Peki benle ilgili Bri hissin var mı şöyle yoğunlaş bi hisset kalptenEvet adet dönememiz değişmezse güzel bir şeyler yaparız inşallahh. Öncelikle özelde bir kadın doğuma gideceğim. Kan değerlerimi normal döngüde baktıracağım sonrasında beslenme ve takviye dediğin gibi
Akıntı gördüm ama lekelenme görmedim canım pembe kahverengi falanEvet ya sessiz geçer yerleşme dönemi ya belirtisi zaten kuzum ama işte adetle çok benzer olunca belirtiler insan emin olamıyor hiç lekelenme oldu mu ?
Demir hapı kullandım 1 ay bitti 2 3 gündür kullanmıyorum. Olsa baştan itibaren olmaz mıydıDemir hapları mide ağrısı yanması yapar kullanıyor musu.n
Sen pek belirti bahsetmiyorsun ama dediğin gibi sessiz ilerliyorsa yine neden olmasın Allah büyüktürPeki benle ilgili Bri hissin var mı şöyle yoğunlaş bi hisset kalpten
Belirtiye gerek yok hissini sordum zaten belirtiye göre fikir yürütmekten bahsetmemiştim canımSen pek belirti bahsetmiyorsun ama dediğin gibi sessiz ilerliyorsa yine neden olmasın Allah büyüktür
Benim beyaz ama formu krem gibi bu şekilde varEvet canım dünde geldi minik minik sabahtan akşama kadar. Beyaz değil krem renkte ama hamile hissetmiyorum. Seninde mi var
Benimde günlerdir o şekilde şeffaf beyazımsı ama berrakBenim beyaz ama formu krem gibi bu şekilde var
Yumurtlama zamanını yakaladığın için hamile kalman büyük olasılıktaBelirtiye gerek yok hissini sordum zaten belirtiye göre fikir yürütmekten bahsetmemiştim canım
Dilerim yumurtlaması yakın olan hepimizinki tutmuştur bir mucize yaşatır rabbim bizlereYumurtlama zamanını yakaladığın için hamile kalman büyük olasılıktaZaten kimse emin olamıyor ama senin için gönlümden geçen kamile kalmış olman
Chatgpt erken gebelik belirtisi olabileceğini söylüyor ama kullandığım ilaçlardan da olabilir bilemedimBenimde günlerdir o şekilde şeffaf beyazımsı ama berrak
Ne kullanıyorsun ? Pik kaçındaydı seninChatgpt erken gebelik belirtisi olabileceğini söylüyor ama kullandığım ilaçlardan da olabilir bilemedim
Daha çok gebeliğe uyuyor sanki seninkiBenimde günlerdir o şekilde şeffaf beyazımsı ama berrak
Benzer ikimizinde ne kullanıyorsun kiBenim beyaz ama formu krem gibi bu şekilde var
Hiç bilmiyorum ihtimal vermiyorum açıkçası çünkü adet öncesinde böyle akıntı yaşanıyorDaha çok gebeliğe uyuyor sanki seninki
Yeni mi başladı seninHiç bilmiyorum ihtimal vermiyorum açıkçası çünkü adet öncesinde böyle akıntı yaşanıyor
Hayır birkaç gündür devam ediyorYeni mi başladı senin
Başka bir testle deneyin isterseniz belki bozukturSelam kızlarÖncelikle allah hepinizin gönlüne göre versin buralarda yeniyim 2 senedir evliyiz geçen ay korunmayı bıraktık eşimle ben hemen çocuk olur bi engel yok sonucta diye düşünüyordum o işler öyle olmuyormuş halbuki çevremdeki herkes beklemiyorduk bi anda deneyelim dedik hamile kaldık ilk aydan felan diyordu çatır çatır çocukları oldu valla Neyse ovülasyon testi yapıyorum iki aydır fakat bugün ve iki gün önce yaptığım testte de aynısı oldu, testte T çizgisi bölümünde iki çizgi çıktı bunun ne anlama geldiğini bilen var mı ? Daha önce yaşayan?
İşte bilmediğimiz progesteron mu östrojen mi yapıyor umarım ikisi de vardır da ondan sebep akıntımız vardırHayır birkaç gündür devam ediyor
Yeni almıştım halbuki iki kez aynı şey olunca anlam veremedim laboquick güvenilir diyorlar ama öyle yapayımBaşka bir testle deneyin isterseniz belki bozuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?