Hadi inşallah ikinizden de şöyle güzel haberler alalım bu ay şenlensin az şuralarMaşallah kuzucum üst üste olur dedim şimdi adete 5 gün varken hamilelikte koyulaştıpını düşünüyorum ve istiyorumBen de aynıyım dpo 9 Awox yaptım belli belirsiz bir şeyler görünüyor negatif henüz bakalım takip ediyoruz canım
İnşAllah güzel bir şeyin habercisidir kızlarr yarın da yapalım bakalım nasıl çıkacakOo bayadır gitmiyorsun idrara yine iyi bana koyu geldi bu testi kullanmadım ama
Ahahhahaha o iş bendeesabah bi lh patlat o halde ikinci idrarla falan
İnşAllah güzel bir şeyin habercisidir kızlarr yarın da yapalım bakalım nasıl çıkacak
Anaa neden kiii ahhahahahaKızlar kızıyor ovi yapınca
Ovi testi ile gebelik takip edilmediği içinAnaa neden kiii ahhahahaha
Of of gerçekten erkenden öğrenmek iyi değil ya çok geçmiş olsunMaalesef ki kimyasal gebelik geçirdim
Aaaa kızmasınlar yaa vakit geçiriyoruz işteeOvi testi ile gebelik takip edilmediği içinben genelde yeni bi yumurtlama yakalarsam diye ediyorum gerçi sürekli beraberlik oluyor neden ediyprum bende bilmiyorum da
Regl gelirse alırsın gelmezse şimdiden almaAaaa kızmasınlar yaa vakit geçiriyoruz işteeBen de kendimi merak ediyorum yani önümüzdeki ay regl sonrası bakarım artık ama ovu ile gebelik öğrenenler var muhabbetinden dolayı bu süreçte beklerken iyi geldi bana üzülüp durmaktansa aktivite oluyor güzel oluyo ahhahahahha
AminnRegl gelirse alırsın gelmezse şimdiden almayani ben test yapmayınca acaba bugün müydü şöyle miydi diye paniklediğim için yapıyorum .. inşallah hiç almana gerek kalmaz
Aynı durumdayız tamamenbenim de 3 iliski oldu baskasinin evindeydik zordu zatenbekleyelim bakalim gelecek olan kirmiziyi tutamayiz nasilsa
Yarın Kocaeli’ne geliyorum. Ailem orada yaşıyorKocaeli canımm uzağız
Hadi güzel haberlerle inşallahAminninşAllah daha hiç böyle şeylerle uğraşmayız yarın da yapayım bakalım artmış mı azalıyor mu anlayayım. Umarım yumurtlamam 17 sinde olmuştur
kaçıncı gününüzdü acaba tebrik ederimKızlar benim laboquick test geldi. Dayanamadım 1 buçuk saatlik idrarla yaptım. Baya da su içmiştim ama tutamıyorum zaten çok çabuk geliyor. Her neyse. Sonuca gelelimo da silik çizgi çıktı yarın sabah daha güzel bir çizgi alırım inş. Buraya atsam görür müsünüz bilmiyorum çizgi çok silik ve kalite bozuluyor :)
Evet benimki de aynısını söyledi neredeyse 2 sene sonra olmuştu çok mutlu olmuştuk ama kısmet değilmişOf of gerçekten erkenden öğrenmek iyi değil ya çok geçmiş olsunben kimyasal geçirdiğimde de doktor her kadın her ay kimyasal gebelik yaşıyor olabilir ama haberim olmuyor gecikmeden önce test yapmayalım demişti
Maalesef ki kimyasal gebelik geçirdim
Amin inşallah hepimizin gönlünden geçen olsunGecmis olsun bu kotu bisey degil sonraki aylarda yine olur bu sefer saglikli gelisir uzulmeyin
Evet görünüyor gayet güzel bi şekildeTeşekkür ederim. Bugün dpo 10. Belirtiler benim normalde göğüs ağrım hassasiyetim olmaz reglken bile ama 5 gün önce başladı ve artarak devam ediyor. Sarı beyaz kremsi kokusuz akıntı oluyodu. Ama ara ara sürekli değil. Onun dışında kasık ağrısı oluyo bazen 2 dk sürüp geçiyor. Şişkinlik ve gaz vardı. Geçen ay kimyasal yaşamıştım aynı belirtiler bunlar. Tek farkı geçen ay vajinamda iğne batar gibi Bi his vardı bu ay yok.
Bu da fotoğraf. İnş kalite düşmemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?