Sorma ben de Konya’da yiyemedim ne çok gidiyonuz kız memlekete
Bizim yakın ya ondan kaynaklı bşde yıllık izin kullanmadık hiç yeni kullanacağız 3 hafta kalırız en kötü bir haftası tatille geçer 2 hafta kafayı yerim bende kaynanamlarda falan

Bizim yakın ya ondan kaynaklı bşde yıllık izin kullanmadık hiç yeni kullanacağız 3 hafta kalırız en kötü bir haftası tatille geçer 2 hafta kafayı yerim bende kaynanamlarda falan
Ayyy bizde öyle birikmiyor izinler yanıyor aynı kurum değil sanırım kocalar Allah sabır versin bacım

Ayyy bizde öyle birikmiyor izinler yanıyor aynı kurum değil sanırım kocalar Allah sabır versin bacım
Kız yıl sonunda bizimde yanıyor kullanmazsak da biz daha hiç kullanmadık bu seneyi işte yıllık izni 30 gün oluyor 3 haftasını şimdi kullanırız ama amir iyi olduğu için hafta içi de izin alıyor biz gidiyoruz hafta sonuyla birleştirip ya valla şimdiden stresini çekiyorum ya hayırlısı bakalım

İzinden bebeyle dön

Ayyyyyy ağzından bal damlıyor amin Allahım amin duy bizi geçen Avm de biz kız ve annesini gördüm kız böyle uzun saçlı şortlu falan dedim nasip olur mu
Sana da nasip olsun güzel çiçeğim bebişini süsle süsle gezdir

Kızlar bu görüntüye ne diyorsunuz eşim yaptı. Yumurtlama zamanım geliyor diye sesimi çıkarmadım ama gerginim fenaaaa haifa nryyy

Eklentiler

• IMG_2062.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…