Bu süreci bir şekilde mecbur atlatacağız ne zaman olacak bilmiyoruz ömür böyle geçmez valla bebek kucaklarken gözlerim doluyor

Benim yaşadığım yer çok küçük sosyalleşme imkanı bile yok arkadaşlar var birinin bebeği var biri de bebek yapıyor bugün yarın hamileyim der zaten konu hep bu olunca oraya da gidesim gelmiyor benim

Benim yaşadığım yer çok küçük sosyalleşme imkanı bile yok arkadaşlar var birinin bebeği var biri de bebek yapıyor bugün yarın hamileyim der zaten konu hep bu olunca oraya da gidesim gelmiyor benim
Benimde öyle aynı şekilde oturup çay içecek yer bile yok adam akıllı.
Şimdi bebek konusunu bir kenara bırakmak lazım sanırım önce kendimizi iyileştirmemiz lazım. Sağlıklı anne olmak şart

Benimde öyle aynı şekilde oturup çay içecek yer bile yok adam akıllı.
Şimdi bebek konusunu bir kenara bırakmak lazım sanırım önce kendimizi iyileştirmemiz lazım. Sağlıklı anne olmak şart
Çok zor bunu unutmak ya

Çok zor bunu unutmak ya
Unutmak demeyelim de bir kenara koymak diyelim. Yani günlük yaşamımızı etkiledikçe depresyona giriyoruz sanırım ben dün çok düşündüm içimi boşalttım. Bu şekilde kendimize çok zarar veriyoruz. Sabırsızlanıyoruz. Hepimiz istiyoruz ama şuan kendimize de ihtiyacımız var gibi.

Kesinlikle katılıyorum özellikle temiz havada yürümek gerekli depresyona girmemek adına pikoşoglarında ilk ve altın tavsiyesi yürüyüş yapmak ben yüzmeyi suyu seviyorum sup yapmaya karar verdim çünkü gezerken ve eglenirken düşünmediğimi fark ettim

Benim imkanım olsa bende yapardım valla burda ama iç anadolunın tam göbeğindeyim haftaya gidiyoruz çok şükür önce memleket sonra tatil 3 hafta kadar kafam dağılacak gelince de havuza yazılcam kapalı küçük ama günlük kafa dağıtmama yardımcı olur diye düşünüyorum

Kızlar en çok neyden mutlu oluyorsunuz? Ben bi ara temizlik yapardım bi ara tatlı kurabiye uğraşırdım o dönem gebe kalmıştım kafamı sürekli tariflere verip onları deniyordum cilt bakımı olur. Arkadaşlarınız varsa onlarla sık görüşmek olur. Eşinizle eğlenmekse eğlenmek. İmkan varsa yüzmek hem vücuda da iyi geliyor. Kitap okumak film izlemek. Aklıma gelen bunlar şuan

Büyük küçük hiç fark etmez aşkım maksat kafa dağılsın

Merhabalar canım Bence pik, benim de böyle olup ertesi güne çatladı. Ben pikten önceki günü değerlendiremedim diye üzüldüm, sen hiçbir ihtimali boş bırakma, bugün pike bir gün daha bile olsa kıymetli bir gün sonuçta bebiş için öyle düşünelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…