Kalbinizden geçen olsun inşallahÇok teşekkür ederim yorumlarınız için
Umut hep var ama gerçekler de bir o kadar acı
Evet yaptım ama hala silikSelam canım
Bugün tekrar test yaptın mı
2. De gördüm gibi ama netleşmesi lazımdı şimdiye sankiEvet yaptım ama hala silikEki Görüntüle 3619416 Eki Görüntüle 3619417
Maşallah kızzzzz ben beceremiyorum pasta işini zaten pek sevmeyiz de eline sağlık ama çok güzel görünüyorlar
Bata kaç gün var canımEvet yaptım ama hala silikEki Görüntüle 3619416 Eki Görüntüle 3619417
Pik beybiiiiiKızlar artık bu piktir değil mii
Oh çok şükürPik beybiiiii
Teşekkür ederim balımMaşallah kızzzzz ben beceremiyorum pasta işini zaten pek sevmeyiz de eline sağlık ama çok güzel görünüyorlar
Aşkım aslında benim bir kaç güne pik olur diye düşünüyorumTeşekkür ederim balımbu ay neler yapacaksın kür falan var mı
Maşallah ya hepsini dene faydası olur inşallahAşkım aslında benim bir kaç güne pik olur diye düşünüyorum
Ama diğer ay içinde Ankara’da oluruz. Regl başlarsa Keten tohumu yağı aldım rezene aldım onlara başlayacağım. Eşim bitane karışım almış içinde aslan pençesi ebe gömeci vs var ona başlarım. Devit 3 folik asit devam ederim. Bal çörek otunu bırakırım sanırım eşimin aldığında da bal vs varşuanlık bunlar diye düşünüyorum bu ay hiçbirini adam akıllı kullanamadım sadece reglden sonra bir kaç gün avakodo ve folik devam ettim sen ?
Bakalım bu ay 4 gün pik devam edecekmiAyyy tabiki pikk
Kızlar avakadonun tam olarak ne faydası var her gün tüketmemiz lazımmıAşkım aslında benim bir kaç güne pik olur diye düşünüyorum
Ama diğer ay içinde Ankara’da oluruz. Regl başlarsa Keten tohumu yağı aldım rezene aldım onlara başlayacağım. Eşim bitane karışım almış içinde aslan pençesi ebe gömeci vs var ona başlarım. Devit 3 folik asit devam ederim. Bal çörek otunu bırakırım sanırım eşimin aldığında da bal vs varşuanlık bunlar diye düşünüyorum bu ay hiçbirini adam akıllı kullanamadım sadece reglden sonra bir kaç gün avakodo ve folik devam ettim sen ?
Yani umarım deneyebilirim memlekette olacağım için bi annemde bi kayınvalidemde oluyorum ortalık karışıyorMaşallah ya hepsini dene faydası olur inşallahben çörek otu bal yapıyorum bu adem elmasını kullanacağım inositol d vitamini folik asit
Yumurta kalitesini iyi geldiğini duydum ben ilk gebeliğimde de kullanmıştım sabahları bitane yiyordum ama şuan devamlılığını sürdüremiyorum pekKızlar avakadonun tam olarak ne faydası var her gün tüketmemiz lazımmı
Çok iyi bir folik asit kaynağı tüketilmesi iyi olur yumurtayı besliyorKızlar avakadonun tam olarak ne faydası var her gün tüketmemiz lazımmı
Sorma ben de Konya’da yiyemedimYani umarım deneyebilirim memlekette olacağım için bi annemde bi kayınvalidemde oluyorum ortalık karışıyorhatta inşallah gerek kalmaz kullanmama bu ay bişey kullanamadım adam akıllı bal çörek otunu da 3 gün kullanıp bıraktım midem almadı hiç
İnşallah öbür ay bebişini atarsın burayaBakalım bu ay 4 gün pik devam edecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?