- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Ay ne güzel ben anestezi vermiyolar diye duymuştum korkmuştum neyse ben anestezi teknikeriyim zaten en kötü kendi ilacımı kendim götürürümEvet aşkım ben anestezili çekildim adetin 8.günü zaten uyuduğun için hiçbir şey hissetmiyorsun uyandığımda çok az bir kanamam ve hafif de adet ağrısı gibi bir ağrım olmuştu şükür benim tüplerimde sorun çıkmadı
Devlette sanırım çekilmiyor anestezili ama ben özelde çektirdim zatenAy ne güzel ben anestezi vermiyolar diye duymuştum korkmuştum neyse ben anestezi teknikeriyim zaten en kötü kendi ilacımı kendim götürürüm
Sorması ayıp ücreti ne kadardı acaba pahalı bi işlemmiDevlette sanırım çekilmiyor anestezili ama ben özelde çektirdim zaten
Evet pahalı bence 9.500 e çektirdimSorması ayıp ücreti ne kadardı acaba pahalı bi işlemmi
Ayyy gerçekten pahalıymış neyse temiz çıkmış seninkisi çok şükür önemli olan oEvet pahalı bence 9.500 e çektirdim
Ben 4 aydır deniyorken çektirdim amh falan da baktırmıştım eşime de baktırdık açıkçası bir sorun yoksa öyle bekleriz demiştik şükür bir sorun çıkmadı ama hala bebiş de olmadıAyyy gerçekten pahalıymış neyse temiz çıkmış seninkisi çok şükür önemli olan o
Amh kaç çıkmıştı bende baktırmıştım ona 3, 4 çıkmıştı ona bile 1000 lira istedilerBen 4 aydır deniyorken çektirdim amh falan da baktırmıştım eşime de baktırdık açıkçası bir sorun yoksa öyle bekleriz demiştik şükür bir sorun çıkmadı ama hala bebiş de olmadı
3.1 benim deAmh kaç çıkmıştı bende baktırmıştım ona 3, 4 çıkmıştı ona bile 1000 lira istediler
3.1 benim deben ona devlette baktırdım
Çok iyiii3.1 benim deben ona devlette baktırdım
Gebelik belirtileride adet belirtileriyle aynı bi test yapın bence :)Kızlar nasılsınız, benim adet belirtilerim başladı sanki, karın bölgesinde gerginlik var, ve aşırı halsizim.
Bat 2-3 gün sonra normalde.
Test yapıp negatif görmekten yoruldum. Bu ay çöp olursa ,diğer ay adet bitimi eşim 10 gün yok, yumurtlama tarihi geçmiş olacak.Gebelik belirtileride adet belirtileriyle aynı bi test yapın bence :)
Test yapıp negatif görmekten yoruldum. Bu ay çöp olursa ,diğer ay adet bitimi eşim 10 gün yok, yumurtlama tarihi geçmiş olacak.
inşallah, isteyen herkese nasip olsunEvet o negatifler gerçekten çok moral bozuyor bakalım bi 2 3 gün daha bekleyin inşallah iki çizgi görmek nasip olur :)
Yumurtlama ile adet arasındaki süreç 14 gün değişmez diye biliyorum ben muhtemelen döngü ona göre değişkenlik gösterirBenim merak ettiğim şu, adet döngüm 21-22 gün. Yumurtlama 12 gün oldu, eğer normal döngüm yine olursa , yumurtlama adet arası 14 gün değil ,10 gün olmuş oluyor. Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?