- 9 Haziran 2025
- 1.197
- 1.046
- 48
- 27
Ama progesteron yükseldiği için yumurtlamadan sonra olabiliyormuş tek başına gebeliğe yoramıyorum zaten neden içimdeki his kayboldu gibiAy o zaman bence gebesin sen yaaaa
Bu neeEki Görüntüle 3619307 ay ben hala bununla uğraşıyorum koptu ellerim
Adem elmasıBu nee
Canım teşekkür ederim iyi dileklerin içinGünaydın çiçeklerim.
yazmasam da tüm mesajları okuyorum.
D Delaljiyan tam anlamıyla hoş gelmişsin kuzum, çok mutlu oldum senin adına diğer grupta regl olunca üzülüp üyelik iptali yapmıştın seni o kada iyi anlıyordum ki bu sitede bende çok üyelik iptali yapıp yeni döngüde yeni hesap açtım sonunda bir sürü ceza yedim site yasağı verildiinşAllah sağlıcakla kucağına alırsın canım darısı burada heyecanla bekleyen tüm güzel kızlarımızın başına
Ne yapıyorsun onunlaaAdem elması
Gunaydin kizlar herkes iyidir umarimm ben dugun telasi ve esimin yoklugu derken baya kafayi dagittim bu ay ama cok iyi geldisimdi esimi bekliyorum gelsin o da bi doktora gidecek bir de ben tekrar tsh baktiricam 4 cikmisti en son doktorum bi daha baktir ayniysa dusurmek icin biseyler yapalim dedi… suan bat i yaklasan test yapacak olan yok mu ne durumdasiniz?
İnşallah güzel sonuçlarla yeni aya başlarsınızGunaydin kizlar herkes iyidir umarimm ben dugun telasi ve esimin yoklugu derken baya kafayi dagittim bu ay ama cok iyi geldisimdi esimi bekliyorum gelsin o da bi doktora gidecek bir de ben tekrar tsh baktiricam 4 cikmisti en son doktorum bi daha baktir ayniysa dusurmek icin biseyler yapalim dedi… suan bat i yaklasan test yapacak olan yok mu ne durumdasiniz?
Salı günü aşılama işlemim var. Dualarınıza talibim
Kızlar 36 çıktı nasıl yorumlamalıyım haftaya tekrar mı baktırayım ?
Canım toz haline getirmelisin çok kalın Hun’u rendeledikten sonra çek makinede kocan yapsın senin bunu yapmış olman bile mucizeEki Görüntüle 3619307 ay ben hala bununla uğraşıyorum koptu ellerim
Kızlar günaydınEki Görüntüle 3618864 Eki Görüntüle 3618865 ilk 5 dk da silik çıktı yine rüyamda pozitifti ne zaman görmek nasip olur bilmiyorum belirsizlikten sıkıldım gerçekten
Hoşgeldin canım çok sevindim eglenmene döndün mü Almanya’da mısın nasıl geçti düğünGunaydin kizlar herkes iyidir umarimm ben dugun telasi ve esimin yoklugu derken baya kafayi dagittim bu ay ama cok iyi geldisimdi esimi bekliyorum gelsin o da bi doktora gidecek bir de ben tekrar tsh baktiricam 4 cikmisti en son doktorum bi daha baktir ayniysa dusurmek icin biseyler yapalim dedi… suan bat i yaklasan test yapacak olan yok mu ne durumdasiniz?
Bugün böyle şok çok hafif batma oluyor rahmimdeİnşallah güzel sonuçlarla yeni aya başlarsınız. Benim bat 22 Temmuz erken davranıp dün kan verdim hüsrana uğradım kızlar bekle dediler erken diye bakalım bekliyorum bende sonuç ne olacak
Aşkım çekmiyor makinaCanım toz haline getirmelisin çok kalın Hun’u rendeledikten sonra çek makinede kocan yapsın senin bunu yapmış olman bile mucize
Bunu balla karıştırıp karı koca yeniyormuş aşkım deneyeceğimNe yapıyorsun onunlaa
Günaydın kızlar test yaptım tertemız bi negatif geçinmenin birinci günü agrılarım hala devam ediyor öğleden sonra tomografi çekilcem dün Akşam silik çizgi çıkmıştı şuan negatif aklım almıyor artık
Bende denerim belkiBunu balla karıştırıp karı koca yeniyormuş aşkım deneyeceğim
Hadi hayırlara vesile olsun inşallahhBugün böyle şok çok hafif batma oluyor rahmimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?