- 25 Kasım 2024
- 634
- 106
- 18
- 20
Kızlar benimde bu ay adetim gecikti doktora gittim basit bı kist oluştuğunu bundan gecikmem olduğunu söyledi tarlusal verdi ilacı bitireli 3.gunum bugün dün karın ağrıları ile beraber az kanama geldi ama sökülmedi sanırım bu kist bende 2 3 aydır var reglim düzensizdi ve ara lekelenmem oluyordu sizce bu kist adetle atılır mı doktorum o şekilde atılacağını söyledi kanamam ne zaman sökülür bilmiyorum ağrılarım var bir sonraki ay hamile kalabilir miyim ocakta boş gebelikten düşük yaptım ondan beridir korunmuyorum bu 6.ayim olmadı ve folikül kist sanırım bendeki böyle birşey çıktı reglim soukülsün ve bitsin diye bekliyorum 40.gunde az da olsa kanama yaşadım regl başlangıcı sayıyorum o yüzden sizce bu kistten dolayı hamile kalamamış olabilir miyim çünkü yumurta çatlamadığında olusuyormus bu kist sanırım tarlusal için de iyi diyenler var kisti atıp sonraki ay hamile kalanlar felan var umarım bende öyle olurumHayırlısı olsun canım haber ver mutlaka
Adetle atılır merak etme doktorun doğru söylemişKızlar benimde bu ay adetim gecikti doktora gittim basit bı kist oluştuğunu bundan gecikmem olduğunu söyledi tarlusal verdi ilacı bitireli 3.gunum bugün dün karın ağrıları ile beraber az kanama geldi ama sökülmedi sanırım bu kist bende 2 3 aydır var reglim düzensizdi ve ara lekelenmem oluyordu sizce bu kist adetle atılır mı doktorum o şekilde atılacağını söyledi kanamam ne zaman sökülür bilmiyorum ağrılarım var bir sonraki ay hamile kalabilir miyim ocakta boş gebelikten düşük yaptım ondan beridir korunmuyorum bu 6.ayim olmadı ve folikül kist sanırım bendeki böyle birşey çıktı reglim soukülsün ve bitsin diye bekliyorum 40.gunde az da olsa kanama yaşadım regl başlangıcı sayıyorum o yüzden sizce bu kistten dolayı hamile kalamamış olabilir miyim çünkü yumurta çatlamadığında olusuyormus bu kist sanırım tarlusal için de iyi diyenler var kisti atıp sonraki ay hamile kalanlar felan var umarım bende öyle olurum
Teşekkür ederim canımAdetle atılır merak etme doktorun doğru söylemiş
İnşallah bir birimize güzel haber vermek nasip olur canım benimEn doğrusunu demiş ne güzel konuşmuşyaz sonuna kadar gebelik olmazsa ben de yeniden femara kullanacağım bu ay güzel haberler verirsin inşallah
Günaydınn yeni uyandım vantilatör açık uyumuşuz karın ağrısıyla uyandım midem bulanıyor yani üşüttüm gece kahvaltıda yapmadım henüz oyüzden belirtilerimi bilmiyorum şuan. Sanki adet olacakmışım gibi ama sivilcelenmem göğüs hassasiyetim artmadı hala. Ya adetim gecikecek ya hamileyim ondanGünaydın herkese kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
Civcivimmm kuzum nasılsın bugün yeni belirti vs var mı nasıl hissediyorsun
Göüs hassasiyeti her gebelikte olmuyor ama dolgunluk hissi genelde oluyor birde akıntı ne durumda kaçgündür devam ediyor ?Günaydınn yeni uyandım vantilatör açık uyumuşuz karın ağrısıyla uyandım midem bulanıyor yani üşüttüm gece kahvaltıda yapmadım henüz oyüzden belirtilerimi bilmiyorum şuan. Sanki adet olacakmışım gibi ama sivilcelenmem göğüs hassasiyetim artmadı hala. Ya adetim gecikecek ya hamileyim ondan
Çarpılmışsın sen fenadır vantilatör çarpmasıGünaydınn yeni uyandım vantilatör açık uyumuşuz karın ağrısıyla uyandım midem bulanıyor yani üşüttüm gece kahvaltıda yapmadım henüz oyüzden belirtilerimi bilmiyorum şuan. Sanki adet olacakmışım gibi ama sivilcelenmem göğüs hassasiyetim artmadı hala. Ya adetim gecikecek ya hamileyim ondan
Akıntım 1 haftadır var aralıklı dünde vardı bugün henüz görmedim canım. Sende durumlar nasılGöüs hassasiyeti her gebelikte olmuyor ama dolgunluk hissi genelde oluyor birde akıntı ne durumda kaçgündür devam ediyor ?
Benim hiçbir belirtim yok kuzum valla progesterone kullanıyorsan akıntı ondandır bu aradaAkıntım 1 haftadır var aralıklı dünde vardı bugün henüz görmedim canım. Sende durumlar nasıl
Yok canım bir ilaç kullanmıyorum ben sadece vitaminler alıyorumBenim hiçbir belirtim yok kuzum valla progesterone kullanıyorsan akıntı ondandır bu arada
Ay o zaman bence gebesin sen yaaaaYok canım bir ilaç kullanmıyorum ben sadece vitaminler alıyorum
Selam canım seni anlıyorum ama malesef beklemekten başka bir alternatif yokselam kızlar 10 temmuzda yumurtam 22mm idi doktorum bugün yarın çatlar dedi o günden beri kremsi beyaz akıntım var 2 gündür olmuyordu şimdi tekrar olmaya başladı kendimi çok halsiz hissediyorum ve sabahları uyanamıyorum biliyorum çok erken ama iştetatile gideceğim için de varsa erkenden öğrenmek istiyorum sabır edemiyorum yani bunaldım artık
Evet yarın 10. Gün oluyor tahmini sabah test yapmak istiyorum en azından belki varsa çıkarSelam canım seni anlıyorum ama malesef beklemekten başka bir alternatif yok
Ben de sabredemezdimEvet yarın 10. Gün oluyor tahmini sabah test yapmak istiyorum en azından belki varsa çıkar
Nolcak bizim bu halimiz ilk bebek istediğim zaman her güne bir test yapıyordumBen de sabredemezdim
Sanmam ama siz bilirsinizEvet yarın 10. Gün oluyor tahmini sabah test yapmak istiyorum en azından belki varsa çıkar
Ben daha yeni sipariş verdim ayın 12sindw yaparımNolcak bizim bu halimiz ilk bebek istediğim zaman her güne bir test yapıyordumşimdi uzun zamandır yapmıyordum ama hsg de çekildiğim için bu ay baya ümit ettim
Sanmam ama siz bilirsiniz
İnşallah gönlümüzden geçenler olurBen daha yeni sipariş verdim ayın 12sindw yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?