Aşkım reglim düzenli ama şaşmaz bir gün oynar en fazla. Yumurtlama da 10 11 12 olur en geç bakacağım bir kaç gün daha bakalım
Bak regl düzenliyken de her zaman aynı zamanda olmayabiliyor bazı aylar zaten yumurtlama hiç olmayanda biliyor kuzum

Zaten pik günü yeterli sperm sorunu yoksa çarlamada gerek bile olmuyor da işte biz öncesi sonrası o an derken çabalıyoruz napalım
İnanır mısın canım aklım hala eşimin test verdiği gün değerlendirmedik acaba akşamına mı daha koyuydu diye. Ama geçti artık sadece beklemesi kaldı.

10. Gün
10 11 gibi yumurtlama olurdu döngüm 25 26 gün iki güne pik olur Heralde ya
Hormonlar bu sıcak havalardan kesin etkileniyordur ya. Benim bugün çatlama günümdü normalde ama daha yeni pik oldu. 1-2 günden bir şey olmaz. Sağlıklı olsun sağlıklı bir spermle karşılaşsın yeter

Hormonlar bu sıcak havalardan kesin etkileniyordur ya. Benim bugün çatlama günümdü normalde ama daha yeni pik oldu. 1-2 günden bir şey olmaz. Sağlıklı olsun sağlıklı bir spermle karşılaşsın yeter
Eşimin nöbetleri var ondan bu korkum

Merhabalar canlar
Size danışacaklarım var ne derseniz nasıl yorumlarda bulunursanız heybeme koyup devam edeceğim, burada yazılanlar benim için çok yol gösterici oldu iyi ki varsınız.

14 temmuzda betahcg 0,5 çıktı (bata 5 gün vardı)
18 temmuzda 0,8 çıktı.(Bata 1 gün kala)
(normalde hep sıfır çıkar, bir ara 0.2 görmüştüm.)
2 temmuzda 19mm di yumurta 3 gün falan değerlendirdik sonra akıntı oldu kremsi beyaz losyon gibi 9 10 11 tarihlerinde. Bir ara sol kasıkta ağrı oldu bir kaç gün önce, hafif çimdiklenme gibi oldu galiba 16 temmuzdu.
Şimdi sorularım şunlar, cevaplarsanız sevinirim.
Olsa daha yüksek çıkardı değil mi?
Yükselme ihtimali sizce nedir?
Bu kimyasal sayılıyor mu?
Hiçbir şey yoksa betahcg neden yükselir?

Dönüş bekliyorum sizlerden

Benimde adetten 5 önce kan verdim 0,22 geldi erken dediler 9 Temmuz yumurtlamaya göre 23 Temmuz bat oluyor ümit var dedi ama seninkinde adetine 1 gün kala vermişsin en olabilecek şey geç döllenme olmuş ise bir kaç güne artabilir zamanında olduysa gebelik yok sayılır sanırım Geçen ay adetten önce vermiştim yine ozaman 0.72 görmüştüm neden olduğunu bende bilmiyorum

Öyle yapmaya çalışıcam kuzum bir ay sonra tatile gidicez. Yıl sonuna kadar da salıcam artık. Olmazsa aralıkta tüp bebeğe başlıcam

Kan verdiğiniz yerin referans aralığı olur.Kimyasal sayılması için değerin 5 veya 10 üzerinde olması gerekir. Örnek veriyorum kan verirsiniz 20 çıkar ardından regl gelirse kimyasal sayılır. Sizin değerleriniz malesef ki negatif. 0,8 veya 3.75 olmasının bi anlamı yok. Regl de olmadınız anladığım kadarıyla. Gecikirse kan verebilirsiniz tekrar ancak geç döllenme olmuşsa yükselir. 5 veya 10 üzeri (hastane kendi değerini gösterir) olursa gebelik var demektir.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Umut hep var ama gerçekler de bir o kadar acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…