Ben çatlama görene kadar hep ultrasona gidiyorum
Bu ay her gün gittim tam gününü yakalamak için
Geçen aylarda birkaç günde bir gidiyordum
Bu ay iğne kullanırsan gidebiliyorsan ultrasona git canım ya da 1 hafta 10 gün ilişkiye devam et
Dediğin gibi belki sonradan çatlamıştır seninki de
Doktorum da sonradan çatlamasını gayet normal gördü hep
Demek ki illa 36 saatte çatlama olmuyor

Bebeğim siz sabırsızlanıyorsunus diye dedim yoksa zaten Allah’ın izniyle vaktinde olacak biliyorum şükür sorun yok şükür

Çok haklısın. Aslında doktor iğneden 3 gün sonra gel tekrar bakalım. Geldiğinde o yumurtayı orada görmemem lazım dedi. Ben zaten çatlamıştır diye gitmedim. Keşke gitseymişim

Bebeğim siz sabırsızlanıyorsunus diye dedim yoksa zaten Allah’ın izniyle vaktinde olacak biliyorum şükür sorun yok şükür
İnşallah aşkım eğer bir sene daha olmazsa Allah korusun o zaman düşünürüm aşılama falan

Anladım balım yok o çatlatma iğnesi bile yapmak istemedi ben zorlayınca yaptı
Yaptırma hormonlarınız düzenli çalışıyorken devam eden çatlama sorununuz yokken neden bu hormonlu igneler ile sistemi şaşırtacaksınız ki en doğrusunu yapıyor doktorun

Bende acı tat olmadı canım
Beklenen adet tarihim 25 Temmuz
Onu bekliyorum
Henüz test yapmadım, muhtemelen de yapmam çünkü geçen ay regl günümde testte pozitif görüp kanda negatif görmüştüm
Doktorum regl olmazsan 28 Temmuz’da kan ver dedi
O zaman kan veririm regl olmazsam

En doğrusunu demiş ne güzel konuşmuş yaz sonuna kadar gebelik olmazsa ben de yeniden femara kullanacağım bu ay güzel haberler verirsin inşallah

Hayırlısı olsun canım haber ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…