Hadi inşallah ikinizden de şöyle güzel haberler alalım bu ay şenlensin az şuralar

Maalesef ki kimyasal gebelik geçirdim
Of of gerçekten erkenden öğrenmek iyi değil ya çok geçmiş olsun ben kimyasal geçirdiğimde de doktor her kadın her ay kimyasal gebelik yaşıyor olabilir ama haberim olmuyor gecikmeden önce test yapmayalım demişti

Ovi testi ile gebelik takip edilmediği için ben genelde yeni bi yumurtlama yakalarsam diye ediyorum gerçi sürekli beraberlik oluyor neden ediyprum bende bilmiyorum da
Aaaa kızmasınlar yaa vakit geçiriyoruz iştee Ben de kendimi merak ediyorum yani önümüzdeki ay regl sonrası bakarım artık ama ovu ile gebelik öğrenenler var muhabbetinden dolayı bu süreçte beklerken iyi geldi bana üzülüp durmaktansa aktivite oluyor güzel oluyo ahhahahahha

Regl gelirse alırsın gelmezse şimdiden alma yani ben test yapmayınca acaba bugün müydü şöyle miydi diye paniklediğim için yapıyorum .. inşallah hiç almana gerek kalmaz

Regl gelirse alırsın gelmezse şimdiden alma yani ben test yapmayınca acaba bugün müydü şöyle miydi diye paniklediğim için yapıyorum .. inşallah hiç almana gerek kalmaz
Aminn inşAllah daha hiç böyle şeylerle uğraşmayız yarın da yapayım bakalım artmış mı azalıyor mu anlayayım. Umarım yumurtlamam 17 sinde olmuştur

Kızlar benim laboquick test geldi. Dayanamadım 1 buçuk saatlik idrarla yaptım. Baya da su içmiştim ama tutamıyorum zaten çok çabuk geliyor. Her neyse. Sonuca gelelim o da silik çizgi çıktı yarın sabah daha güzel bir çizgi alırım inş. Buraya atsam görür müsünüz bilmiyorum çizgi çok silik ve kalite bozuluyor :)

Aminn inşAllah daha hiç böyle şeylerle uğraşmayız yarın da yapayım bakalım artmış mı azalıyor mu anlayayım. Umarım yumurtlamam 17 sinde olmuştur
Hadi güzel haberlerle inşallah
kaçıncı gününüzdü acaba tebrik ederim belirti var mıydı

Teşekkür ederim. Bugün dpo 10. Belirtiler benim normalde göğüs ağrım hassasiyetim olmaz reglken bile ama 5 gün önce başladı ve artarak devam ediyor. Sarı beyaz kremsi kokusuz akıntı oluyodu. Ama ara ara sürekli değil. Onun dışında kasık ağrısı oluyo bazen 2 dk sürüp geçiyor. Şişkinlik ve gaz vardı. Geçen ay kimyasal yaşamıştım aynı belirtiler bunlar. Tek farkı geçen ay vajinamda iğne batar gibi Bi his vardı bu ay yok.
Bu da fotoğraf. İnş kalite düşmemiştir.

Eklentiler

• 20250826_173123.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 29
Evet benimki de aynısını söyledi neredeyse 2 sene sonra olmuştu çok mutlu olmuştuk ama kısmet değilmiş

Evet görünüyor gayet güzel bi şekilde sağlıkla kolaylıkla kucağınıza da alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…