydim Bu ay da ovülasyon testleriyle devam ediyorum Nasılsınız sizde durumlar nasıl
Ben hatırlıyorummmmKızlar selamBeni hatırladınız mı bilmiyorum geçen ay ki grupta sizlerleydim Bu ay da ovülasyon testleriyle devam ediyorum Nasılsınız sizde durumlar nasıl
Nasılsın canım?Kızlar selamBeni hatırladınız mı bilmiyorum geçen ay ki grupta sizlerleydim Bu ay da ovülasyon testleriyle devam ediyorum Nasılsınız sizde durumlar nasıl
Niyeee nolduSen benim diyetimi bozuyorsun
HoşbuldumBen hatırlıyorummmmhoşgeldin canım valla ben iyiyim beklemeyeyim döngünün 10.günü bugün ben genelde 16 da yumurtlama görüyorum
Benim de sabah memlekete gidicez kardeşimin düğünü var onun koşturmasında aklıma bile gelmiyorHoşbuldumben de 14.gündeyim bugün pik gördüm denemelere devam.. bu ay daha rahatım pek stres yapmamaya çalışıyorum
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım?
En sevdiğim yemek makarna. Seni gördükce canım makarna çekiyor
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBenim de sabah memlekete gidicez kardeşimin düğünü var onun koşturmasında aklıma bile gelmiyor
Amin canım benim inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallahOh oh daha iyi maşallah aklımıza geldi de noldu sanki bide böyle deneyelim yav..
Benim de öyle oldu biliyorsunAmin canım benim inşallahaynen öyle valla geçen ay testlerle ödev gibi takip ettim sonuç hüsran
ElizabethBennettt yumurtlamadan sonra cinsel birleşmelerde herhangi bi zarar görülmüyor tamamen kişilerin isteğine bağlı şekilde olabilirmiş bir gebenin günlüğü öyle diyordu. Hatta reglden sonra 2 günde bir yumurtlama zamanı üst üste üç gün sonrası serbest diyordu
Ayyy inşallahBenim de öyle oldu biliyorsunneyse geçmiş geçmişte kaldı inşallah bu ay birbirimize güzel haberler veririz
KeşkeBen de yine 2-3 gune bir planliyorum ne olur ne olmaz diye. Su yumurtlama isinden emin olamiyoruz sonucta icerde ne oluyo bi gorebilsek ya
Beni de ekler misiniz 3 haziran, 5 temmuzBu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Haziran 16 Temmuz
@1Annakarenina 10 Mayıs 24 Haziran @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 31 Mayıs 30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz @ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
@Civcivimmm 13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran 26 Haziran @HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
Ayy keşke görebilsek gerçektenBen de yine 2-3 gune bir planliyorum ne olur ne olmaz diye. Su yumurtlama isinden emin olamiyoruz sonucta icerde ne oluyo bi gorebilsek ya
5. ayim benim senin??Kızlar sizin kaçıncı denemeleriniz etrafımdaki bir çok insan şak diye ilk denemede hamile kaldı onlar mı garip ben mi anlamadım
Evet yaptım çıkmadı beyazlık belirdi sadece testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?