Bizim yakın ya ondan kaynaklı bşde yıllık izin kullanmadık hiç yeni kullanacağız 3 hafta kalırız en kötüSorma ben de Konya’da yiyemedimne çok gidiyonuz kız memlekete
Ayyy bizde öyle birikmiyor izinler yanıyor aynı kurum değil sanırım kocalarBizim yakın ya ondan kaynaklı bşde yıllık izin kullanmadık hiç yeni kullanacağız 3 hafta kalırız en kötübir haftası tatille geçer 2 hafta kafayı yerim bende kaynanamlarda falan
Kız yıl sonunda bizimde yanıyor kullanmazsak da biz daha hiç kullanmadık bu seneyi işte yıllık izni 30 gün oluyor 3 haftasını şimdi kullanırızAyyy bizde öyle birikmiyor izinler yanıyor aynı kurum değil sanırım kocalarAllah sabır versin bacım
İzinden bebeyle dönKız yıl sonunda bizimde yanıyor kullanmazsak da biz daha hiç kullanmadık bu seneyi işte yıllık izni 30 gün oluyor 3 haftasını şimdi kullanırızama amir iyi olduğu için hafta içi de izin alıyor biz gidiyoruz hafta sonuyla birleştirip ya valla şimdiden stresini çekiyorum ya hayırlısı bakalım
İnşallah ya inşallahİzinden bebeyle dön
Yakındaaaa kızın olacak gibi bir enerjin varİnşallah ya inşallahburaya yazmayı o kadar çok istiyorum ki
Ayy inşallah bitanem hepimiz en kısa zamanda yaşayalım inşallah bu duyguyu sağlıcaklaİnşallah öbür ay bebişini atarsın buraya
Ayyyyyy ağzından bal damlıyorYakındaaaa kızın olacak gibi bir enerjin var
Sana da nasip olsun güzel çiçeğimAyyyyyy ağzından bal damlıyoramin Allahım amin duy bizi geçen Avm de biz kız ve annesini gördüm kız böyle uzun saçlı şortlu falan dedim nasip olur mu
Hepimize inşallahSana da nasip olsun güzel çiçeğimbebişini süsle süsle gezdir
Bat ne zamandı senin canım yumurtlama birdeEvet yaptım ama hala silikEki Görüntüle 3619416 Eki Görüntüle 3619417
Bende çok güzel pasta yerim her türlü tarlı olsun inanılmaz zafıım var asla yapmam evde okadar seviyorum ki yemeyiÇok tatlı pastalar yapıyorum
Maşallah keşke komşu olsaydık
Yes canım hadi mübarek olaKızlar artık bu piktir değil mii
Kız etsin ne zararı var millet pik yakalayamıyorBakalım bu ay 4 gün pik devam edecekmi
İnşallah kızlar Allah kendinden başka kimsesi olmayan kuluna çok merhamet edendir inanıyorum bu kışa gebe girecek herkesİnşallah ya inşallahburaya yazmayı o kadar çok istiyorum ki
Amin aminnnnnİnşallah kızlar Allah kendinden başka kimsesi olmayan kuluna çok merhamet edendir inanıyorum bu kışa gebe girecek herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?