- 9 Nisan 2025
- 524
- 254
- 18
Ben geçen ay çatlatma iğnesi sonrası iki gün ilişki oldu ve adete kadar olmadı ilk 24-36 saat içinde çatlama olur diye daha fazla ilişkiye gerek duymadım ultrasondada takip etmedim sonuç hamile kalmadım. Belki de benimkide geç çatladı
Evet yapmıştıProgesteron akıntı yapmışmıydı kuzum
Ben şu an bir tedavi istemiyorum aşkım kendim denemek istiyorumAşılama yaptır bu ay git doktoruna büyümüş ve sağlıklı bir yumurta varsa aşılama istiyorum de
Aşılama düşünmedi mi doktorun hiçEvet yapmıştı
Femara bugün bitiyor yarın Pazar , pazartesi ultrasonda bakılacak ne durumdayız diye. İnşallah olur canım benim. Hepimiz güzel haberler verelim bir birimizeİnşallah pozitiftir
Kuzum sabırsızlanıyorsunud diye söyledim ben yoksa sorun yokken zaten hiç uhreşmwya gerek yok vaktinde olacaktırBen şu an bir tedavi istemiyorum aşkım kendim denemek istiyorum
Hayır daha bir sene bile olmadı ki bir sorunumuz yok neden istesin aşkımAşılama düşünmedi mi doktorun hiç
Anladım balım yok o çatlatma iğnesi bile yapmak istemedi ben zorlayınca yaptıKuzum sabırsızlanıyorsunud diye söyledim ben yoksa sorun yokken zaten hiç uhreşmwya gerek yok vaktinde olacaktır
Çok haklısın. Aslında doktor iğneden 3 gün sonra gel tekrar bakalım. Geldiğinde o yumurtayı orada görmemem lazım dedi. Ben zaten çatlamıştır diye gitmedim. Keşke gitseymişimBen çatlama görene kadar hep ultrasona gidiyorum
Bu ay her gün gittim tam gününü yakalamak için
Geçen aylarda birkaç günde bir gidiyordum
Bu ay iğne kullanırsan gidebiliyorsan ultrasona git canım ya da 1 hafta 10 gün ilişkiye devam et
Dediğin gibi belki sonradan çatlamıştır seninki de
Doktorum da sonradan çatlamasını gayet normal gördü hep
Demek ki illa 36 saatte çatlama olmuyor
İnşallah aşkım eğer bir sene daha olmazsa Allah korusun o zaman düşünürüm aşılama falanBebeğim siz sabırsızlanıyorsunus diye dedim yoksa zaten Allah’ın izniyle vaktinde olacak biliyorum şükür sorun yok şükür
Yaptırma hormonlarınız düzenli çalışıyorken devam eden çatlama sorununuz yokken neden bu hormonlu igneler ile sistemi şaşırtacaksınız ki en doğrusunu yapıyor doktorunAnladım balım yok o çatlatma iğnesi bile yapmak istemedi ben zorlayınca yaptı
Birde iğneyi vurulduğum akşam ağzımda acı tat oluştu ve 2 gün gitmedi daha bugün gitti sayılır sende öyle bir şey oldu mu ay bu yumurta çatlayınca akıntı ve kasık ağrısı olur dediler canım ya ben yaşadım onları iğneden 1 gün sonra hemen sende şuan durumlar nedir test yaptın mı . Gidebilirsem gideceğim kontrole
Olur Allah’ın izniyle koş gebesi olacak bunsayfadski herkes göreceksinizİnşallah aşkım eğer bir sene daha olmazsa Allah korusun o zaman düşünürüm aşılama falan
Hepimizin o güzel günlerini görmek istiyorumOlur Allah’ın izniyle koş gebesi olacak bunsayfadski herkes göreceksiniz
Allahım tez zamanda bizede nasip eder inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın demek ki bizimde zamanımız var hayırlısı olsun üzme kendiniNe yazık ki hayıro ay 3 yumurtam oluştu klomen kullanmıştım iğne sonrası progestan kullandım ama tutmadı
İnşallah birtanem vardır bir hayırAllahım tez zamanda bizede nasip eder inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın demek ki bizimde zamanımız var hayırlısı olsun üzme kendini
En doğrusunu demiş ne güzel konuşmuşİnşallah güzelim.
Geçen ay da çatlama iğnesi yapıldı ama ovitrelle değildi. (PREGNYL).
Bu ay doktor tavsiye ederse büyümüş yumurta olursa yine çatlatma iğnesi yapılacak.
Jinekolog ve Endokrinolog ikiside hamile kalmamanın tek sebebi stress dedi. Çünkü tıbben hiç bir sorun yok eşin sağlıklı ikinizde genç neden olmasın? Çok kafaya takıyorsun ilişkiye bile ya tutmazsa ya olmazsa acaba oldumu olmadı mı diyerek giriyorsun. Yumurtlamadan sonra o karar stresle kendini kilitliyorsun ki olacağı varsa da olmuyor olmuşsada tutunamıyor. Test yapma adetin 2-3 gün gecikene kadar yapma. Zaten hamileysen gecikince belli olacak adetten önce öğrenmenin ne gibi üstünlüğü varki dedi
Ve Femara + ovitrelle+ progesteron kullanacaksın zaten her türlü hamilelik belirtileri yaşayacaksın, ilaç etkisi ile hamile gibi hiss edeceksin ama hepsi yalancı belirtiler. Sadece adetin geciktikten itibaren eğer hamile kaldıysan gerçek belirtiler ortaya çıkar. Bu yüzden boşuna belirti izleme, test yapma zaten iğnenin etkisi ile pozitif çıka bilir boşuna üzülüp strese girme. Sadece ve sadece gecikmeyi bekle vücudunu tepkilerini izleme kendini rahat bırak artık, arkana yaslan zamanı bekle kendini her türlü hazırla olmazsa bile diğer ay yeniden yapıcaz hangi aya kısmetse olacak de ve bekle dedi.
Bende öyle yapıyorum şimdi. Hiç test almadım almayı da düşünmüyorum. Adetim gecikince alırım bir tane . Pozitifse kan veririm zaten.
Hayırlısı olsun canım haber ver mutlakaBende acı tat olmadı canım
Beklenen adet tarihim 25 Temmuz
Onu bekliyorum
Henüz test yapmadım, muhtemelen de yapmam çünkü geçen ay regl günümde testte pozitif görüp kanda negatif görmüştüm
Doktorum regl olmazsan 28 Temmuz’da kan ver dedi
O zaman kan veririm regl olmazsam
Çok haklısın. Aslında doktor iğneden 3 gün sonra gel tekrar bakalım. Geldiğinde o yumurtayı orada görmemem lazım dedi. Ben zaten çatlamıştır diye gitmedim. Keşke gitseymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?