Kesinlikle benim için bu pasta yapmakKızlar en çok neyden mutlu oluyorsunuz? Ben bi ara temizlik yapardım bi ara tatlı kurabiye uğraşırdım o dönem gebe kalmıştım kafamı sürekli tariflere verip onları deniyordumcilt bakımı olur. Arkadaşlarınız varsa onlarla sık görüşmek olur. Eşinizle eğlenmekse eğlenmek. İmkan varsa yüzmek hem vücuda da iyi geliyor. Kitap okumak film izlemek. Aklıma gelen bunlar şuan
Sizi çok iyi anlıyorum şuan tükenmişlik yaşıyorsunuz. Bence bir kaç ay gündeminizi değiştirin, tatil yapın, yazı rahat geçireyim deyin. Bu sürede korunmayın, akışına bırakın. Biliyorum bunların söylenmesi çok kolay ama hepsi geçiyor. Stres bizim düşündüğümüzden çok çok daha fazla etkiliyor bunu bilin. Umarım en yakın zamanda bu hislerden kurtulursunuzKızlar bende aşırı derecede hissizlik oluştu. Libidom da düştü. Çok afedersiniz birliktelik yaşamak bile istemiyorum. Çocuktan da soğudum. Psikolojim alt üst oldu. Normal mi anlamıyorum artık. İnsan bile görmek istemiyorum. Herkesten tiksinti geliyor. Geçici mi bu dönemsel mi? Hayattan keyif alamıyorum artık. Annelik falan umrumda değil.
Çok doğru söylüyorsun ben de kurs düşünüyorum bakalım araştıracağım var mı diyeUnutmak demeyelim de bir kenara koymak diyelim. Yani günlük yaşamımızı etkiledikçe depresyona giriyoruz sanırım ben dün çok düşündüm içimi boşalttım. Bu şekilde kendimize çok zarar veriyoruz. Sabırsızlanıyoruz. Hepimiz istiyoruz ama şuan kendimize de ihtiyacımız var gibi.
Ben de temizlik yapınca kafamı dağıtıyorum. Şuan tatildeyim keyfime bakıyorum. Bu yaz olmasada rahat geçer deyip stres yapmıyorumKızlar en çok neyden mutlu oluyorsunuz? Ben bi ara temizlik yapardım bi ara tatlı kurabiye uğraşırdım o dönem gebe kalmıştım kafamı sürekli tariflere verip onları deniyordumcilt bakımı olur. Arkadaşlarınız varsa onlarla sık görüşmek olur. Eşinizle eğlenmekse eğlenmek. İmkan varsa yüzmek hem vücuda da iyi geliyor. Kitap okumak film izlemek. Aklıma gelen bunlar şuan
Dün değerlendirmiştim. Mecbur bugünde artık.Bence değerlendirmelisinn
Kuzum ovülasyon başlamış üç gün aralıksız ilişki yaşa hadi Allah yardımcınız olsunSelam kızlar
Az önce ovü testi yaptım sizce pik mi? Sanki akşama kadar tam pik olur gibi geliyor
C Clasroomteacher canım dün akşam yapamadım sabah ilk idrardan sonra yaptım pik değildi öğleden sonra bir daha yapayım dedi böyle çıktı
Yaa inşallah canımMerhabalar canımBence pik, benim de böyle olup ertesi güne çatladı. Ben pikten önceki günü değerlendiremedim diye üzüldüm, sen hiçbir ihtimali boş bırakma, bugün pike bir gün daha bile olsa kıymetli bir gün sonuçta bebiş için öyle düşünelim.
Ahahha sabahlar olmasınKuzum ovülasyon başlamış üç gün aralıksız ilişki yaşa hadi Allah yardımcınız olsun
Pasta konusunda tarif dene sürekli öyle de çok kafası dağılıyor insanınÇok doğru söylüyorsun ben de kurs düşünüyorum bakalım araştıracağım var mı diye
Kaçıncı günün kuzum? Benimde hep silik gidiyordu hatta bu sabah bile silikti şimdi pike yaklaştıBende hala başlamadı ya.
10. GünKaçıncı günün kuzum? Benimde hep silik gidiyordu hatta bu sabah bile silikti şimdi pike yaklaştı
Aşkım belli olmaz birden koyulaşabilşyor biliyorsun birde bu elindeki test zaten kopkoyu görene ne mutluBende hala başlamadı ya.
Sadece çatlama günü değerlendirip hamile kalanlar bile var. Biz tedbirimizi alalım tevekkül Allahtan.Yaa inşallah canımpik gününü değerlendirmek en önemlisi her an çatlayabilir diye gece de yaparım tekrar. Evet haklısın her ihtimali değerlendirmek lazım
Kız ben haziranda 14 ü pik oldu temmuz 7 de o degişebiliyor10. Gün
10 11 gibi yumurtlama olurdu döngüm 25 26 güniki güne pik olur Heralde ya
Devam edelim bakalım görecek miyiz ben yinede başladım değerlendirmeyeAşkım belli olmaz birden koyulaşabilşyor biliyorsun birde bu elindeki test zaten kopkoyu görene ne mutlu
Bat ne zaman görünüyor acaba? Bu ay ne kadar yakın gidecek böyle.10. Gün
10 11 gibi yumurtlama olurdu döngüm 25 26 güniki güne pik olur Heralde ya
Aşkım reglim düzenli ama şaşmaz bir gün oynar en fazla. Yumurtlama da 10 11 12 olur en geç bakacağım bir kaç gün daha bakalımKız ben haziranda 14 ü pik oldu temmuz 7 de o degişebiliyor
Zaten pik günü yeterli sperm sorunu yoksa çarlamada gerek bile olmuyor da işte biz öncesi sonrası o an derken çabalıyoruz napalımSadece çatlama günü değerlendirip hamile kalanlar bile var. Biz tedbirimizi alalım tevekkül Allahtan.
Tahminim 5 Ağustos ama geç çatlama olursa ileri atarBat ne zaman görünüyor acaba? Bu ay ne kadar yakın gidecek böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?