Bu süreci bir şekilde mecbur atlatacağız ne zaman olacak bilmiyoruz ömür böyle geçmezGerçekten eşimle bile konuşasım yok. Gece uyandım salona gittim yattım. Ondan bile soğudum. Bebek çocuk görünce midem bulanıyor artık. Psikolojik destek düşündüm ama onu bile istemiyorum. Tahammül edemiyorum insanlara herkesten tiksiniyorum artık. Birlikte olmak bile istemiyorum napıcam
Benim yaşadığım yer çok küçük sosyalleşme imkanı bile yok arkadaşlar var birinin bebeği var biri de bebek yapıyor bugün yarın hamileyim der zaten konu hep bu olunca oraya da gidesim gelmiyor benimÖncelikle destek almayı kabul etmek lazım sanırım. Farklı aktiviteler bulmak lazım kafa dağıtmak için diye düşünüyorum. Film vs sarmıyor pek. Netten tuval boya falan aldım boya yapmaya başladım. İmkan varsa sosyalleşmek gerekiyor zorlada olsa. gerçi ben görüşünce bile kendimi ait hissetmiyorum o ortamlara.. Ben çalışmıyorum gurbetteyim imkanlar kısıtlı arkadaşım da yok evde oturmaktan oluyor diye düşünüyorum. Durduk yere eşime bile bulaşıyorum
Sosyalleşmek şart sanırım evet sevmiyorsun şuan ama kafanı dağıtman lazım depresyon boyutuna gelmeden.
Bu hayatta neyi yapmaktan zevk alırsın onları düşün? Ve bir adım atalım hep beraber
Benimde öyle aynı şekilde oturup çay içecek yer bile yok adam akıllı.Benim yaşadığım yer çok küçük sosyalleşme imkanı bile yok arkadaşlar var birinin bebeği var biri de bebek yapıyor bugün yarın hamileyim der zaten konu hep bu olunca oraya da gidesim gelmiyor benim
Evet balım evin içi berbat ben akşamları yapıyorum vallaKızlar aşırı halsizim sizde de öyle mi havalar sıcak ya ülke genelinde iş yapıcam yapamıyorum yani geri yatırıyorum
Çok zor bunu unutmak yaBenimde öyle aynı şekilde oturup çay içecek yer bile yok adam akıllı.
Şimdi bebek konusunu bir kenara bırakmak lazım sanırım önce kendimizi iyileştirmemiz lazım. Sağlıklı anne olmak şart
Akşam bile yapamıyorum her yerim yanıyor yetoEvet balım evin içi berbat ben akşamları yapıyorum valla
Unutmak demeyelim de bir kenara koymak diyelim. Yani günlük yaşamımızı etkiledikçe depresyona giriyoruz sanırım ben dün çok düşündüm içimi boşalttım. Bu şekilde kendimize çok zarar veriyoruz. Sabırsızlanıyoruz. Hepimiz istiyoruz ama şuan kendimize de ihtiyacımız var gibi.Çok zor bunu unutmak ya
Canımın içi yap nasıl istiyorsanYapabildiğim kadarını yapacağım o kadar imkan yok elimde şu an adetim bitti başlayıp yapayım olur inşallah
Kız anam klima yok muAkşam bile yapamıyorum her yerim yanıyor yeto
Kesinlikle katılıyorum özellikle temiz havada yürümek gerekli depresyona girmemek adına pikoşoglarında ilk ve altın tavsiyesi yürüyüş yapmak ben yüzmeyi suyu seviyorum sup yapmaya karar verdim çünkü gezerken ve eglenirken düşünmediğimi fark ettimUnutmak demeyelim de bir kenara koymak diyelim. Yani günlük yaşamımızı etkiledikçe depresyona giriyoruz sanırım ben dün çok düşündüm içimi boşalttım. Bu şekilde kendimize çok zarar veriyoruz. Sabırsızlanıyoruz. Hepimiz istiyoruz ama şuan kendimize de ihtiyacımız var gibi.
Benim imkanım olsa bende yapardım valla burda ama iç anadolunın tam göbeğindeyimKesinlikle katılıyorum özellikle temiz havada yürümek gerekli depresyona girmemek adına pikoşoglarında ilk ve altın tavsiyesi yürüyüş yapmak ben yüzmeyi suyu seviyorum sup yapmaya karar verdim çünkü gezerken ve eglenirken düşünmediğimi fark ettim
Ev kira vantilatör varKız anam klima yok mu
Gece verdim ya biraz daha yüksek bekliyordum tedirgin oldum teşekkür ederimGayet normal 17sinde 400 olsa 18nde 649 çıkmış. Yeterli
Büyük küçük hiç fark etmez aşkım maksat kafa dağılsınBenim imkanım olsa bende yapardım valla burda ama iç anadolunın tam göbeğindeyimhaftaya gidiyoruz çok şükür önce memleket sonra tatil 3 hafta kadar kafam dağılacak gelince de havuza yazılcam kapalı küçük ama günlük kafa dağıtmama yardımcı olur diye düşünüyorum
Kuzum portatif klimalar var bi bak istersen taşındığın her here götürebilirsin bizde kiracıyız ondan var bende buradaki evlerde zaten asla klima yok nasıl dayanıyorlar bir fikrimde yokEv kira vantilatör var
Merhabalar canımSelam kızlar
Az önce ovü testi yaptım sizce pik mi? Sanki akşama kadar tam pik olur gibi geliyor
C Clasroomteacher canım dün akşam yapamadım sabah ilk idrardan sonra yaptım pik değildi öğleden sonra bir daha yapayım dedi böyle çıktı
Bence değerlendirmelisinnSelam kızlar
Az önce ovü testi yaptım sizce pik mi? Sanki akşama kadar tam pik olur gibi geliyor
C Clasroomteacher canım dün akşam yapamadım sabah ilk idrardan sonra yaptım pik değildi öğleden sonra bir daha yapayım dedi böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?