Teşekkür ederim balım bu ay neler yapacaksın kür falan var mı
Aşkım aslında benim bir kaç güne pik olur diye düşünüyorum
Ama diğer ay içinde Ankara’da oluruz. Regl başlarsa Keten tohumu yağı aldım rezene aldım onlara başlayacağım. Eşim bitane karışım almış içinde aslan pençesi ebe gömeci vs var ona başlarım. Devit 3 folik asit devam ederim. Bal çörek otunu bırakırım sanırım eşimin aldığında da bal vs var şuanlık bunlar diye düşünüyorum bu ay hiçbirini adam akıllı kullanamadım sadece reglden sonra bir kaç gün avakodo ve folik devam ettim sen ?

Maşallah ya hepsini dene faydası olur inşallah ben çörek otu bal yapıyorum bu adem elmasını kullanacağım inositol d vitamini folik asit

Kızlar avakadonun tam olarak ne faydası var her gün tüketmemiz lazımmı

Maşallah ya hepsini dene faydası olur inşallah ben çörek otu bal yapıyorum bu adem elmasını kullanacağım inositol d vitamini folik asit
Yani umarım deneyebilirim memlekette olacağım için bi annemde bi kayınvalidemde oluyorum ortalık karışıyor hatta inşallah gerek kalmaz kullanmama bu ay bişey kullanamadım adam akıllı bal çörek otunu da 3 gün kullanıp bıraktım midem almadı hiç

Sorma ben de Konya’da yiyemedim ne çok gidiyonuz kız memlekete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…