Hayırlısı olsun canım haber ver mutlaka
Kızlar benimde bu ay adetim gecikti doktora gittim basit bı kist oluştuğunu bundan gecikmem olduğunu söyledi tarlusal verdi ilacı bitireli 3.gunum bugün dün karın ağrıları ile beraber az kanama geldi ama sökülmedi sanırım bu kist bende 2 3 aydır var reglim düzensizdi ve ara lekelenmem oluyordu sizce bu kist adetle atılır mı doktorum o şekilde atılacağını söyledi kanamam ne zaman sökülür bilmiyorum ağrılarım var bir sonraki ay hamile kalabilir miyim ocakta boş gebelikten düşük yaptım ondan beridir korunmuyorum bu 6.ayim olmadı ve folikül kist sanırım bendeki böyle birşey çıktı reglim soukülsün ve bitsin diye bekliyorum 40.gunde az da olsa kanama yaşadım regl başlangıcı sayıyorum o yüzden sizce bu kistten dolayı hamile kalamamış olabilir miyim çünkü yumurta çatlamadığında olusuyormus bu kist sanırım tarlusal için de iyi diyenler var kisti atıp sonraki ay hamile kalanlar felan var umarım bende öyle olurum

Adetle atılır merak etme doktorun doğru söylemiş

Günaydın herkese kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
Civcivimmm kuzum nasılsın bugün yeni belirti vs var mı nasıl hissediyorsun
Günaydınn yeni uyandım vantilatör açık uyumuşuz karın ağrısıyla uyandım midem bulanıyor yani üşüttüm gece kahvaltıda yapmadım henüz oyüzden belirtilerimi bilmiyorum şuan. Sanki adet olacakmışım gibi ama sivilcelenmem göğüs hassasiyetim artmadı hala. Ya adetim gecikecek ya hamileyim ondan

Göüs hassasiyeti her gebelikte olmuyor ama dolgunluk hissi genelde oluyor birde akıntı ne durumda kaçgündür devam ediyor ?

Çarpılmışsın sen fenadır vantilatör çarpması

selam kızlar 10 temmuzda yumurtam 22mm idi doktorum bugün yarın çatlar dedi o günden beri kremsi beyaz akıntım var 2 gündür olmuyordu şimdi tekrar olmaya başladı kendimi çok halsiz hissediyorum ve sabahları uyanamıyorum biliyorum çok erken ama işte tatile gideceğim için de varsa erkenden öğrenmek istiyorum sabır edemiyorum yani bunaldım artık

Selam canım seni anlıyorum ama malesef beklemekten başka bir alternatif yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…